I cyk i pyk, do IIQ kolejny kamyczek, umowa za umową. Nikt inny nie ma sekwencjonowania w Polsce to czego się spodziewaliście? Czekajcie dalej to będziecie brać po 50 i to minimum.
Widzę po reakcji kursu jak głęboka jest Wasza wiara w powodzenie działalności spółki. Śmiechu warte. Gdybyście tyle kupowali co pisali to by już drugie widły połamane.
Ja po 54 zł załadowany po same jaja czekam na 100 zł tylko różnica między mną, a większością inwestorów jest taka, że mnie się nie spieszy i czy to będzie jutro za miesiąc czy rok czy nawet za 36 lat jak przejdę na wymarzoną emeryturę
Tak bo Ty kupiłeś firmę i decydujesz o jej losach. Rób się w balona dalej. Tacy jak Ty kreują się na wielkich inwestorów a sypia na byle podbitce. Jak masz tak głupio pisać to nie pisz wcale
Akurat czerwień na rachunku na tej spółce ma większość tu piszących. A Ty zgrywasz wielkiego YNWESTORA bo kupiłeś na obecnych poziomach. Wystarczy że 4 fala będzie słabsza niż oczekujesz i się obsrasz ze swoimi akcjami wcześniej niż ja. Więc również martw się o kurs YNWESTORZE bo ostatecznie to od niego zależy powodzenie Twojej inwestycji. Jesteś naprawdę ciężkim przypadkiem. Skończyłeś chociaż 8 klas?
8 klas? Jestem młodszy niż ci sie wydaje, a co? Zajelo ci 40 lat zeby skupic 4k akcji „smiesznej” spolki z newconnect? No gratulacje wilku z wall street. Jeszcze kolejne 20 lat i wejdziesz z buta do klasy sredniej.
KUPIŁEŚ KURS TO MARTW SIĘ TERAZ O KURS.
BOLI CZERWONY KOLOR? DOBRZE, ODDAJ AKCJE JAK CIE UWIERAJĄ.
A I NIE ZAPOMNIJ CODZIENNIE PILNOWAC ARKUSZA I FORUM.
Faktycznie, reakcja kursu na dobre info może rozczarowywać. Podbitka do 28 i natychmiastowa zasypka. To chyba MEDCAMP wywala resztki... Ile mu zostało? Na tydzień lub dwa tygodnie sypania... Jeszcze trochę cierpliwości... i polecimy ;) Wszyscy, razem z Anusiaczkiem ;) Pozdrawiam, 3.05.cie się!