• Milos dobra diagnoza Autor: ~frodo09 [89.79.144.*]
    milos masz rację a reszta z tego forum na czele z dr-em niech lepiej znikna a będzie dobrze...
  • Re: Milos dobra diagnoza Autor: ~dr_wezol [83.168.67.*]
    Dnia 2021-06-26 o godz. 19:30 ~frodo09 napisał(a):
    > milos masz rację a reszta z tego forum na czele z dr-em niech lepiej znikna a będzie dobrze...

Mówisz i masz. Na KSG też mnie ktoś prosił o niepisanie - ja rzadko odmawiam.
    Twoich sugestii o "żenieniu akcji" i o tym, że jak teraz raczej milczę to dlatego, że chcę odkupić - nie skomentuję.
    Dzieliłem się na tym forum swoimi nadziejami, wątpliwościami, spostrzeżeniami. Myślałem, że może to się komuś przyda. Niestety, nie do końca zrozumiała przeze mnie przecena w ostatnim czasie budzi na pewno wielkie rozczarowanie wielu z nas, a moje szczególnie.
    Nie piszę, bo wszystkie rozważane przeze mnie scenariusze opisałem już wcześniej.
    Co miałbym teraz napisać? "Teraz już tylko w górę", albo "Dokupujcie, na pewno odbije"?
    Co nie zmienia faktu, że właśnie na coś takiego liczę.

Nie obiecuję, że się w ogóle nie będę odzywał. Ale na pewno rzadko.
    Pozdrawiam wszystkich. Ciebie, Frodo, też.
  • Re: Milos dobra diagnoza Autor: ~LL [5.173.57.*]
    Twoja wiedza na temat spółki jest niepodważalna zresztą nie tylko tej. Myślę, że nie warto wchodzić w głębszą polemikę z twoim przedmówcą tym bardziej, że już po dobranocce. Pozdrawiam również
  • Re: Milos dobra diagnoza Autor: ~trytobe [195.191.162.*]
    Dr ... rób swoje i nie reaguj na dziecięce zaczepki ... rozważ, że pojawienie się trola na forum dobrze wróży na przyszłość ;)
  • Re: Milos dobra diagnoza Autor: ~frodo09 [89.79.144.*]
    Ja nie jestem trolem ani hakowym kupilem te akcje dawno temu po średniej 0,54 gr ,część sprrzedalem na mocnych wzrostach a reszte posiadam do tej pory bo ciągle wierzę w tą spólkę.A co się tyczy milczenia reszty zagorzałych forumowiczów to po prostu sprzedali swoje akcje dołując niemiłosiernie kurs a teraz milczą bo niby co mają powiedzieć..?
  • Re: Milos dobra diagnoza Autor: ~xxx [178.43.216.*]
    też tak myśle, jest to schemat na forum bankiera
  • Re: Milos dobra diagnoza Autor: ~Gafa [31.6.146.*]

"Kto nic nie wie, musi wszystkiemu wierzyć." (mMarie von Ebner-Eschenbach);
    "Dziwne, jak często ostry język idzie w parze z tępym umysłem." (Lech Nawrocki);
    "Przemyśl każdą rzecz starannie, a twoje życie zmieni się na lepsze." (Albert Espinosa);
    "Polemika z głupstwem nobilituje je bez potrzeby." (Stefan Kisielewski);
    "Kto umiejętnie milczy, wydaje się zwykle mądrzejszy." (Walery Pisarek);
    itp., itd.

Nastepny lewyer dobry pisarz gdzie on zniknął/ nagle nabrał wode w usta....
  • Re: Milos dobra diagnoza Autor: ~dr_wezol [83.168.67.*]
    Dnia 2021-06-29 o godz. 18:39 ~frodo09 napisał(a):
    > Nastepny lewyer dobry pisarz gdzie on zniknął/ nagle nabrał wode w usta....

No dobra Frodo, rozgryzłeś nas. Ja i kilka innych osób "nagoniliśmy" całą masę biednych, łatwowiernych i opchnęliśmy im na samej górce (acz trochę rozciągniętej, bo od 14 zł do hm.... 3 zł całe kilkadziesiąt tysięcy akcji ( to przy założeniu, że każda akcja zmieniała właściciela tylko raz, bo jak nie, to tych "ożenionych akcji" było mniej).
    Teraz zostało Ci tylko odgadnąć, kto w piątek i komu sprzedał w USA 9 milionów akcji Milestone. I kto nagonił tych biednych i nieświadomych Amerykanów? I kto stał za mocnym ruchem opcji w USA?
    Zrobili w jednym dniu obrót większy pewnie, niż przez wszystkie lata notowań Milestone na NewConnect.
    Piszesz, że to ty sprzedawałeś część akcji na wzrostach, ale część trzymasz, bo wierzysz w spółkę. Dlaczego odmawiasz prawa do wiary w Milestone nam?
    Tylko dlatego, że nie wypisujemy tu codziennie "Teraz już tylko w górę!" " Ależ pięknie wytrzepali leszczy!" , "Gruby zebrał od słabych rąk, teraz góra!"

I takie tam, podobne "analizy"?
    Przeczytaj sobie doktorze swoje historyczne wpisy na tym forum a potym twoje milczenie jak zaczeło się sypać i dalej możesz wmawiac wszystkim,że nie wiesz o co chodzi . Na tym koniec mojej konwersacji z Tobą .Nigdy więcej nie napisze nic na tym forum życzę wszystkim powodzenia.
  • Re: Milos dobra diagnoza Autor: ~dr_wezol [89.64.106.*]
    Ja niczego nie udaję.
    Za to oczywiście przyznaję:
    1. byłem zbyt optymistyczny, zwłaszcza na początku roku
    2. spadki -zwłaszcza, że do pewnego momentu w USA Milestone rosło - były dla mnie jak cios młotkiem w głowę. I prawda - mowę mi trochę odjęło. Zresztą - co miałem pisać?

I ja na tym ten temat też kończę. A czy będę coś pisał, zobaczę.
    Ciągle wierzę, że na tej spółce sporo zarobię. Pewności nie mam, ale wszystkim tego życzę.
  • Re: Milos dobra diagnoza Autor: gafa [31.6.146.*]
    Pozdrawiam Ciebie, ~dr_wezol! Dziękuję bardzo za Twoje obszerne, ciekawe a przede wszystkim merytoryczne analizy i przemyślenia dotyczące MM, które z zainteresowaniem czytałem przez ostatnie lata. Życzę dużo zdrowia i dochodowych inwestycji. Myślę, że z MM będą jeszcze niezłe pieniądze.
  • Re: Milos dobra diagnoza Autor: ~milos [83.28.220.*]
    Nie wiem frodo o jakiej mojej prognozie tu piszesz i w dodatku na jej podstawie zaatakowałeś dr. W. i Layera. Nie wiem o czym piszesz więc powiem tylko,ze gdyby nie doctore to nie bylo by Ciebie na tej spółce i jak teraz sprzedaż, to będziesz kiedyś żałował, jak nie sprzdaż będziesz mu dziekował.
    ps. rzadko tu zaglądam i być moża coś przeoczylem.
  • Re: Milos dobra diagnoza Autor: ~LL [5.173.80.*]
    Niezwykle merytoryczna treść naprawdę jestem zdruzgotany musząc to czytać. Może Ty "sprzedaż" mi cynk za ile lat odbędzie się tak upragniona sprzedaż?
    Czekam ponad dwa lata,ile jeszcze będę czekał, nie wiem.Szczęśliwy?
  • Re: Milos dobra diagnoza Autor: ~LL [5.173.56.*]
    Mówią, że człowiek uczy się na błędach... ale najpierw musi je dostrzec :) nie wiem ile zainwestowałeś w sukces milestone ale skoro masz czas i pieniądze to czekaj i 20 lat
    Nie zostanę w skarpetkach jak nie wypali, a do spółki mam taki trochę religijny stosunek, po prostu wierzę, a że z wiarą się nie dyskutuje, więc?
[x]
MILESTONE 0,00% 1,58 2023-12-18 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.