Wspołczuję Wy znowu na czerwono . Jak to robicie ,że na sprzedaży 200 akcji kurs spada a na kupnie 1 akcji idzie ponad 3 % do góry? Może ja zacznę kupować i podniosę Wam ten kurs do 50 zł.jakie obiecał Zeusik i prezes Kupię te 8 tys akcji co za po prawej stronie przecież to raptem ok 200 k zł
Móglbym to zrobić ale....mi się nie chce ....bo byliście bardzo niegrzeczni i wulgarni w stosunku do mojej osoby Może je kupie i sprzedam po 5 zł???
Coś sie kończy coś sie zaczyna. Jak na znawców strasznie bronicie swoich „tez”przed głupimi zaczepkami. Nie zrozumcie mnie złe ale skoro jest fiołkowo czekanie powinno być przyjemnością.
Bo wiedzą że zarobek jest jak sprzedadzą akcje a tutaj sprzadaż akcji jeśli ktoś ma kilka tysięcy to zajmie rok i cena spadnie kilkadziesiąt procent
Świadczy to archiwum transakcji gdzie sprzedaż 5 akcji to był spadek i kilka procent
Bro chyba liczysz na jakiś seks z facetem bo ciągle piszesz o gołych tyłkach
Nie mam nic przeciwko gejom ,nawet znam kilku ale poszukaj sobie gdzieś indziej obiektu swojej miłości
Ja wolę kobiety i ich dziurki ale ty możesz kochać inaczej tylko nie pisz ciągle o mojej...bo dzieci mogą czytać i wstyd byłby gdyby przeczytali o czym ich ojciec marzy
Andrzej próbował na wątkach NWAI pisać jak inwestor później przeszedł na warzywa i drób, ale teraz to już jest przegięcie. Sprzedajcie trochę akcji uwalcie kurs bo wykończycie człowieka...
Grzechu ja od pierwszego postu pisałem że na NWAI są obroty jak na warzywach
Nazwę kogucik Waszej spolce nadano na forum Asbisu po tym jak guru o nicku Inwestor naganial na zakup akcji NWAI...po prostu wyśmiano go Avon uciekł z podkulonymi ogonem.
Grzechu ja jak już kupuję akcje jakieś spółki to nieniej niż 5-10 tyś ,wyjątek były akcje Budimexu i KGHM tam kupiłem ok 1000 akcji
Tutaj taką ilość musiałbym kupować miesiąc a gdybym chciał je później sprzedać to zajęłoby mi to kilka miesięcy żeby kurs nie spadł o 30-50 procent.
Śmieszne są te Wasze podbitki kursu jedną akcją lub 2 operacje dziennie.Prawie jak w u Monthy Pythona, można umrzeć że śmiechu
Dam pisałeś że tutaj spółeczka dla początkujących dla których 100 tyś złotych to suma jakich nigdy w życiu nie widzieli
Dlatego jak napisałem że mam akcji za milion złotych to myśleli że to żart lub ...gula im skoczyła tak, że o mało się nie udusili.Nawet jeden z nich nazwał się... królem,bo zjadł karkówkę z grilla