Dwoją się i troją abyście sprzedali swoje akcje, dołujac kurs.
Wystarczy pomyśleć, że skoro spółka podała słabe wyniki, kurs juz sporo spadł ,to z niemal 100% prawdopodobieństwem można napisać, że w następnym raporcie będzie duża ich poprawa.
Sprzedawanie akcji teraz, to jak woda na młyn dla spadku kursu i nagonow, którzy tylko czekają aby je od was kupić.
Czyz nie to samo czytalismy po poprzednim raporcie? Chlopie wroc do rzeczywistosci.myslisz ze wszyscy tylko marza o akcjach najgorszej spolki z NC? Wyrolowali cie. Nie szukaj spisku.pogodz sie z tym.
Dnia 2021-07-20 o godz. 14:35 ~Meee napisał(a): > Czyz nie to samo czytalismy po poprzednim raporcie? Chlopie wroc do rzeczywistosci.myslisz ze wszyscy tylko marza o akcjach najgorszej spolki z NC? Wyrolowali cie. Nie szukaj spisku.pogodz sie z tym.
A Ci co akcji nie planują kupić i nie mają .... to po co się tak tu udzielają i piszą o spółce nie szkoda im czasu ? Nie lepiej iść zarabiać gdzieś indziej ??
Mozna to odwrocic i powiedziec skoro sa chetni zeby tak drogo kupowac to sprzedaja... doszukiwanie sie pozytywow w tym , ze w ogole jest handel to juz totalny odlot. Chlopie to w rok spadlo z 35 na 10 a ty takie rzeczy wypisujesz? Rozmawiamy o 1 z najgorszych spolek na gieldzie.
Śmierdzący śmieć akcje gts. Ta spółka to wydmuszka wystarczy spojrzeć na ich www brak aktualizacji od roku..zostałem namówiony przez kogoś kupowałem po 30zl średnio. Straciłem mnóstwo kasy na tym scierwie.. oczywiście mam nadzieje ze spółka zbankrutuje. Nie dajcie się namowic na ten syf. Zarząd to nierząd ma w dupie akcjonariuszy liczy się tylko dymanie akcjonariuszy
nikomu źle nie życzę. sprzedałem na dużej stracie wiec moje emocje są takie a nie inne. po prostu jestem na maxa wkur.... nigdy nie stracilem tyle kasy na giełdzie.Wchodząc w gto uznałem ze to dobra branża, spółka pokazuje świetną dynamikę + namowa znajomego. moj błąd że nie przeanalizowałem wystarczająco. Czuje się tutaj oszukany, zapewne będzie okazja wejść taiej i wyjść wyżej..ale to już nie dla mnie..