Opowiadają bajki od dołka na 49 zł jaki to śmieć i jak będzie leciało w dół, kurs jest już ok. 35% powyżej minimum a oni dalej swoje. 5 razy już każdego na SL wywaliło a ci z uporem maniaka swoje brednie, bo Amazon, bo C/Z, bo Comarch. Jest jak jest, przyjmijcie to do wiadomości, prędzej kurs dobije do 100 zł niż do 20
Zapomniałeś o jego odliczaniu do ABB, efekt zerowy. Chociaż pośmiać się można tak napędza, jak tylko się da na spadki, a efekt zerowy. Pamiętaj gdy trole zaczynają wyć to oznacza windę up, gorzej gdyby cicho byli.
Płakałem że śmiechu jak słyszałem reklamy AmberGold. O allegro dzieci w szkole będą się uczyć. To tak jak byś na polu minowym grał w piłkę i odszczekiwał się, że przecież nic Ci nie jest. Grajcie jak najdłużej. Może być 100 zł. Jaki masz zysk na akcję?
Widać, że próbujesz porównań, czy pobożnych życzeń. Tych co kupowali po 80 zł to myślę, że został jakiś promil, 9/10 to nowi co wchodzili po 50/60 zł. Od każdego indywidualnie zależy jaki ma próg wejścia i wyjścia z inwestycji. Za bardzo bierzesz do siebie czasami zarabiają ci co mają kontrakty, a czasami ci co kupują akcje. Taki lajf i nic tu nie da złość czy próbować zaklinać rzeczywistość za jakiś czas zacznie lecieć, ale póki co kierunek jest przeciwny.
Witam Ja wszedłem po 52,02 Jestem oczywiście w grupie zadowolonych z Allegro i wierzących w sukces tej firmy, tym bardziej śledząc postępy we wdrażaniu planowanych od dawna nowych usług. Nie mnie doświadczenie giełdowe mam na poziomie żadnym, dlatego będę wdzięczny za wskazówki na jakie trzeba uważać aby nie przespać końca trendu wzrostowego ? W skrócie jak rozpoznać kończące się wznoszenie kursu? Pozdrawiam KK
Bardzo mnie ciekawi, jak to się potoczy, i kto za rok będzie miał rację. Czy sceptycy, czy optymiści. Bo widzę dużo niezdrowych emocji po obu stronach. Do Allegro mam sentyment, bo ładnie zarobiłem na jego IPO, ale sam wyszedłem i ponownie nie wejdę, choćby nie wiem jak wysoko latało. Ale wam życzę powodzenia.