• DOBRE WIEŚCI DLA .... Autor: ~spekulant [77.111.245.*]
    Naganiaczy, trochę osób powiesiliście na haku :::)
    Życzę owocnego wywalania bo widać, że żądni wielkich pieniędzy skubią aż wióry lecą :::)
    ps. widzimy się na 2zł ::))
  • Re: DOBRE WIEŚCI DLA .... Autor: ~szczery_do_bólu [185.70.180.*]
    ja tam nie wiem czy 2 zeta to dobra cena?
    ps: po 25grosza to można by zaryzykować wejście bo po tyle brał PLAYWAY
  • Re: DOBRE WIEŚCI DLA .... Autor: ~spekulant [77.111.246.*]
    oczywiście, że 2 zł to nie okazja ale tam kurs zmierza w niedalekim terminie :::)
    A to, że skończy się na groszówkach , to już pisałem :::)
  • Re: DOBRE WIEŚCI DLA .... Autor: ~jebcnaganiaczy [77.111.246.*]
    gdzie ten popyt pytam? emisja taka owocna po 5 zyla a po 3 zyla nie ma kto brać
  • Re: DOBRE WIEŚCI DLA .... Autor: ~szczery_do_bólu [185.70.180.*]
    wtedy była inna sytuacja, lada moment miała być premiera Model Buildera oraz miały się rozpoczac intensywne prace nad Dog Trainerem (który był przynęta dla inwestorow obejmujących emisje po 5), nic ztego nie zostało zrealizowane, akcjinariusze zostali wyjeb...ni po raz drugi przez spólke/zarząd kogokolwiek to tam decyzje podejmuje

ps: wieści są rzeczywiście super dobre, pamietajcie nadzieja umiera ostatnia a ślizganie się na szcześciu kiedyś się skończy
  • Re: DOBRE WIEŚCI DLA .... Autor: ~akcjonariKlamczuszek [77.111.245.*]
    w punkt, przyneta byla dla psa , teraz lipa projekt zawieszony pewnie na kilka lat
  • Re: DOBRE WIEŚCI DLA .... Autor: ~Harcerz [77.111.246.*]
    INFORMACJA Z 20 LIPCA

celna - bardzo celna i przewidywalna.
  • Re: DOBRE WIEŚCI DLA .... Autor: ~akcjonariusz [148.81.200.*]
    Widzę, że człowiekiem wielu imion jesteś, ale przede wszystkim twą domeną jest kłamstwo, nawet wbrew oficjalnym informacjom, też wbrew logice.
  • Re: DOBRE WIEŚCI DLA .... Autor: ~Spekulant [77.111.246.*]
    deadline się zbliża
    przypominam o premierze - jak kolekcjonerzy ze składnic harcerskich nie ruszą na zakupy, kto nie wyjdzie z akcji może stracić.
  • NAGANIACZ/E NA SPADKI OBUDZIŁ/LI SIĘ Autor: ~AKCJONARIUSZ [148.81.200.*]
    No i odezwali się, ewentualnie odezwał się. Ty z pewnością nie stracisz, bo z pewnością rozsądek nakazuje ci nie kupować Moonlita.
  • Re: DOBRE WIEŚCI DLA .... Autor: ~JB [162.158.102.*]
    Jak tam @spekulant ? Już zobaczyłeś 2 zł :D
    Biedaku bez akcji..
  • Re: DOBRE WIEŚCI DLA .... Autor: ~akcjonariusz [162.158.102.*]
    Myślałem nad tym spekulantem, co pod innymi nickami też występuje. Wg mnie nie jest to inwestor, lecz czysto spekulacyjny gracz. Wg mnie zarabia na różnicach między swymi zakupami, a sprzedażami. Zwróciliście uwagę, o czym kiedyś pisałem, że w arkuszach K i S pojawiają się regularnie takie same pakiety z widełkami cenowymi kilkadziesiąt groszy? W moim poczuciu tak właśnie funkcjonują ci ludzie. Aby przy tej technice mieć zarobek, niezbędny jest ruch. Im większy niespodziewany dołek, tym bardziej ruch intensyfikuje się. Pewnie wówczas udaje im się zrobić kilka transakcji dziennie. To straszenie 2ką, w mojej ocenie, ma wywołać strach u tych którzy nie bardzo się na tym wszystkim wyznają, którzy właściwie nie wiedzą po co tu są poza chęcią szybkiego i łatwego zarobku, czyli zintensyfikować wspomniany ruch. Bo im niżej, w tej fazie życia Moonlita, tym intensywniejszy na nim obrót. Myślę, że ci ludzie wybierają spółki, które nie mają ugruntowanej produkcji i handlu, za to są przepełnione zniecierpliwionym akcjonariatem ze słabą wiedzą giełdową, ale żądnym zarobku. Dobrze wiemy z historii Moonlita, że dobrze wpisuje się w ten scenariusz.
  • Re: DOBRE WIEŚCI DLA .... Autor: ~Spekulant [*]
    hihihi a ty zobaczyłeś -20% jak cie znów ubrali po 4zł :D
    kiedy w koncu zaczniecie myslec? ze przed premiera sie wywala a nie kupuje ?

a tak sobie wątek podbiję ::)
    Gratulacje dla akcjonariusza ubiera was jak na promocjach w lidlach ::)
    Jak tam prawdziwi akcjonariusze ?

trochę was wydymali, a ostrzegalem w kilku watkach przed naganianiem akconariusza :::)))

chcecie wiedzieć co będzie dalej? Jesli PW zobaczy brak przyszłości i zwrotu , może wywali całość - brali po 25gr wiec są jeszcze na plusie w porównaniu do was ::)

zegar tyrka cyk cyk cyk :))

• Re: DOBRE WIEŚCI DLA .... Autor: ~Anon [89.64.46.*]
    Nic nie przewidziałeś. To co się dzieje wynika z wojny i nie ma nic wspólnego z Twoimi wizjami wiedzy tajemnej o giełdzie. Ludzi tu nie są głupi, poza takimi naciągaczami jak Ty.
  • Re: DOBRE WIEŚCI DLA .... Autor: ~stary_gracz [185.70.180.*]
    Skończcie wreszcie z ta putinoska propaganda !!!
    Gra okupuje przeważnie okolice 1000 miejsca na liscie a Steam a gra w nia średnio okolo 50 osob na całym świecie - To ma być sukces? Każdy to widzi.
    Niech sie kłamliwy zarząd pochwalil wynikami sprzedaży bo wyglada że dług u wydawcy nie spłacony i sprzedaż nie pokrywa rozpasanych kosztów funkcjonowania spółki.
  • Re: DOBRE WIEŚCI DLA .... Autor: ~akcjonariusz [78.11.148.*]
    I taka zła ta spółka, ale wciąż tu się udzielasz. Hipokryzją bije po oczach.
    Jak ktos tu jest hipokryta to raczej Ty od kursu na poziomie około 5 PLN publicznie kłamiesz na forum że cena okazyjna i warto brać - ciekawe ile akcji naprawdę kupiłeś??? obstawiam że ani jednej a zapewne upychasz swój pakiet brany po 10groszy kłamiąc na prawo i lewo że "warto brać" "cena okazyjna" itd Niedługo Pan Rynek ci pokaże twarda pieścią jaka cena jest naprawdę okazyjna.
  • Re: DOBRE WIEŚCI DLA .... Autor: ~akcjonariusz [78.11.180.*]
    Namachałeś 4 linijki tekstu w którym wyraziłeś kilka myśli, a każda jest nieprawdziwa, a są i oszczercze, forumowiczu wielu nicków.
    Widze spólne cechy z Władimirem - nie przyjmujesz nie wygodnej prawdy, wez sobie przeczytaj swoje wpisy na tym forum za ostatnie kilka misięcy jeśli nie pamietasz no chyba ze pojdziesz w zaparte że to nie ty pisałes:-)

ps: tymczasem na Steamie stabilizacja tzw. "długiego ogona (języka)" prezia, sprzedaż w okolicy wyśmienitego miejsca 1000-cznego oraz liczba graczy w przedziale 50-90 i gdyby na gre nie przewalili 3,5 banki i nie było wydawcy to może by to tragedia taka nie była.

Rynek urealnia kapitalizacje ciekawe na ile wyceni Spółkę po raporcie?
  • Re: DOBRE WIEŚCI DLA .... Autor: ~akcjonariusz [148.81.200.*]
    Rynek nie urealnia kapitalizacji Moonlita, lecz reaguje na konflikt zbrojny na naszej wschodniej granicy. Trzeba dużo złej woli, by zagrożenie wojną mieszać z merytoryczną wartością spółki i w ten sposób mieszać w głowach. Nie możesz uczciwie mówić o jej aktualnej wartości merytorycznej i finansowej, bo najzwyczajniej nie dysponujemy takimi danymi. Wg mnie potrzeba 2-3 kwartały tego roku, by móc ledwie zacząć rysować prognozy.
  • Re: DOBRE WIEŚCI DLA .... Autor: ~Anon [89.64.46.*]
    Podobnie, wiele spółek growych z NC masywnie potraciło przez wojnę na wartości, np. Incuvo. Wypisywanie czegokolwiek o fundamentach jako powodach do deprecjacji jest manimupacją, ale cieszy mnie wiara takich ściemniaczy chcących tanio kupić - najlepsza reklama dla MLT;)
  • Re: DOBRE WIEŚCI DLA .... Autor: ~sprzedaliposzli [185.116.118.*]
    widze ze sie trzyma ten kurs jeszcze,
    tylko dlatego ze wlasciciele akcji gadaja ze nie sie wyjsc ;]
    a kolego widac po tabeli ze nikt ale to nikt tego nie kupuje,
    a i uwazajcie na tego akcjonariusza to kolo wiadomo skad :)
    zaczepia jednego starego forumowicza ktory od dawna pisze jako jedyny szczerze i prawde,
    mina mina 2 razy zawiedli nigdy nikt w to nie uwierzy
    pozdrawiam wisielcow
  • Re: DOBRE WIEŚCI DLA .... Autor: ~Anon [91.196.212.*]
    Tak szał na bankach jedzeniu i energii a ludzie mają kupować jakieś spółeczki growe. Ziom wszyscy czekają, odbicie może małe ale będzie. Ogarnij, że nawet CDR lecie ciągle w dół. Szkoda teraz naganiać na spadki
    kiedy założyłem ten wątek ?
    ile % spadło ?
    pisałem o groszach i są ::}

ponawiam pytanie kiedyś zadane , co Was wiszących na akacjach ubranych przez klakiera spółki skłoniło do takich decyzji?
    najlepsza odpowiedź zostanie wynagrodzona namiarem na akcjonariusza ::]

hhahaha
    jest niżej niż zakładałeś
    a ja wiem co ich skłoniło chcieli robić mi na przekór :-D
[x]
MOONLIT 9,68% 0,34 2025-10-03 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.