• a co tu sie wyprawia? Autor: ~Andik [81.190.127.*]
    Patrzcie okolo 1800 tys akcji w obrocie . Niby sporo, ( po 0,44 grosz średnio hi hi) lecz chyba ktos przekladał z reki jednej swojej do drugiej swojej. Ciekawe czemu w ten sposób. Jak wspomnialem na prowizje sprzedazy i zakupu nie starczy. No chyba ,że jakies biuro maklerskie robi to za darmo.Nie wspominajac o podatku Belki. A tu nic sie nie dzieje albo szczatkowe (drgawkowe) obroty. Chyba chca doprowadzic do zaprzestania obrotu tymi akcjami. Ale co komu po akcjach gdy nikt nimi nie chandluje? To jakies wewnetrzne chyba "ustalenia". Pozostaje czekać aż, bonzowie zechca zarobic i jakos posteruja tymi cenami i obrotami. Może w końcu, sypną ludowi możliwością chwilowego zarobienia na trzy gałki lodów u pani, która mówi: kto chce nich u mnie kupuje, ja nikogo nie zmuszam, a cena galczki - nie dla motłochu. Uff, tylko mnie nie ukatrupcie teraz.
  • Re: a co tu sie wyprawia? Autor: ~Aga [37.47.103.*]
    Cierpliwy zarobi, inwestor kupuje tanio a sprzedaje drogo . Ja za mniej niż 1 zł nie sprzedam
  • Re: a co tu sie wyprawia? Autor: ~Andik [81.190.127.*]
    Miło by było sprzedac za tyle.Przynajmniej na ołówki by było.Tylko sęk, w tej czy przyszłej pięciolatce? To jest zagwozdka.
  • Re: a co tu sie wyprawia? Autor: ~Andik [37.47.241.*]
    Patrzcie konsultacje wzrastają. Ciekaw czy zechca częścią dochodow sypnac po oczach. Zapewne nie bo sami ledwo co zipia a glosy sa wśród "swoich". 3400 już akcji w obrocie. Pewnie jedna osoba kupuje i sprzedaje. No czy, kto bogatemu zabroni? Pobawić i pośmiać się od czasu do czasu jest wskazane. Lud niech czeka, może jakiś dodatkowy konkursie czyli quiz na jesień TVP da wyprodukować? A dopuki nie co tam, kijem latwowiernych można poszturchac. Tylko , że ta latwowirnosc i przypisana jest. Lub brak wykształcenia i cwaniactwa w tej dziedzinie. Sorki zbulwersowanych, macie rację to nie blog ani książka pobożnych życzeń. Toż to czysta zdrowa rzeczywistość.
[x]
ASTRO -2,15% 0,09 2025-10-08 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.