To jest wlasnie mankament bosia: jedno zlecenie PKC i kurs pikuje - sladowa plynnosc. Niemniej efekt bedzie podobny, jezeli pojawi sie znaczacy popyt tylko, ze w druga strone.
Przed koncem dnia kurs powinien wrocic w okolice 8pln.
tak tylko ile wzrósł bos ? z 5 na 8 a ile wrosły inne banki milenium, santander, mbank z 120 na 360, alior z 12 na 35 co innego jakby boś teraz spadał -5% z kursu np 12zł
Kupiłem znowu dzisiaj, jak się zreflektują że to nie wzrosło żeby mogło spadać równo z innymi to się wszystko wyrówna. Uważam że dziś była dobra okazja do dokupienia.
Ja też dokupiłem 7.6 i 7.70 zastanawiam się czy nie za wcześnie?Ogladałem rano wykres bosia i tak sobie pomyślałem że na 7.50 jest opór i zeby to boś trafił.
Pomyślcie , tu ktoś na siłę zbija kurs . Aby wystraszyć spłoszony akcjonariat Bosia wystarczy drobnych kilka tysiaków. Zakupy drobnych nie mają miejsca , 3/4 transakcji od tygodnia po lewej. Sam bank dla klienta do d..y . Mój , jedyny już oddział ( było 5 ) w Częstochowie działa fatalnie w skróconych godzinach. Są tam mega zwolnienia . Z 3 pięter budynku zajmują tylko parter. Opinie klientów mówią, że to MEGA G. Tną koszty ( wyniki tego nie widzą ) .......tak jak oczekuje nowy Pan. Panie prezesie ma Pan jaja , czy buduje Pan nowy dom , na który trzeba zasłużyć
Każdy robi jak uważa za słuszne, inne spółki dla mnie to balony które jak zacznie się korekta to polecą głęboko.. A tu no może szalonych wzrostów brak ale tez nie spada bo nie ma z czego (czyli *ujowo ale stabilnie) A mityczny odpal pod wezwanie lub poprawa wyników po rozwiązaniu rezerw kiedyś nastąpi.
Szału nie ma ale lepszy stary wróg niźli nowy.Myślę że nastąpi duży wzrost inaczej bym sprzedał już dawno.Trzeba w coś wierzyć.W/k 0.39 bardzo optymistycznie.