jak jakiś desperat, chyba komuś nerwy puściły hehe, niech walą jak najniżej, z chęcią się dobierze po taniości. A jak ktoś chce walić po tej cenie to niech wali coraz niżej, ja mam czas, obserwuje to i się śmieje z płotek.
Mam identyczny poziom... żałuję, że nie zrobiłem kółka jak poszło na 12PLN. No cóż trzeba jeszcze poczekać, bo 72mln kapitalizacji w mojej ocenie to śmiech.
Czy wy wogóle kiedykolwiek pomyśleliście przez chwilę.Jak można mówić o wywalaniu 7k akcji.Inną sprawą jest bardzo niska podaż ponieważ nikt myślący tak tanio nie odda.Stąd ktoś systematycznie ustawiw kupno na coraz niższym poziomie i jak nit nie sypie przez kilka godzin to sam sobie sprzedaje .Pozornie wygląda to na wywalanie ale jest to zbieranie z rynku akcji ,których notabene jest bardzo mało a te które są odbierane trzymają mocne ręce.Finał tej zagrywki będzie następujący.Rynek już jest wydrenowany z akcji ale będzie drenowany aż do bólu.W końcu pojawią się odpowiednie informacje i na tych pierwszych wzrostach powiedzmy do okoła 1 gr ściągnięte będą resztki akcji od niedowiarkow.Wtedy pojawi się możliwość wzrostu do takich rozmiarów o jakich nikt nawet nie przypuszcza chociażby dlatego ,że po pirwsze ni będzie podaży ze strony słabych rąk ,po drugie będą podawane bardzo pozytywne informacje na bazie ,których kurs bedzie windowany i to dopiero wtedy będzie dystrybucja w potocznym slangu tgz. ubieranie ulicy.Na obecnym etapie nie ma mowy o dystrybucj ale jest to zbieranie pomima że kurs może jeszcze trochę spadnie (w co wątpię) bo na każdym spadku zawsze trochę kupuję i widzę że też ktoś kupuje.Nie zachęcam nikogo do kupna ale jak ktoś chce sprzedać ze strata ?
.
Ja delikatnie w miarę możliwości też dokupuje za wolne środki ale są to małe ilości (na miarę możliwości). Dziwię się że ktoś sprzedaje bo też uważam że to któregoś dnia po prostu pójdzie dynamicznie do góry.
Ile jest spółek na NC i GPW notowanych poniżej 1gr mających kasę w kasie realne kontrakty przejmujace inne spółki(z dotacją do realuzacji projektu 20mln)Mającą maszyny do realizacji nowych przedsięwzięc kupujący linię produkcyjną (pewnie dla zabawy) pod to ma rosnąć i będzie.