• Pantoła z wozu, koniom lżej Autor: ~Frycek [109.241.131.*]
    A propos dzisiejszego espi, brutalnie szczerze. Myślę, że bardzo dobrze, że Pantoła stracił wpływ na firmę. Nie zna rynku, nie zna gustów graczy, nie potrafi dogadać się z playway i zrobić promocji. Pantoła nie myśli jak szef firmy, tylko spełnia swoje egoistyczne zachcianki, co już kiedyś pokazał kończąc "bardzo piękna katastrofą" i to czuć w każdym wywiadzie z nim. Mam nadzieję, że przyjdą nowi, głodni sukcesu lub PW przyśle kogoś od siebie. Myślę, że większościowy mu zasugerował wyjście z twarzą teraz lub odwołanie na walnym. Tak, jestem sfrustrowany, bo umoczyłem. Ale myślę też, że teraz będzie tylko lepiej. O ile zespół się nie rozleci i PW nie wypnie, to kolejny rok będzie lepszy.
  • Re: Pantoła z wozu, koniom lżej Autor: ~Oo [78.31.154.*]
    Pantoła nie jest i nie był prezesem. Jego wpływ na spółkę to głównie praca programisty ew. głos na walnym. W ESPI nie ma słowa o tym że pożegnał się z firmą.

Nie ma co tutaj sztucznie słodzić. Informacja o tym że twarz tego projektu pozbyła się akcji to zła informacja.
  • Re: Pantoła z wozu, koniom lżej Autor: ~Wp [89.64.68.*]
    To zależy, w jego miejsce weszli pewnie goscie, ktorzy kupili z dyskontem, ale moze beda chcieli zarobic. Pies mu morde lizał.
    Zawalil gre i jak szczur ucieka.
  • Re: Pantoła z wozu, koniom lżej Autor: ~Oo [78.31.154.*]
    Kurs szoruje po dnie odsłaniając kolejne warstwy mułu, a jeden (w zasadzie 2) głównych akcjonariuszy wywala akcje .... Bez względu na przyczyny takiej decyzji moment nie jest dobrany zbyt dobrze.
  • Re: Pantoła z wozu, koniom lżej Autor: ~Wp [89.64.68.*]
    Zgadza sie
  • Re: Pantoła z wozu, koniom lżej Autor: ~Piękny_Roman [89.78.179.*]
    Jedyny plus sytuacji jest taki, że kurs po tej informacji nie runął. To znaczy że w okolicach 3,9-4 pewnie jest już jakieś dno. Z drugiej strony nie mozna wykluczyć scenariusza że kurs będzie dlaej się powoli osuwał na niskim wolumenie. Tak czy siak impulsu do odbicia na razie brak (a otoczenie i sezon wakacyjny też nie sprzyjają) więc pewnie bdziemy sie teraz bujać tygodniami na śladowych obrotach... Pozdrawiam i mimo wszystko trzymam kciuki
[x]
DETGAMES 0,53% 1,88 2025-10-16 16:17:23
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.