Romcio, Romuś, Romeczek. Czemu nie Roman Wielki? Nigdy nie chciał rozgłosu bo mu żonka nie pozwala iść drogą artysty Michała Wiśniewskiego. Będzie Wielki mały i taki umrze a rodzinka kochająca przejmie jego majątek. Historia o nim nie będzie nigdy pamiętać. Wszak sam powtarzał, że pomnażaniu pieniądzy nie służy rozgłos. Tyle tylko, że to dotyczy małych pieniędzy. Jak wchodzi walec Panie Romanie to działa inaczej. Pana nazwisko sprawia cuda a jego brak nic nie sprawia. Gdyby pan chciał kupić 5% akcji np. Mercatora to kurs tejże spółki ruszyłby Pan na 50% do góry. Tylko to trzeba robić w świetle fleszy i jawnie to wtedy urośnie. Zawężanie pana zainteresowań do 3 spółek przynoszących nie pomnoży pana majątku. Zamieszaj pan na GPW i wtedy wróć do swoich drożdży aby je dokarmić cukrem zdobytym gdzie indziej bo tu ciężko coś ugrać co pokazuje historia i małe zainteresowanie leszczy...
Roman, krótko pisząc krojenie tych samych leszczy ma krótką historię. Musisz znaleźć innych fanów bo fani są przypisani do różnych spółek inni. Tu elektorat zrażony i poziomy 3 zł trudne do osiągnięcia o sprzedaży 12 mln akcji nie ma mowy bo by to uwaliło kurs. Zyski będą bardzo duże ale za 10 lat. Ilu ludzi w Polsce dożywa 80 lat a ilu 90 lat. Setkę to tylko na urodzinach się życzy a przeważnie 99 lat ludzie najtwardsi umierają. Zapisać się pozytywnie w historii to działać szybko a nie na zysk 20% czy 30% kosztem młodzieży co 30 lat nie ma i mają tylko wiarę w Pana Romana i szybki zysk. Problem jest taki, że ktoś musi stracić. Stracą młodzi zapatrzeni w fenomen Karkosika a zyska starzec?
3000 fanów to jest mały pikuś. W Polsce gra na GPW pewnie z milion osób. Ciekawe taki pusty w dochodach CD Projekt ilu ma fanów? Niech pan się ogarnie i pomyśli o tym. Pana nazwisko i 5% akcji CD Projekt wyniosłoby tą spółkę na 400 zł a szortu sra... by w gacie... No chyba, że jest pan z szerszego układu i ma pan wytyczne do realizacji. Trzeba oficerowi prowadzącemu podpowiedzieć aby was zamienił spółkami i wtedy połowy leszczy będą zwielokrotnione... O dawna nie wierzę w czystą grę na GPW. Wszystko to ustawka jest ale można to podkręcić. Na to liczę. Nie mam akcji Skotana bo wiem, że teraz jest gra na spadki i nie mam pp. Po co mi to? Niemniej jednak jak pan pomnoży majątek razy 10 to podążę pana śladem bo wtedy będzie o panu głośno. Żerowanie na skrzywdzonych mnie nie jara... żywienie się padliną mnie nie pociąga.... jak Skotan wykaże zyski to kupię ale zyski nie kosztem naiwnych leszczy a uczciwą pracą zespołu...
Dobra skłamałem. Mam akcje perełki Skotana i mam pp. Nic to nie zmienia w tym co pisałem. Trzymajmy się krótko Pana Romana a on już po moich wpisach wie co robić. Wruci tu z fortuną i Skotana podbije na 100 zł. Wierzę w to i nie sprzedam akcji bo albo mi porządnie wzrośnie albo będę dalek miękiszon miękkim h... robionym...
Śpicie? To śpijcie. GPW od 9tej. Ja jestem na plusie to nie śpię a Wy śpijcie to urośnie. A co Jezus powiedział do uczniów co pospali? Ci co mają akcje a nie szukają plusów są równi tym co chcą kupić akcje Skotana a nie szukają minusów. Lepiej się czyta powieści Dostojewskiego niż te Wasze nic... Co mam czytać jak tu poezji nikt nie uprawia? Z kim polemizować?
Też żartowałem. Sami widzicie ile to forum jest warte. NIC. Wielka manipulacja. Każdy musi sam podejmować decyzje i nie czytać manipulatorów, którzy chcą abyście myśleli tak jak oni chcą...
ja też już mam - pekao. Ale do handlu bedą dopuszczone osobnym komunikatem. Odcięcie zubożyło Nas sporo- jesli będą startowały po kosztach odcięcia to ok- jeśli niżej to strata