CZŁOWIEKU myślenie nie boli nawet nie było chętnych za zakup jednej akcji dzisiaj...drogo juz było kiedy było w marcu 27 złotych Ma być 50 zlotych według prezesa i Zeusika tylko że nie napisali,że za 3 akcje zresztą akcje tej spółeczki są tylko w niektórych DM więc nawet jakby ktos chciał kupić to i tak nie będzie mógł np w moim XTB nie ma akcji ...Wasza spolka nie istnieje
Z tego co Pamiętam to Mateusz mówił o emisji chyba na początku tamtego roku. od tego czasu już mamy ponad 10mln zysku netto czyli tyle ile chcieli z emisji. Pytanie czy ta emisja ma jeszcze sens przy takich wynikach ?
Pięknie spółeczka się rozpędza. Czas zastanowić się nad dobraniem akcji. Za dobrze to wygląda żeby lekceważyć ostatnie osiągnięcia NWAI. Generalnie stopniowo zamykam pozycja na akcjach. Ale NWAI nie opuszczę. Za dobrze zapowiada się przyszłość na tej perełce. Idealnie wstrzelili się w czas kiedy lokaty nie dają nic zarobić. Nawet mniejsi inwestorzy wchodzą w alternatywne instrumenty. No i bum na obligacjach. Tu nadal będzie co najmniej 100% zysku do góry z roku na rok. Za 3 może 4 lata spokojnie dostaniemy 10 zł dywidendy. Osobiście mnie to zadowala :)
Hrzehu
Raptem na kilkantlat działalności spółka wypłaciła 3 złote dywidendy a Wasza fantazja urosła jak Mount Everest...
Zeusiku mam dużo spółek i przerobiłem jeszcze więcej ale pierwszy raz tak się trafiło że nikt nie kupił ani jednej akcji przez cały dzień....istotnie jest to taka rzadkość...jak znalezienie czarnej perły w morzu
Przepraszam że zapytam gdzie ta zapowiedziana w czwartek rakieta...okazała się rosyjskim niewypałem na stacji Wostok???
NWAI na bankierze ma pozycję 406,według mnie jest to pozycja adekwatna jeśli chodzi o obecną sytuację na GPW...jest kilkaset spółek dużo lepszych od tego warzywniaka
Grzechu... przynajmniej na krypto był dzisiaj taki skok cen do góry, że zarobił każdy kto kupił wczoraj lub rano każdą kryptowalutę a tutaj moczenie kasy od marca kiedy bylo27 złotych czyli spadek ok 9 zł przez 3 miesiące I Ty Grzechu śmiejesz się że mnie??? Raczej to powinien być śmiech przez łzy to strata 30 procent przez 90 dni
Nie wiem dlaczego zakładasz ze wszyscy tu obecni kupują jak ty na górce i sprzedają na dołkach ?
Był lokalny szczyt jest dołek i tak się na giełdzie dzieje od 10cio leci.
Najwyższą stopę zwrotu mają akcjonariusze długoterminowi.
Tu nie ma co Ameryki odkrywać.
Endrju ja się nie śmieje z ciebie, tylko z twojego warowania na forum NWAI. Nie wyobrażam sobie żebym obracał milionem na spółkach + jeszcze na krypto i siedział na jakimś forum spółki dla początkujących i pisał że ostrzegam inwestorów. Przecież tu nie ma handlu, to przed czym ostrzegać? Jak ktoś kupi parę akcji i straci parę złotych to tragedii nie będzie. Jak jakiś początkujący inwestor 2 lata temu kupił np. 500-900 akcji za ok.2zł, a sprzedał za 20zł+ bo z kilkuset akcji by wyszedł bez problemu. To myślę, że się ucieszył..... elo
Grzechu nareszcie piszesz z sensem...że Nwai to nie jest perełka tylko spółka dla początkujących Gdybyście tak od razu pisali to dałbym Wam spokój i nawet trzymał kciuki żeby Wasze akcje poszły do góry Wy jednak byliście bardzo agresywni do mnie,obrażaliście mnie w kazdym poście ,żeby po 1,5 miesiąca napisać że poziom forum na Nwai jest poniżej krytyki Sam najpierw pisaleś,że obracam kasą z komunii a po nocy pracuję jako dozorca...chyba to jeszcze pamiętasz. Drugim atakującym był....samozwańczy król zycia Zeusik Siedzę tutaj tzn na GPW bo lubię obracac kasą ,trochę adrenaliny jest każdemu potrzebna Nie robię to dla samej kasy tylko bardziej dla przyjemności i zabawy Na Kanarach bywam raz na kilka lat Uwielbiam florę tam rosnącą szczególnie kwitnące hibiscusy oraz spacery wieczorowa porą nad brzegiem Oceanu Działeczkę też mam ale o powierzchni 24 000 m2 w duzym mieście wojewódzkim.....wlaśnie ją dzielę na 16 dzialek budowlanych z warunkami zabudowy na 16 domów Zysk z podziału takiej działki jest wielokrotnie wyższy niż zysk na krypto i na GPW. Piszę, to nie po to ,żeby sie chwalić tylko żeby uświadomić Ci ,że nie należy nikogo wyzywać nie poznając Go dokładnie Tam jak pisaleś w jednym z postów....nie ocenia sie ksiązki po okladce a osoby po samochodzie
Dokładnie. Mądrze Andrzej prawi w końcu mamy zgodę. Grzechu przyznam ci równy z ciebie gość. A trollom internetowym takim jak Zeus i reszta mówimy nie.
AndrzejHades Co to za wymysł?
Siedzisz na forum 20 godzin na dobę. Przerwę masz tylko na spanie przed nocną zmianą.
Ty inwestorem? Kpina i kolejne poniżanie się w oczach innych forumowiczów.
Nie potrafisz zrobić filtracji w aplikacji XTB i odnaleźć NWAI.
Wstyd. Idź stąd trollu. Ale widzę nawet tego pojęcia nie rozumiesz.
Pamięć Andrzeju cię zawodzi. Pisałem o pieniądzach z komunii i że rodzice coś ci tam liczyć pomagali bo jak napisałeś, że NWAI i asbis kosztują prawie tyle samo czyli około 20 zł a Asbis ma w porównaniu do NWAI o kilkadziesiąt milionów dolarów zysku więcej to tak jakbyś porównał rower do Mercedesa więc myślałem, że dziecko tu pisze. Chyba każdy zaczynający z giełdą powinien wiedzieć co to jest kapitalizacja. O stróżu to musisz poszukać bo nie pamiętam kto to wymyślił.
Nikt chyba więcej czasu nie spędza czas od Ciebie Inwestorku na forum Mirbudu....tam od wielu miesięcy klikasz sam ze sobą...wklejasz zdjecia,filmy i inne głupoty Widać że warujesz żeby kurs nie spadl iżebys nie umoczył 4 liter ale......masz do tego prawo Mamy wolny kraj a nie Koree Pólnocną i musimy tlumaczyć się z kazdej minuty życia Fajnie Cie pogonili na forum Asbisu.....a Ty ogon podkuliłeś pod siebie i tylko smród został na tamtym forum po Tobie
Andrzej naucz się pisać zgodnie z podstawowymi zasadami gramatyki.
Od tego zacznij. O inwestowaniu zapomnij. Za wysokie progi dla tego poziomu jaki prezentujesz.
Inwestor .....niewiele masz do powiedzenia a szkoda albo wyzwiska albo obrażanie innych Pochwal się jak Cię pogoniono z forum Asbisa gwiazdo hahahaha tam dopiero pokazałeś się jaki jesteś inwestor....smród został po Twojej ucieczce hahahaha Chciałeś zabłysnąć wiedzą i zgasili Cię jak dzieciaka w przedszkolu Siedż sobie na Mirbudzie i wklejaj zdjęcia i filmiki TWÓJ UMYSL TO POTRAFI KOPIUJ WKLEJ
Andrzej to wszystko co piszesz to się już kupy nie trzyma. Inwestor giełdowy, deweloper ........ czym nas jeszcze uraczysz w swoich opowieściach ? I to wszystko na forum spółki Nwai. Ja i inni zorientowani w temacie doskonale wiedzą jaki masz plan ale mimo wysiłków coś nie idzie po Twojej myśli. Moim zdaniem jesteś tutaj hakowcem ale nie masz jaj aby się do tego przyznać.