Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  19,45 zł , zmiana od tamtej pory: 29,56%

Re: Zeusik dawca kasy

Zeusiku z Ciebie więcej osób się śmieje niż masz akcji.
Wejdź na forum innej spółki i pochwał się że masz akcje NWAI,to wyśmieją Cię i będziesz uciekać jak twój kolega Inwestor
Gow..o powinno cie interesowac gdzie pracuję i o której jestem na forum ale jak ktoś nie ma nic do powiedzenia jako kontrargumenty to przeszkadza mu pora pisania, czytania a może będzie Ci przeszkadzać mój kolor oczu lub włosów?
Pisz o spółce nie o mnie,chyba że nic mądrego nie masz do powiedzenia ,w co nie wątpię bo co może powiedzieć zadufany w sobie buc taki jak Ty....nic po prostu nic.
Karkówka z grilla to szczyt Twoich marzeń ... jesteś prosty jak budowa cepa
Nie poniżaj ludzi którzy pracują w ochronie bo Oni ciężko pracują za minimalną stawkę tylko po to żebyś mógł spać spokojnie i żreć swoją karkówkę i tuczyć swoje 4 litery
Ogarniasz już PITy? IP osoby która pisze? Jak tam Się ma Twoje 50 złotych za akcję??? Ładnie ubrałeś ludzi... ciekawe czy takie sterowanie kursem nadaje się do prokuratury?

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
NWAI 1,13% 26,80 2026-02-05 16:05:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.