• Espi emisja Autor: ~Albert [94.192.234.*]
    Zeby pokryc dlugi drukuja akcje
  • Re: Espi emisja Autor: ~GłosRozsądku [89.73.184.*]
    Cena emisyjna 1.45 a debeele po 1.20 oddaja
  • Re: Espi emisja Autor: ~mmm [31.61.168.*]
    A mi wyszło 0,1zł. Po tym zabiegu średnia na dzień dzisiejszy byłaby 0,88 zł/akcja. Spokojnie.... tam jest napisane że trafi do obrotu giełdowego, czyli darmowe akcje mają przynieść pieniądze. Przy tych obrotach to nie do sprzedania. Myślicie że GI tego nie wie?! Exciter1975 ma łeb.
  • Re: Espi emisja Autor: ~John [83.9.150.*]
    Ale po co ta jalowa dyskusja??? Ponownie emisja z wyłączeniem prawa poboru. To sie po raz kolejny nie uda. Działanie na szkodę mniejszościowych. Tyle w temacie
  • Re: Espi emisja Autor: ~cooms [37.47.98.*]
     złożysz pozew do sądu jak przegłosują to na walnym że takie deklaracje składasz?
  • Re: Espi emisja Autor: ~AA [83.8.36.*]
    24,83% FF złoży, ten numer nie przejdzie, chyba, że dadzą dobrą cenę wykupu.
  • Re: Espi emisja Autor: ~Dan [31.0.50.*]
    Akcje dla GI po 1.45 i jaki wtedy bedzie ich ff? Koniecznie chca opuscic gielde z darmowymi akcjami i jak to przejdzie to sa w domu.
  • Re: Espi emisja Autor: ~AAA [83.8.36.*]
    ludzie wiszą na hakach po 2 złote, maja to podarować?
    Leszcz jest od sponsoringu grubego, nie mysli tylko kupuje bo rosnie, gruby ma kase i mysli jak wydymac leszcza i to robi, ale tych co sprzedaja po 1.20 to juz nie jestem w stanie zrozumiec? Beda mieli 95% i przymusowy wykup po legalu a kogo obchodzi frajer co po 2 kupowal?
  • Re: Espi emisja Autor: ~AAA [83.8.36.*]
    Poczekamy zobaczymy. Ja zostaję do momentu aż mi akcje znikną z konta
    Bez sadu to sie nie obedzie, maja wiekszosc wiec temat klepniety, leszcz moze tylko argumentowac ze ta emisja to celowe zagranie by wycisnac leszcza. Dla tego wlasnie nie ma emisji z pp , juz to dobrze obmyslili nie chca wiecej placic i tyle w temacie.
[x]
GIGROUP 1,49% 2,05 2025-07-23 14:02:38
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.