A mnie zastanawia czy jeśli ropa wróci na 100$ kulki ekoexport znów będą miały branie w branży wydobycia. Jak tak to 15 zł jeszcze zobaczymy, a może i więcej
Zwiastun odradzającego się rynku ropy z łupków już się pojawił, to drobne zamówienie od Schlumbergera. Jeżeli okaże się, że to dobry towar to ... Emisja akcji z pewnością nie jest przypadkowa w tym momencie. Pozdrawiam długoterminowych.
Dnia 2021-07-12 o godz. 08:06 ~kikiposz napisał(a): > Emisja akcji z pewnością nie jest przypadkowa w tym momencie.
Każdy moment na zarobek dla rodzinki i szwagrów jest dobry. Nie dorabiajcie wisielcy teorii do swoich mrzonek. Wiem, że każdy marzy o pięciu złotych, czy o skrobaczkach do brązowizny. Niestety, eksporcina nie wybacza nigdy!
Dnia 2021-07-12 o godz. 08:06 ~kikiposz napisał(a): > Zwiastun odradzającego się rynku ropy z łupków już się pojawił, to drobne zamówienie od Schlumbergera. Jeżeli okaże się, że to dobry towar to ... Emisja akcji z pewnością nie jest przypadkowa w tym momencie. Pozdrawiam długoterminowych.
w zupełnie nie prypadkowym sidzinom skończyła się kaska na nowe mercedesy
Tego nie wiem, ale przykrzy mi się już czwarty rok tu dyndać. O pieniądzach nie wspomnę. Faktycznie podjem trochę kiszonek z habaniną i strzelę z jelyta.
Dnia 2021-07-18 o godz. 20:45 ~Lolo napisał(a): > Ktoś ma jescze podobne zdanie
Ja mam identyczne zdanie. Będzie 15 złotych już niedługo, ale ... za 15 akcji. Skądżeś się wziął wisielcu? Czy topienie w labrydze niczego cię nie nauczyło? Żeby kurs wzrósł o 400 %, dziadzia by musiał w Astanie kopalnię diamentów otworzyć a nie potrafi zwykłej rury założyć, o uruchomieniu linii DMC nie wspomnę. Oby cię krwisty miał w opiece!