• Spadkowi naganiacze Autor: ~UnKnown [31.0.35.*]
    Opcji jest kilka:
    1. Sprzedali ze stratą przy -30% i teraz sieja defetyzm próbując innym i przede wszystkim sobie udowodnić ze to była słuszna decyzja.
    2. Sprzedali na dołku i jak zobaczyli ze to niepotrzebna panika była piszą o spadkach w nadziei ze zejdzie niżej by mogli odkupić w okolicach w których sprzedali.
    3. Kolkowicze, którzy starają sie wywołać bujanie kursem by moc pograć. Jak wzrośnie pare % to sprzedają i zaczynają naganiac na spadki, jak już zleci (o ile zleci) i kupia na dolku zaczynają naganiac na wzrosty.
    4. Dobrzy ludzie troszczacy sie o pieniądze innych, sami nie posiadajacy akcji, ale tak bardzo kochają bliźniego ze poswiecaja swój prywatny czas na ostrzeganie innych na tym forum przed utopieniem kapitału. Całkowicie bezinteresowni, w 100% altruistycznie nacechowani dobrzy ludzie.
    Niech każdy wybierze sobie jedną z opcji
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.47.100.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Dominik-Myrcik [94.254.229.*]
    Z całą pewnością nie ci z bramki numer 4
  • Re: Spadkowi naganiacze Autor: ~olges [89.187.226.*]

czeka ich trollowanie cały weekend
  • Re: Spadkowi naganiacze Autor: ~JB [79.185.163.*]
    Myślę, że altruiści. Na forach każdej Spółki są dobrzy ludzie - żyjemy w idealnym społeczeństwie, gdzie wszyscy troszczą się o wszystkich.
  • Re: Spadkowi naganiacze Autor: ~Normal [88.199.123.*]
    Szybko ze spadkowych robią się wzrostowi, wystarczy że już kupią
  • Re: Spadkowi naganiacze Autor: ~Greg [89.187.161.*]
    Tak jest na każdej spółce.
    Sposobów na dymanie innych i zarabianie pieniędzy jest sporo.
    Wystarczy tylko zastanowić się, czy warto słuchać się kogokolwiek z forum, a czy nie warto samemu pomyśleć.
    Akcje spółki spadły sporo , czy był to uzasadniony zjazd tego nie wiem, czas pokaże.
    Wiem natomiast, że skoro firma chce realizować plany, które przedstawiła, to potrzebuje na to pieniądze.
    Lepiej chyba jest, że sprzedała trochę swoich akcji zamiast robić emisję dla wszystkich.
    Nie nastąpiło rozwodnienie akcji i prawdopodobnie trafiły one w mocniejsze ręce, niż drobnicy z ulicy.

Jak zachowa się kurs w najbliższych dniach tego nie wiem, ale z doświadczenia wiem, że tak mocne przereagowanie w kierunku południowym dosyć szybko jest korygowane w kierunku północnym i cena akcji ustala jakiś pośredni poziom.
  • Re: Spadkowi naganiacze Autor: ~olges [89.187.226.*]

spadło z 14zł
    na 8.50
    a dla trolli wciaz drogo
    tutaj powrót na 11 czy 12zet musi
    byc

[x]
PHOTON 6,41% 1,25 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać