• UNIMOT niemota czy mota? Autor: ~Jancio_Wodnik [188.146.236.*]
    W poprzedniej analizie w marcu wyznaczyłem poziom zakupu po wybiciu z trójkąta prostokątnego i dwa poziomy TP. Wyszło całkiem całkiem. Obecnie po pięknym rajdzie w górę kurs w wyznaczonej strefie podażowej ustanowił wyższy szczyt ale skorygował i to wybijając kanał wzrostowy. Obecnie kurs wrócił do poprzedniej strefy z której nastąpiło wybicie jak zaznaczyłem strefy BUY /padł do poziomu 0,50 fibo/. Kto kupił to jego... Czytaj dalej i zobacz na wykresie: https://pl.tradingview.com/chart/UNT/26gXaDp1/ 

Więcej analiz, wiadomości i wskaźniki dla UNIMOT 
  • Re: UNIMOT niemota czy mota? Autor: ~Giedlar [188.146.104.*]
    Liczyłem ze idziemy na 63. A tu po dywidendzie prysznic. Ale nic, spółka dobra. Bedziemy atakować szczyt prędzej czy pózniej. Swietna analiza
  • Re: UNIMOT niemota czy mota? Autor: ~Arek [185.253.165.*]
    Obstawiam, że cena 65-70 zł / akcję realna jeszcze w 2021 po wynikach półrocza 2021 i podniesieniu przez Spółkę prognoz finansowych
  • Re: UNIMOT niemota czy mota? Autor: ~UNI [185.253.165.*]
    Cena 65-70 PLN za akcje mocno realny w 2021
  • Re: UNIMOT niemota czy mota? Autor: ~Loper [46.134.152.*]
    30 zł wrzesień, idzie światowa korekta, wszystko jest napompowane helicopter money jak w USA, wystarczy impuls i rynki wejdą w przeogromną korektę. Przecież wszędzie jest rekordowa inflacja, najwyższa od ponad 10 lub nawet 20 lat, PODNIESIENIE STÓP JEST NIUCHRONNE i spadki na rynkach.

Unimotu nikt nie będzie bronił, bo tam nie ma funduszy w akcjonariacie
[x]
UNIMOT -0,16% 123,60 2025-10-24 17:01:21
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.