po przeleceniu taśmy z transakcjami od dawna wywalanko ... wywalanie w lewo pakiet i odkupowanie kilka sztuk z prawej aż podstawi się znowu popyt żenujące zagrania, amatorka bez obrotów chce wyjść z papierka lub zrozumiała że z RGR nie wygra hahahhha ps. tylko spółki żal że się z takim zwąchała
szczerze pisząc to ty mi się Heniu podobasz, tak skutecznie zniechęcasz do akcji tej firmy, żę co bardziej wrażliwi i niecierpliwi oddają. Głównie ci którzy,nic o Tamexie nie wiedzą. Kupili akcje jak rosły (nie chce mi sie teraz sprawdzać czy gościł na naszym forum niejaki Obserwator, który miesiąc temu naganiał wszędzie) a teraz po nieudanym xxx% wzroście sprzedają Na forach wiedzy się nie znajdzie! Trzeba się potrudzić: poczytać, podzwonić, może wcielić sie w potencjalnego klienta, wybrać się na Walne..Wówczas wyrabiamy sobie własne zdanie i podejmujemy ryzyko inwestycji (nie myląc ze spekulacją) Nie wykluczam przy dobrym trendzie kilku udanych kółek, ale tylko po to, aby zwiększyć swój udział w inwestycji a nie skakać na kolejne do tego trzeba trochę cierpliwości i kapitału Heniu....
Spójrz na mój nowy temat. Jak zaczynałem pisac na tym forum to się minąłem z Heniem i dziś doznałem olśnienia. Henio sprzedał po 50 groszy i się nie załapał......... wszystko jasne. Biedny :(