Ty lepiej uważaj! Wspominałem ci o Saszce Gromkopierdiejew znanym w całym Sankt Petersburgu koledze? Nie obrażaj nikogo... Bo on denerwuje się jak będziesz go kacap przezywał!
Trollu mam w 4 literach inventionmed. To skromny dodatek do życia a nie moje życie jakim jest dla ciebie to forum.
Nawet w wigilie i Boze Narodzenie tu trollowales cały dzien.
Dla jaj pisalem wtedy podbijają posty a ty na nie po minucie (dosłownie) od razu odpisywałeś piszac ciagle to samo hahahahaha
Na powyższego tez po 3 minutach odpisujesz hahahahahahaha
Dnia 2021-07-10 o godz. 21:13 ~KZ napisał(a): > Panowie a wy ogarnięcie to, że na forum softblue zostało was tylko sześciu i jedyne co dzieje się w każdym wątku to smarowanie jadem?
Im słabszy papier tym bardziej sfrustrowani wisielcy hakowi a kończyć życia nie chcą na sznurku i tak się męczą i przy okazji nas.Ale nie ma się im co dziwić...Wsadzi taki jeden z drugim wszystko w jedną spółkę na górce "bo rośnie" a potem całymi dniami ,a często też nocami,siedzi i sadzi posty w nadziei że to coś pomoże wzrostom żeby mógł z tego haka zejść,bo przecież zarabianie mu już z głowy dawno wybili.To nic innego jak wołanie na pustyni "oddajcie mi moją kasę!!!".Nikt nie odda,bo nikogo tam nie ma,bo to bankrut wart 0,3 i nadaje się wyłącznie do zakupu po rzeczonej cenie i do czekania na sprzedaż po 0,6.To aż 100% więc warto! Dlaczego?Bo prezes oszust,drukarz i nieudacznik.Uplasował kolejną emisję i siedzi cicho (ciekawe gdzie). A gdzie te sukcesy,projekty,wynalazki,innowacje?No pytam się gdzie?Nie widzicie co tu się dzieje?
Dnia 2021-07-10 o godz. 22:41 steve2 napisał(a): > Dnia 2021-07-10 o godz. 21:13 ~KZ napisał(a): > > Panowie a wy ogarnięcie to, że na forum softblue zostało was tylko sześciu i jedyne co dzieje się w każdym wątku to smarowanie jadem? > > Im słabszy papier tym bardziej sfrustrowani wisielcy hakowi a kończyć życia nie chcą na sznurku i tak się męczą i przy okazji nas.Ale nie ma się im co dziwić...Wsadzi taki jeden z drugim wszystko w jedną spółkę na górce "bo rośnie" a potem całymi dniami ,a często też nocami,siedzi i sadzi posty w nadziei że to coś pomoże wzrostom żeby mógł z tego haka zejść,bo przecież zarabianie mu już z głowy dawno wybili.To nic innego jak wołanie na pustyni "oddajcie mi moją kasę!!!".Nikt nie odda,bo nikogo tam nie ma,bo to bankrut wart 0,3 i nadaje się wyłącznie do zakupu po rzeczonej cenie i do czekania na sprzedaż po 0,6.To aż 100% więc warto! Dlaczego?Bo prezes oszust,drukarz i nieudacznik.Uplasował kolejną emisję i siedzi cicho (ciekawe gdzie). > A gdzie te sukcesy,projekty,wynalazki,innowacje?No pytam się gdzie?Nie widzicie co tu się dzieje?
A co robi troll.Ta w wigilie, Boże Narodzenie, sylwester, Nowy Rok czy 3 Kroli. Troll Ta lub jako aaa w każdym z tych świąt lub dni wolnych jak tez i w kazdy weekend bredzi monotematyczne bzdury tu i na watku softblue tworząc setki postów.
Na anonimowym forum obraża pracownikow spolki. Wiem, ze ma pewnie jakis uraz związany z tymi spółkami bo inaczej nie umiem sobie tego wytlumaczyc zachowania hahahahaha
Pisze, ze ma SBE jednoczesnie pluje na INM którego SBE ma ponad 50%. Eeee hahaha
Dnia 2021-07-13 o godz. 19:37 ~Odp napisał(a): > A co robi troll.Ta w wigilie, Boże Narodzenie, sylwester, Nowy Rok czy 3 Kroli. Troll Ta lub jako aaa w każdym z tych świąt lub dni wolnych jak tez i w kazdy weekend bredzi monotematyczne bzdury tu i na watku softblue tworząc setki postów. > > > > Na anonimowym forum obraża pracownikow spolki. Wiem, ze ma pewnie jakis uraz związany z tymi spółkami bo inaczej nie umiem sobie tego wytlumaczyc zachowania hahahahaha > > > > Pisze, ze ma SBE jednoczesnie pluje na INM którego SBE ma ponad 50%. Eeee hahaha
Ty za to robisz odwrotnie i też sr...sz pod siebie