Grzechu nareszcie piszesz z sensem...że Nwai to nie jest perełka tylko spółka dla początkujących Gdybyście tak od razu pisali to dałbym Wam spokój i nawet trzymał kciuki żeby Wasze akcje poszły do góry Wy jednak byliście bardzo agresywni do mnie,obrażaliście mnie w kazdym poście ,żeby po 1,5 miesiąca napisać że poziom forum na Nwai jest poniżej krytyki
Sam najpierw pisaleś,że obracam kasą z komunii a po nocy pracuję jako dozorca...chyba to jeszcze pamiętasz.
Drugim atakującym był....samozwańczy król zycia Zeusik
Siedzę tutaj tzn na GPW bo lubię obracac kasą ,trochę adrenaliny jest każdemu potrzebna Nie robię to dla samej kasy tylko bardziej dla przyjemności i zabawy
Na Kanarach bywam raz na kilka lat Uwielbiam florę tam rosnącą szczególnie kwitnące hibiscusy oraz spacery wieczorowa porą nad brzegiem Oceanu
Działeczkę też mam ale o powierzchni 24 000 m2 w duzym mieście wojewódzkim.....wlaśnie ją dzielę na 16 dzialek budowlanych z warunkami zabudowy na 16 domów Zysk z podziału takiej działki jest wielokrotnie wyższy niż zysk na krypto i na GPW.
Piszę, to nie po to ,żeby sie chwalić tylko żeby uświadomić Ci ,że nie należy nikogo wyzywać nie poznając Go dokładnie Tam jak pisaleś w jednym z postów....nie ocenia sie ksiązki po okladce a osoby po samochodzie