Pierwszego ruchu spodziewam się po raporcie kwartalnym, chyba koło połowy sierpnia. A tak to kiszonka. Jak raport będzie dobry to powinno coś się ruszyć
Na razie nie ma widoków, według mnie, na wybycie górą. Następne raporty będą zapewne dobre, ale nie powalą, lipiec i sierpień to tradycyjnie najsłabsze miesiące w roku dla SFD. Dzisiejsi inwestorzy nie zawracają sobie niestety głowy analizą spółek, w które wkładają pieniądze, ma być więcej i więcej. Przy tych obrotach 2, 3 dziennie sypiących i mamy spadki po parę procent. Obym się mylił, ale wzrosty raczej dopiero od października, po raporcie wrześniowym.
PS. mam akcje i uważam, że spółka fundamentalnie jest tania, piszę o spodziewanej przeze mnie reakcji rynku, którą uważam za błędną, ale z rynkiem trudno się bić.
Dnia 2021-07-19 o godz. 17:21 ~Asdf napisał(a): > Pierwszego ruchu spodziewam się po raporcie kwartalnym, chyba koło połowy sierpnia. A tak to kiszonka. Jak raport będzie dobry to powinno coś się ruszyć
Dzie?Chyba w dół.To co teraz się tu odbywa to wstęp do "mojego" poziomu 1zł.Niestety dla Was stety dla mnie.Tak to wygląda na 80%-tach na banowej i SFD nie będzie wyjątkiem.Jeszcze raz powtarzam kurs wyprzedził o 2 lata wzrost spółki.Reset now!Czekam.
No i trochę za wcześnie wróciłem. A tak mnie tu łajano, że naganiam na spadki :) Tak jakby kurs zależał od postów jakiegoś typa piszącego na bankierze :) No i gdzie ci klepiący się po plecach :)
A pisałem nic wiecznie nie rośnie i korekty będą i będzie można na nich przyciąć dodatkowe procenty to mnie jeden z drugim od trolli wyzywali :)
To jest poziom 6 klasy szkoły podstawowej Chodziłeś na wagary? :) Masz akcje po 4zł, sprzedajesz po 6 z groszami. Odkupujesz średnio po 5,10--5,20 (choć i kilka szt po 5,40). Odpowiedzi: -masz tyle samo akcji -masz mniej akcji -masz więcej akcji
Jak nie dasz rady to weź może korepetycje....
p.s gdybym wiedział kiedy są dołki byłbym obrzydliwie bogaty