Bardzo dobre wyniki za czerwiec, zasilenie kapitału zapasowego i wejście na Chorwację z faktoringiem coraz bliżej, takie raporty to można dziennie czytać. Złote czasy przed nami, rosną sprzedażowo, rosną ekspansywnie, rośnie płynność, brawo, czekam z spokojem na odzwierciedlenie tego wszystkiego na kursie.
Bardzo dobrze, grunt, że dbają o obligatariuszy, sprzedaż, wyniki, ciągły rozwój, idą mocno w kierunku revoluta, a wiadomo na jakie wyniki tam to się przełożyło, ja jestem bardzo spokojny o spółkę i wiem, że aktualnie holding wyceniony na 58mln to jakieś śmieszne nieporozumienie, ale jak widać tak ma być, królik i ekipa królika musi się obkupić, zakupy nadal trwają, taki czas przed ogromnymi wzrostami jeszcze musi trwać. Za niedługo 58mln to będzie ale zysku netto, a tutaj kapitalizacja na 58mln stoi, śmiesznie ale co poradzimy, zostaje czekać.
"Rynek potrafi zostać irracjonalny znacznie dłużej, niż ty wypłacalny" - Maynard Keynes
Dobrze, że w moim przypadku czas nie gra roli, mam zainwestowane środki, które mogą sobie spokojnie tutaj czekać na swoje wzrosty, które są nieuniknione.
Po co te spory,akcje są w przededniu wzrostów i cena za akcje 30 zł zobaczymy szybciej niż się spodziewacie.Okres wakacyjny , to wymarzony czas na takie pompowanie, przekonacie się już wkrótce
Widzę ze masz fioła na moim punkcie. Szkoda staran, nie masz u mnie szans. I zebyś sie tak o mnie nie martwił, przypomnij sobie po ile były akcje w 2017 cieniasie. I zmień obiekt westchnień.
Dnia 2021-07-04 o godz. 12:36 ~rekin napisał(a): > Widzę ze masz fioła na moim punkcie. Szkoda staran, nie masz u mnie szans. I zebyś sie tak o mnie nie martwił, przypomnij sobie po ile były akcje w 2017 cieniasie. I zmień obiekt westchnień.
Fuj, ale skojarzenia, ciotuchy mnie nie interesują. Trzeba było wywiesić flagę:) Jestem za a nawet przeciw… :) Liczy się tu i teraz pierdoło inwestycyjna:) rekin=wobler
Moge jakoś pomóc w twojej obsesji na moim punkcie? Bo żal mi jak się męczysz powtarzajac w każdym wpisie jedno zagraniczne słówko, które pewnie podnosi twoje samopoczucie ale nie świadczy o inteligencji acz wręcz przeciwnie. Na tym kończę bo nie id tego jest to forum, ale jak moglem mogłem pomoc rozladowac twoje niewatpliwe frustracje i kompleksy to warto bylo. Amen.