Profil psychologiczny takiego człowieka mówi nam dużo.
Częste używanie zdrobnień to sublimacja agresji, dowód ukrytych kompleksów.
Częste używanie zdrobnień przez niego świadczy o problemach z panowaniem nad emocjami. Normalnie zdrobnienie nie było by użyte. Emocje i brak panowania skłaniają do zastąpienia standardowych słów zdrobnieniem.
Tak samo używa zdrobnień pisząc z drugiego ip. Były to rownież posty na niskim poziomie a częste używanie w nich zdrobnień potwierdza. To ta sama, zakompleksiona osoba.
Poza tym czas jaki poświęca na forum również dużo o nim mówi. Brak znajomych, przyjaciół.
Być może brak akceptacji ze strony społeczeństwa z wyżej wymienionych powodów.
Może to być depresja w zaawansowanym stadium.
Inwestorku oj Inwestorku Trudno Cię nazwać prawdziwym inwestorem skoro inwestujesz w śmieszne społeczki typu Nwai lub Mirbud Lepiej napisz i opisz się jak uciekałeś z podkulonym ogonem z forum Asbisu.Twoje wypociny tam były wyśmiane lub mówiąc dosadniej zostałeś doszczętnie zniżony do poziomu zera inwestora PRÓBUJ,,próbuj pisać takie bzdury jak ten post dalej może nawet książkę napisz ,może wtedy zauważysz jakieś pieniądze na swoim koncie Co prawda takie mądre słowa to na pewno Ty nie wymyśliłeś tylko zrobiłeś ...kopiuj,wklej. i na tym skończył się twoj wątpliwy wkład intelektualny
Oczekiwałem odpowiedzi z dwóch ip. I tak jest.
Smutne musisz mieć życie Andrzej.
Współczuję i radzę zacząć coś z tym robić.
Praca w nocy też nie jest zapewne zbyt fascynująca. Czy to stróżowanie czy rozładunek towaru w supermarkecie.
Inwestorem giełdowym na pewno nie jesteś.
Udowodniłeś to wiele razy.
Brakiem podstawowej znajomości w nazewnictwie czy pojęciach powszechnie znanych i rozumianych już to potwierdziłeś.
Piszesz ze sobą z dwóch urządzeń i tak mijają dni, tygodnie itd.
Twoje kompleksy mogą mieć wiele źródeł.
Jeśli będziesz zazdrościł ludziom osiąganych sukcesów na pewno nie poprawisz swojego stanu.
Wręcz przeciwnie.
Mam wrażenie, że na początku nie byłeś tak uszczypliwy i złośliwy.
Zdecydowanie idziesz w złym kierunku.
Odpocznij, proponuję więcej snu.
Wszystko się ułoży. Powoli wrócisz do formy.
Dla mnie jesteś śmieszny,dziecinny delikatne mówiąc żałosny dlatego nazywam Cię inwestorkiem bo do inwestora to masz daleka drogę.
Trudno zrozumieć Ci inwestorku że nie pisze sam tylko piszą dwie osoby...trudno bo się nazywa otępienie umysłu, spróbuj może dasz radę wyleczyć
Odnośnie pracy to jakbyś uważnie czytał to jestem na zasłużonej emeryturze... więc sam nie wiesz o czym piszesz ani tym bardziej Twój kolega Zeusik , który grał bogacza a boi się pokazać ile ma akcji
Idź waruj na Mirbudzie bo ktoś napisze i zaczną spadać akcje i stracisz majątek
Co znowu wymyśliłeś?
SmutnaFasolka i FałszywaKarolka piszesz z tego samego urządzenia w odstępie 20 minut. IP to samo.
Nie masz litości dla siebie.
Rób z siebie pośmiewisko jak chcesz. Twoja sprawa.
„Dziel i rządź”, może gdybyscie poczytali coś wiecej jak forum bankiera…
Brawo wyłapałeś ze odpowiedziałem sam sobie z innego pseudonimu haha, na forum na którym możesz wpisać cokolwiek. Czujesz sie świadomy? Patrz teraz jestem tobą. Nieno odkrywca sie znalazł:D a Andrzejka to znam z tego forum czekaj a moze to ty? Bez komentarza heh
Śmieszny człowieku szkoda mi takiego inwestora jak Ty.
Może nie jestem takim super jak Ty a przynajmniej za jakiego się uważasz w swoim mniemaniu.Widac ,że masz wielkie ego
Za to potrafię zarobić kasę o której mozesz pomarzyć.W nocy nie pracuję bo nie muszę... najczęściej robię zakupy na kryptowalutach bo według mnie od 24 do 4-5 rano są najlepsze ceny na zakupy.Gdy Ty dopiero rano grzebiesz się po jajkach ja już jestem zarobiony i to nieraz o kasę o jakiej możesz pomarzyć
Dzisiaj zrobiłem zakupy o 2 30 a sprzedałem po godzinie 17.
Zarobek nie duży ok 1,5 tys dolarów
A Ty ile dzisiaj zarobiłeś?
Tylko pamiętaj, że zarobiłeś dopiero jak coś sprzedasz i ile to różnica pomiędzy ceną sprzedania a ceną zakupu
Nie muszę znać się na wskaźnikach,współczynnikach i innych rzeczach wystarczy że potrafię zarobić kasę i to niemałą
Nie ośmieszają się z tymi IP
Właśnie o to chodzi. Widać nie trzeba kończyć studiów czy nawet kursów inwestycyjnych i bez książek pisanych przez ludzi znających się na inwestowaniu też można zarabiać. Tylko trzeba umieć jedno trzeba koniecznie i bezwarunkowo znać się na ................. zegarku.
Grzechu zobacz wykres kryptowalut od wczoraj po południu do dzisiaj Idealnie pokrywa się z tym co pisałem już kilka razy.Szczyt ceny wczoraj ok 23 30 zjazd do godziny 4 ,po odbiciu kolejny wzrost
Mnie udało się załapać i na szczyt w końcówce meczu kiedy wszystko sprzedałem.Po chwili dokupiłem na spadki i ok.4 rano zamknąłem spadki a kupiłem na wzrost.
Jasne że nie jest to scenariusz codziennych zmian cen kryptowalut ale sprawdza się bardzo często
Miłego inwestowania życzę i dużo szczęścia
A chcesz to zrobić?
Inaczej musiałbyś zamieszkać ze mną...chyba moja żona nie byłaby zadowolona
Weź otwórz sobie na miesiąc konto demo i potrenuj
Więcej wiary w siebie i ludzi
Jak jest fajnie i cicho bez głupich wpisów Zeusika
Grzechu nie wiem czy wiesz ale na spadkach można super zarobić tak samo jak na wzrostach lub jeszcze lepiej bo są szybsze
Mirbud już dawno sprzedałem powyżej 5 zł,a kupowałem też w zeszłym roku poniżej 4 zł
Sprzedałem go głównie dlatego że użyli do podsypki pod drogi kamienia zanieczyszczonego z jakiegoś podejrzanego wyrobiska a wiadomo, że po takiej wiadomości trzeba trzymać się z daleka od spółki
ETH mam kupione poniżej 2 tys zobaczymy za kilka miesięcy kto będzie się cieszył ja z kursu ETH czy ty z kursu Nwai, zresztą u mnie podstawa to Asbis bo mam go 40 k ...cena powoli idzie do góry tak że pod koniec roku powinna być ok 40-50 zł na dodatek będzie dywidenda w grudniu ok3-4 zł
Andrzej wiem doskonale, że na spadkach można zarabiać, wkleję twój post zapisany powyżej:
Autor: ~Andrzej [37.225.55.*]2021-07-12 14:08 Kupione ETH po 2110 $ godzina 14.... zobaczymy ile teraz zarobię
Czy widzisz gdzieś , że napisałeś gram na spadek ETH bo ja nie, Jakbyś był człowiekiem honoru to byś napisał, że akurat teraz CI nie weszło zagranie i straciłeś trochę kasy ale wolisz brnąć w kłamstwa byle być idealnym, super nieomylnym gościem, Tak samo MIRBUD napisałeś że brałeś po 5,15zł (nawet, że zajęło ci to tylko 2 minuty) za chyba 20k potem jak sapdło to pisałeś że dobrałeś w atrakcyjnej cenie po 4,90-4,95 10k akcji teraz piszesz, że sprzedałeś powyżej 5zł tylko niestety jak spadło poniżej 5zł to już niestety nie wyszło ponad 5zł to chyba sprzedawałeś poza sesją. Także, przykro mi ale słabo to wygląda...........
jeszcze to: ETH mam kupione poniżej 2 tys a 3dni temu pisałeś tak: Kupione ETH po 2110 $
Dlatego pisałem, żebyś pisał w czasie teraźniejszym. Dlaczego nie pisałeś dokupuję????????????? piszesz znowu po czasie , że kupiłeś.
Ja nie piszę, że jestem krezusem rynków, że mam milion złotych w akcjach i takie inne bzdury bez żadnego pokrycia. Ty się tu wywyższasz na mega inwestora który tylko zarabia na giełdzie i na krypto. Mogę napisać co mam w portfelu nie ma problemu ale w przeciwieństwie do ciebie pewności nie mam, że zarobię tak jak ty. Tak napisałeś: "Kupione ETH po 2110 $ godzina 14.... zobaczymy ile teraz zarobię"
Ta pewność siebie cię zgubiła
Pisać ,że ASBIS będzie po 40-50zł to odważne bo jak ZEUS pisał,że NWAI będzie po 50zł to go ciśniesz od dwóch miesięcy. Mój potfel BOWIM, Cognor, JSW, Medicalgorithmics, Movie Games, Livechat, NWAI, R22 może zarobię może nie ale jak stracę to nie będę pisał , że grałem na spadki........ Trzeba jakąś godność mieć.
Wilczątko chodzi o to, że Andrzej chwali się że zarabia mega kasę, ale wszystko w czasie przeszłym, kiedyś kupił np Asbis za 10zł itp.
Ale jak podawał w czasie teraźniejszym Kupiłem Mirbud po 5.15 to spada. Kryptowalutę Eth za 2112 to od tygodnia leci w dół, to Andrzej kombinował, że grał na spadek kursu. Widać nie potrafi się przyznać do złej inwestycji.
Grzechu czy mam Cię informować o każdym zakupie na krypto?
Tam nieraz jednego dnia kupuję na wzrosty za chwilę sprzedaję i kupuję na spadek by po zarobku sprzedać i znowu grać na wzrost.M ok 20 ETH i 10-15 Bitconcash nieraz w przeciągu minuty lub kilku jest różnica w zyskach 1 tys złotych lub więcej .... więc trudno powiedzieć o zysku lub stratach w danej chwili .
Dla mnie taki marazm jaki jest na NWAI to nuda,nuda a właściwie śmiertelna nuda...szkoda życia żeby mieć tę akcję i siedzieć na forum Nwai.
PS.
Masz rację sprzedałem akcje Mirbudu poniżej 5 zł.sprawdzilem 10 czerwca sprzedałem po 4,99 zł.
Nie Andrzejku. Nie informuj mnie tylko się nie śmiej z innych i się tak nie popisuj jaki to z Ciebie inwestor bo sam widzisz jak to jest ......
Bardzo łatwo pisać kupiłem Mercator przed pandemią za niecałe 10zł zapakowałem 15k akcji wytrzymałem i sprzedałem za 700zł tak zarobiłem swój pierwszy milion.
Jak chcesz się uwiarygodnić to polecaj spółki do kupna. Nie możliwe, że wszystkie akcje trzymasz minutę albo godzinę....
Nie Andrzejku nie informuj mnie tylko się tak nie popisuj jaki z Ciebie super inwestor.
Też mogę napisać, że kupiłem przed pandemią np. Mercator za około 10zł wpakowałem tylko 15k i zarobiłem swój pierwszy milion bo sprzedałem za 720zł.
W czasie przeszłym inwestowanie jest super. Nie idzie stracić
Grzechu dla mnie mogłeś zarobić milion lub dwa,cieszylbym się z Tobą i trzymał kciuki żebyś zarobił.kolejny milion.
Ja w odróżnieniu od innych nie jestem zazdrosny,cieszy mnie sukces drugiej osoby.Na swój sukces musiałem nieraz ciężko pracować.
Nieraz czytam życiorysy ludzi którym udało się zarobić bardzo dużą kasę i na jej podstawie można wiele się nauczyć, głównie ze sukces rodzi się w głowie ,a po drugie tylko konsekwencja w dążeniu do celu gwarantuje sukces... żeby unikać negatywnego komentarza...nie uważam się za osobę która osiągnęła sukces ale małymi krokami dążę do celu
Pozdrawiam
Dwa posty i jeden skowyt. Czuć biedotą na odległość.
Powoli do przodu. Czyli decydujesz o której robocie obchód z kolegą z nocnej zmiany.
Dalszych, podobnych sukcesów trollu.
Śmiać się czy płakać z takiego trolla? Ręce opadają jak się czyta co znowu wymyśli.