• Ustawianie kursu art.183 . Autor: ~KaśkaKA [89.64.39.*]
    Ustawa o obrocie instrumentami finansowymi /

Który latryniarz ustawia kurs akcji pod emisję akcji ! 
    Przykład:

sprawa z 2018 jakiś cep ustalił kurs notowań akcji na GPW pod emisję (ustalona cena 2.99 pln za akcję)
    https://www.bankier.pl/static/att/emitent/2018-11/3_projekty_uchwal_NWZA_12_2018_201811090932336772.pdf
    poproszę sprawdzać wykres z tego okresu, konkretnie dwa tygodnie przed ogłoszeniem emisji

jakiś cep ustalił kurs notowań pod emisję " fujj " tym razem  nie podano  konkretnej ceny tylko 85% z okresu   ...
    No i dziwnym trafem kurs 6 tygodni przed podaniem informacji ustabilizował się (jak murowany) w okolicy planowanej ceny – około 3,10  oczywiście to przypadek, że po trzech latach ponowna emisja „po 2.99”  ?

https://www.bankier.pl/wiadomosc/EKO-EXPORT-S-A-Uchwala-Zarzadu-w-sprawie-podwyzszenia-kapitalu-zakladowego-w-drodze-emisji-akcji-serii-O-w-ramach-kapitalu-docelowego-oraz-calkowitego-pozbawienia-dotychczasowych-akcjonariuszy-prawa-poboru-8148604.html

kto myśli że to przypadek ?

czy ustalenie ceny notowań akcji na gpw pod planowaną emisję  to norma ?
    czy GPW to jest to samo co lista przebojów tzw „Niedzwiedzia”  w PR 3 , który mailami do kolegów z branży ustalał jaki utwór muzyczny ma zajmować pozycję na ogólnopolskim głosowaniu do listy przebojów PR3 ???
    ( nie podaje nazwiska bo sąd jeszcze nie orzekł o winie). nie trzeba tłumaczyć, że za pierwsze miejsce na liście przebojów szły kolosalne pieniądze ( tantiemy, koncerty, liczba sprzedanych płyt itp. )

Jeśli jest to ... co robił Mareczek to będzie tak jak z  byłym prezesem KNF-u ( obecnie odsiaduje wyrok)  i jemu podobnymi. Taką mam nadzieje ( liczę na posłów PIS) 
    Napisałem maile do KNF .  
    Mamy nowego w-ce dyrektora ... czekamy
    badziewiaki bb tak długo nie będziecie dymać akcjonariuszy. 

Proszę opisywać podobne przypadki i wysyłać na adres 
    sygnaly@knf.gov.pl 
  • Re: Ustawianie kursu art.183 . Autor: ~BaronGPW [213.227.99.*]
    Dobry wpis, ja też walcze z latryną jak tylko mogę. Będzie się działo. Pozdrawiam - wiadomo kogo :)
  • Re: Ustawianie kursu art.183 . Autor: ~Bielski [5.184.232.*]
    Tym razem panom z Bielska coś poszło nie tak. Inwestor się przestraszył? Piszą że to wina covid - po prostu śmiech mnie ogarnia tak jak hasło o "najlepszej spółce na świecie" przypomnijcie kto to napisał.
    Może KNF już działa? Osobiście wspieram walkę z tą patologią na GPW.
  • Re: Ustawianie kursu art.183 . Autor: ~BaronGPW [94.254.146.*]
    Dnia 2021-07-22 o godz. 10:13 ~Bielski napisał(a):

> Może KNF już działa? Osobiście wspieram walkę z tą patologią na GPW.

Jak i my wszyscy. Dla wisielców został nawet pozyskany parujący kloc, któły łypie przyjaźnie na puste kieszonki potopionych.

• Re: Ustawianie kursu art.183 . Autor: ~KaśkaKA [89.64.39.*]
    Dnia 2021-07-22 o godz. 11:11 ~BaronGPW napisał(a):
    > Dnia 2021-07-22 o godz. 10:13 ~Bielski napisał(a):
    >
    > > Może KNF już działa? Osobiście wspieram walkę z tą patologią na GPW.
    >
    > Jak i my wszyscy. Dla wisielców został nawet pozyskany parujący kloc, któły łypie przyjaźnie na puste kieszonki potopionych.
    >

Przepraszam czy szanowny forumowicz Baron jest rolnikiem z zawodu ?
  • Re: Ustawianie kursu art.183 . Autor: ~BaronGPW [94.254.146.*]
    Dnia 2021-07-22 o godz. 11:14 ~KaśkaKA napisał(a):

> Przepraszam czy szanowny forumowicz Baron jest rolnikiem z zawodu ?

Z zawodu jestem biznesmenem, ale nie pracuję w zawodzie. Zawodowo uprawiam wiszenie na haku na eksporcinie, od jakichś 3 lat.
    Mam kilka zestawów dla wisielca, nawet ten z sandałami gumowymi i halterami, ale nie pomaga to na labrygę...

• Re: Ustawianie kursu art.183 . Autor: ~BaronGPW [213.227.99.*]
    latryna w formie, nic dobrego ani zabawnego. Zobaczymy na jak długo
  • Detonacje metanu Autor: ~BaronGPW [94.254.146.*]
    Poza tym, dlaczego moderator toleruje aspołeczne wpisy na forum? Czy jest w zmowie z mafią grającą tu na spadki od 6 lat?
    Dlaczego nie maregularnych dostaw skrobaczek do brązu dla nas, wisielców?
    Kto za tym stoi? Napiszę o tym do TVN!
  • Re: Detonacje metanu Autor: ~KaśkaKa [89.64.39.*]
    Dnia 2021-07-22 o godz. 16:32 ~BaronGPW napisał(a):
    > Poza tym, dlaczego moderator toleruje aspołeczne wpisy na forum? Czy jest w zmowie z mafią grającą tu na spadki od 6 lat?
    > Dlaczego nie maregularnych dostaw skrobaczek do brązu dla nas, wisielców?
    > Kto za tym stoi? Napiszę o tym do TVN!

TVN gra przeciwko nam ! To ten sam układ co badziewiaki bb.
    Pisz do TVP-Info to stacja prawdziwie polska i na pewno zadba o dobro poszkodowanych akcjonariuszy z bielska.
  • Re: Ustawianie kursu art.183 . Autor: ~Siwy [193.56.254.*]
    Dnia 2021-07-22 o godz. 08:18 ~KaśkaKA napisał(a):
    > Ustawa o obrocie instrumentami finansowymi /
    >
    > Który latryniarz ustawia kurs akcji pod emisję akcji ! 
    > Przykład:
    > 1 
    > sprawa z 2018 jakiś cep ustalił kurs notowań akcji na GPW pod emisję (ustalona cena 2.99 pln za akcję)
    > https://www.bankier.pl/static/att/emitent/2018-11/3_projekty_uchwal_NWZA_12_2018_201811090932336772.pdf
    > poproszę sprawdzać wykres z tego okresu, konkretnie dwa tygodnie przed ogłoszeniem emisji
    > 2 
    > jakiś cep ustalił kurs notowań pod emisję " fujj " tym razem  nie podano  konkretnej ceny tylko 85% z okresu   ...
    > No i dziwnym trafem kurs 6 tygodni przed podaniem informacji ustabilizował się (jak murowany) w okolicy planowanej ceny – około 3,10  oczywiście to przypadek, że po trzech latach ponowna emisja „po 2.99”  ?
    >
    > https://www.bankier.pl/wiadomosc/EKO-EXPORT-S-A-Uchwala-Zarzadu-w-sprawie-podwyzszenia-kapitalu-zakladowego-w-drodze-emisji-akcji-serii-O-w-ramach-kapitalu-docelowego-oraz-calkowitego-pozbawienia-dotychczasowych-akcjonariuszy-prawa-poboru-8148604.html
    >
    > kto myśli że to przypadek ?
    >
    > czy ustalenie ceny notowań akcji na gpw pod planowaną emisję  to norma ?
    > czy GPW to jest to samo co lista przebojów tzw „Niedzwiedzia”  w PR 3 , który mailami do kolegów z branży ustalał jaki utwór muzyczny ma zajmować pozycję na ogólnopolskim głosowaniu do listy przebojów PR3 ???
    > ( nie podaje nazwiska bo sąd jeszcze nie orzekł o winie). nie trzeba tłumaczyć, że za pierwsze miejsce na liście przebojów szły kolosalne pieniądze ( tantiemy, koncerty, liczba sprzedanych płyt itp. )
    >
    > Jeśli jest to ... co robił Mareczek to będzie tak jak z  byłym prezesem KNF-u ( obecnie odsiaduje wyrok)  i jemu podobnymi. Taką mam nadzieje ( liczę na posłów PIS) 
    > Napisałem maile do KNF .  
    > Mamy nowego w-ce dyrektora ... czekamy
    > badziewiaki bb tak długo nie będziecie dymać akcjonariuszy. 
    >
    > Proszę opisywać podobne przypadki i wysyłać na adres 
    > sygnaly@knf.gov.pl 

Popieram walkę z żałosnym procederem na bananowej gpw.
    Podam przykład z USA :
    ... Zarzuty dotyczą złamania amerykańskiej ustawy o papierach wartościowych oraz wysyłania na rynek fałszywych lub wprowadzających w błąd komunikatów o nowej grze "Cyberpunk 2077" ...

myślę, że prezes EEX kilkukrotnie wysyłał na rynek fałszywe komunikaty, ostatnim przykładem jest informacja o emisji dla nowego inwestora
    data 2021-07-06
    Uchwała Zarządu w sprawie podwyższenia kapitału zakładowego w drodze emisji akcji serii O w ramach kapitału docelowego oraz całkowitego pozbawienia dotychczasowych akcjonariuszy prawa poboru
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/EKO-EXPORT-S-A-Uchwala-Zarzadu-w-sprawie-podwyzszenia-kapitalu-zakladowego-w-drodze-emisji-akcji-serii-O-w-ramach-kapitalu-docelowego-oraz-calkowitego-pozbawienia-dotychczasowych-akcjonariuszy-prawa-poboru-8148604.html
     można było kupować akcję z tego powodu !!!!  
    a tu nagle koleś pierdnął i po 14 dniach bananowcy rozmyślili się ....
    data 2021-07-20
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/EKO-EXPORT-S-A-Podwyzszenie-kapitalu-zakladowego-w-drodze-emisji-akcji-serii-O-aktualizacja-8156186.html

No i nie ma inwestora. :)

posyłam pisma do KNF oraz do Prokuratury ( KNF słabo sobie radzi )

• Re: Ustawianie kursu art.183 . Autor: ~BaronGPW [193.200.82.*]
    Dnia 2021-07-26 o godz. 15:54 ~Siwy napisał(a):

> posyłam pisma do KNF oraz do Prokuratury ( KNF słabo sobie radzi )

KNF ma to gdzieś, prędzej prokurator wyspowiada Dziadzię. Tymczasem nasłuchujmy gromkiego bączenia wisielców, gdyż to oni są penetrowani przez niewidzialną rękę rynku.

• Re: Ustawianie kursu art.183 . Autor: ~KaśkaKa_BB [89.64.40.*]
    Dnia 2021-07-26 o godz. 16:06 ~BaronGPW napisał(a):
    > Dnia 2021-07-26 o godz. 15:54 ~Siwy napisał(a):
    >
    > > posyłam pisma do KNF oraz do Prokuratury ( KNF słabo sobie radzi )
    >
    > KNF ma to gdzieś, prędzej prokurator wyspowiada Dziadzię...

pewna kancelaria prawna czeka na rozwiniecie sprawy CD Projektu głównie idzie o wątek
    "ustawy o papierach wartościowych oraz wysyłania na rynek fałszywych lub wprowadzających w błąd komunikatów "
    jest spora szansa, że kolejne bananowe zarządy spółek zostaną oskarżone o tego typu manipulacje.
    jak myślicie czy spółka rodzinna też ?

• Re: Ustawianie kursu art.183 . Autor: ~193-200-82 [46.204.0.*]
    Ja myślę aby cie juz spenetrowała niewidzialna ręka rynku
  • Re: Ustawianie kursu art.183 . Autor: ~KaśkaKA [89.64.40.*]
    Dnia 2021-07-27 o godz. 13:46 ~193-200-82 napisał(a):
    > Ja myślę aby cie juz spenetrowała niewidzialna ręka rynku
    tak
    "ja myślę aby cię ... "
    myślisz czy
    "aby"
    aby aby to super inwestycja w akcje wałkarzy

• Re: Ustawianie kursu art.183 . Autor: ~46-204-0 [5.172.235.*]
    Nadchodzą detonacje z Astany. Nawet spalona linia DMC cicho łka w takt wypierdzanych próśb roboli o wypłaty.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.170.109.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Ustawianie kursu art.183 . Autor: ~Ziom [46.134.60.*]
    Biedny, sfrustrowany wisielec. Nie dziwię ci się, że labryga gacie zalała. Lata drenażu kieszonki odbijają się na deklu. Oby cię parujący kloc utulil serdecznie.
  • Re: Ustawianie kursu art.183 . Autor: ~BaronGPW [37.248.211.*]
    Ziom, wymiatacz, hehe. Kolejny wisielec zaorany.
  • Re: Ustawianie kursu art.183 . Autor: ~46_134_60 [46.204.2.*]
    A co napisał wisielec?
  • Re: Ustawianie kursu art.183 . Autor: ~46-204-2 [5.172.236.*]
    Dnia 2021-07-29 o godz. 10:18 ~46_134_60 napisał(a):
    > A co napisał wisielec?

Że błaga, by krwisty kloc go oszczędził, bo w nocy mu się śniła upadłość eksporciny a rano, obok poduszki, leżała brązowa figura w kształcie wałka...
[x]
EKOEXPORT 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.