Zeusiku albo facecie z widłami...hipokryto jak podilęs kurs dwoma akcjami to bylo super jak po sprzedaniu kilku akcji poszlo w dół to placzesz jak Baba....NIE płacz w poniedziałek znówu kupisz 2 akcje i znowu pojdzie kilka procent do góry.... PAMIĘTAJ nie każdy facet z widlami to Zeus
Co zbroja obsrana jak ciężej się nagania? Tak Zeusiku wszyscy przeciwko tobie to jedna osoba. Sztuczne zaniżanie kursu kilkoma akcjami ? Hipokryto to działa w druga stronę.
Zeusiku wlacz myślenie....świat dzięki się na baby i chłopów
Pracujący na roli to rolnicy...dla Nich mam ogromny szacunek za ciężką pracę tym bardziej że ponad połowa mojej rodziny wywodzi się z rejonu Grójca i ciężko pracują żebyś mógł jeść smaczne jabłka...Do 15 roku życia każdego wakacje spędzałem pomagając im w pracy... więc jak zwykle piszesz bzdury .
Szkoda że czytanie ze zrozumieniem sprawia Ci trudności
Pamiętaj baba to kobieta a chłop to facet ale nie każdy facet z widłami w ręku stanie się Zeusem...te słowa są do Ciebie
Po co piszesz z dwóch nicków?
Każdy widzi, że to jeden i ten sam troll.
Poziom wpisów mówi wszystko.
Dziwi mnie brak interwencji ze strony moderatora dla takiego braku kultury.
Inwestorku jedna myślenie nie jest twoja mocną stroną.Na razie to Wasze posty moderator kasuje bo są obraźliwe i nie na poziomie
Ja to ja a Hades to Hades tak trudno to zrozumieć... Twój umysł nie ogarnia tej prostej sprawy?
Zeusiku wejdź sobie na arkusz zleceń...ile widzisz akcji po stronie kupna a ile po stronie sprzedaży???
I odpowiedz ile razy więcej jest po stronie sprzedaj niż po stronie kupuj?
Możesz szczerze odpowiedzieć?
I nie pisz bzdur że nikt nie chce sprzedać...jest zawsze dużo chętnych do sprzedaży tylko ludzie widzą z kupionymi po ok 25-27 zł a nikt nie chce dać im takich pieniędzy.
Może Ty kupisz od nich wszystkie akcje ... przecież są tańsze od zapowiedzianych 50 złotych a nawet od 30 złotych ,które miały być w środę,tylko już minęło 20 śród i mamy ceneb19 złotych podbijaną sztucznie na zakończenie dnia na dogrywce żeby przypadkiem nikt nie sprzedał taniej
Czekam na prawdziwe informacje od Ciebie odnośnie ilości po stronie sprzedaj i po stronie kupuj
Jędrek nie masz żadnego pojęcia o giełdzie. Patrzysz na arkusz w laicki sposób.
Wcześniej ośmieszyłeś się przekonując do AT ze strony biznesradar.
Czym jeszcze się ośmieszysz?
Kiedy przedstawisz kolejne skecze?
Do roboty. Czekamy.
O której zaczynasz nocna zmianę?
Po wpisach sądzę że o 24.
Produkuj kolejne posty. Coś może dorobisz do pensji.
Ja mam akcje. Ty gołodupcu o nie prosisz.
Marnie się starasz. Kurs rośnie. Weź się do roboty.
Za mało piszesz. Nie wspomnę o poziomie tych wypocin.
Jędrek nie śpij, pisz.
Do roboty pójdziesz niewyspany.
Zeusiku naciągaczu jeden napisz gdzie te obiecane 50 zlotych ,przecież obiecałęś,że bedzie w środę 30 złotych a w czerwcu 50 złotych Podobno tak obiecał ci sam prezes w liście do ciebie,pisałeś przez tydzień o tym liście,Może powinieneś go opublikować na swoim profilu na FB. Dobrze napisal Grzechu w jednym z ostatnich swoich postów,że Nwai to spoleczka dla początkujących ,którzy mają troszkę kasy i chęci zaryzykowania ,żeby zarobić troszkę więcej kasy i nikt tutaj groszem nie śmierdzi dlatego atakowaliście mnie gdy pisaałm że mam akcji za milion zlotych lub dzienne obroty 400 tyz zł Kilka osób wyciągnęło nieznaną spoleczkę z bardzo niską ceną zza akcję w zeszłym roku zarobili kasę i sprzedali na górce po 26 zł a reszta kisi się teraz na 18 zł i pisze jaka to perła Takich lb dużo,dużo,dużo lepszych spólek naa gieldzie jest ponad połowa czyli 400 sztuk Was nawet nie ma w porządnym Domu Maklerskim a obroty 2-3 tyś złotych dziennie lub ZERo nie świadczy że jestście taką świetną spółką ,że nikt nie chce sprzedać akcji tylko o tym,że jesteście społeczką nieznaną o akcje której nikt się nie stara a tym bardziej JA
Idąc bzdurnym rozumowaniem pseudo...króla życia,tego od karkówki.to najmniej chętnych na akcje byloby na spolkach PLL, CDR Projekt,Mercador,KGHM Dino i innych bo tam codziennie ludzie sprzedają akcje wartości kilku lub kilkudiesięciu milionów złotych dziennie Ja jednak wolę kupować akcje tych niechcianych firm,które to akcje sa sprzedawane w dużj ilości niż akcję ANWAI ktore są nieraz bez jednej sprzedazy dziennie....Wiem,wiem na pewno jesteś dużo madrzejszy a ja jestem ciemnota,Taak sobie to tlumacz i innym na tym forum PS.Może napisz kiedy mogę czytac forum,kiedy pisać na forum,kiedy król życia mi na to pozwala,żeby nie denerwować jego majestatu niewłaściwą porą mojej obecności na forum....mój kochany,uwielbiany królu życia
Anżej cieciem jesteś? Dobry dom maklerski to niby XTB buahahaha, bo za darmo? Nie żartuj sobie cieciu. Ty jesteś mocno cofnięty jak chcesz porównywać takie spółki jak wyżej do nwai. Poza tym zobacz jakie kiedyś były obroty na cdp, mercator i innych na samym początku swojej drogi.
Anżej moje posty zgłaszasz do moderatora? Nie ładnie gołodupcu! Pokaż mi spółkę na której arkusz wygląda że na kupnie jest więcej niż na sprzedaży! Kto ma akcje to wystawia sobie je w cenie która jest dla niego satysfakcjonująca i zapomina o temacie, kto ma kasę nie blokuje jej bo po co, obserwuje spółkę i ustawia się w momencie jak cena się podoba. Widać jesteś świeżakiem i to gołodupcem który nic nie wie o giełdzie. A teraz pokaż tą spółkę z takim arkuszem jak wyżej pisałem bo już nie pierwszy raz o tym piszesz!
Bro ty już się ośmieszyłeś swoja wiedzą na temat społki LPP że bardziej nie można.Wiesz już w końcu ile ona kosztuje? Dla ciebie cena 1000 zł była ogromna tylko że akurat ich cena jest 12 razy większa... co jest .nie do pomyślenia dla właściciela kilku akcji Nwai Za tysiąc akcji LPP mozna kupić cały Wasz warzywniak i jeszcze dużo zostanie HAHA' Twoje wpisy BRO sa tak durne,że moderator sam je usuwa nie mam z tym nic wspolnego i nie sądze żeby kolega Hades też w tym uczestniczył, Widać piszesz takie bzdury jak większość akcjonariuszy z Nwai ,że jesteście kasowani z automatu
Jędrek ile razy śmiało się całe forum z ciebie gołodupcu? AT z biznesradaru i uporczywe wklejanie tych informacji. DAF która według twojej wiedzy jest niszą spółką w segmencie ciężarówek. Twoje już legendarne współczynniki giełdowe. Porównywanie kursu Asbis i NWAI bez uwzględniania ilości akcji w obrocie.
Co ty chcesz jeszcze udowadniać? Ty nie potrafiący pisać gramatycznie prostych zdań.
Idziesz do roboty na nockę o 24. To, że ktoś wyłapał czym się zajmujesz i przestałeś pisać o 4 czy 5 rano niczego nie zmienia.
Piszesz, że jesteś milionerem i będziesz rozdawał po 100 tys. Biedaku. Co ty jeszcze tu nam wymyślisz? Miało być tu 5 zł według twego lotnego, inaczej umysłu. Czekamy, bystrzaku piszący łamaną polszczyzną bez składu i ładu. Przedstawiaj kolejny swój skecz. Będzie się ponownie z kogo pośmiać...
Zeusiku z Ciebie więcej osób się śmieje niż masz akcji.
Wejdź na forum innej spółki i pochwał się że masz akcje NWAI,to wyśmieją Cię i będziesz uciekać jak twój kolega Inwestor
Gow..o powinno cie interesowac gdzie pracuję i o której jestem na forum ale jak ktoś nie ma nic do powiedzenia jako kontrargumenty to przeszkadza mu pora pisania, czytania a może będzie Ci przeszkadzać mój kolor oczu lub włosów?
Pisz o spółce nie o mnie,chyba że nic mądrego nie masz do powiedzenia ,w co nie wątpię bo co może powiedzieć zadufany w sobie buc taki jak Ty....nic po prostu nic.
Karkówka z grilla to szczyt Twoich marzeń ... jesteś prosty jak budowa cepa
Nie poniżaj ludzi którzy pracują w ochronie bo Oni ciężko pracują za minimalną stawkę tylko po to żebyś mógł spać spokojnie i żreć swoją karkówkę i tuczyć swoje 4 litery
Ogarniasz już PITy? IP osoby która pisze? Jak tam Się ma Twoje 50 złotych za akcję??? Ładnie ubrałeś ludzi... ciekawe czy takie sterowanie kursem nadaje się do prokuratury?
Naucz się pisać. Nie da się czytać tych bredni.
Target 50 zł w okresie 2-3 lat. Rozumiesz co to znaczy? Nie sądzę trollu. Ośmieszasz się ponownie.
Ochroniarz to praca jak każda inna. Co innego jak stróż robi z siebie milionera i podejmuje dyskusję z akcjonariuszami nie mając pojęcia o rynkach.
To już jest żałosne.
Idź spać, zaraz masz do roboty.
Nie piszcie takich pierdół. Rynek zweryfikuje nas. Może będzie 5zł Andrzeja może 50zł Zeusa. Każdy sam musi zdecydować czy kupić czy nie. Takie wyzwanie i tak nie wpłynie na kurs., chyba że Andrzej sprzeda swoje posiadłości ziemskie i skupi cały free float w NWAI Ale niestety pisał, że warzywniaka nie kupi.
Grzechu, pisze o swoim targecie w perspektywie 2 czy 3 lat.
Dziele się oczekiwaniami co do swojej inwestycji.
Nie kupiłem akcji nie mając co do nich oczekiwań na wzrost ich wartości.
Spółka świetnie się rozwija. Ma takie perspektywy.
To, że troll pisze o 5 zł mało mnie interesuje. Nie ma akcji i nie będzie ich miał. Poza tym nie ma zielonego pojęcia o rynkach. Łatwo to wywnioskować po poziomie jego wpisów...