Niestety, jak wieloletnie doświadczenia eksporcinowe pokazują, każde info jest wykorzystywane do zrzutu akcji przez zdrenowanych wisielców. Dzisiejszy ujemny wzrost jest spowodowany również faktem, że parujący się odwrócił od wisielczej braci i nie łypie już na nich swym poczciwym, brązowym okiem.
Dnia 2021-07-01 o godz. 10:32 ~smerf napisał(a): > Skąd ta podaż, skoro takie piękne info poszło, co wisielcy? Na te i inne pytania odpowiedzcie podczas sesji nad smolistymi.
Podaż sie bierze z braku zaufania do spółki, oraz przekonania, ze za przychodami jak zwykle pójdzie strata. Musimy wisielce zewrzeć poślady, by labryga nie pociekła na stopy.
Dnia 2021-07-02 o godz. 20:51 ~193-200-82 napisał(a): > I wiecie co znalazłem w moim parującym?
Czyli jednak spadki. Wcale mnie to nie dziwi. Gdy ujrzałem mojego krwistego z wczoraj, od razu nabrałem pewności co do dalszej przeceny. Był luźny i wielce nieciekawy.
Dnia 2021-07-05 o godz. 17:51 ~mar napisał(a): > Dnia 2021-07-05 o godz. 11:16 ~smerf napisał(a): > > Czasem aż mi się uleje w gacie... > > Jak już wisimy a po kasie został swąd, trzeba się troszkę pośmiać. >