• wyczyszczenie stop Autor: ~marcin [31.0.55.*]
    wyczyszczenie stop
  • Re: wyczyszczenie stop Autor: ~Marta [31.0.95.*]
    A może próba wywołania paniki, żeby kupić taniej?
  • Re: wyczyszczenie stop Autor: ~Takaprawda [5.173.32.*]
    Jasne.. próba wywołania paniki. A może spółka, która miała wydać grę pół roku temu leci w kulki?
  • Re: wyczyszczenie stop Autor: ~Tomek [5.173.250.*]
    Masz mozliwosc oddania akcji. Korzystaj!
    Nigdzie nie bylo podanej daty premiery i nadal nie ma!!! Wiec wszystko to wasze oczekiwania nie poparte przez ESPI.
    Obie wersje. I stopy i proba paniki. Wedlug mnie nie ostatnia. Ale widze, ze obrona ustawiona nizej wiec moga zejsc jak mowil John ponizej 50. I wtedy karty sie odkryja. Ewidentnie akumulacja nikt nie sprzedawalby zanizajac kurs.
    Policzylem. Nie ma zadnych SL. Zebrali z arkusza. Wiec proba wywolania paniki. Kolejna. Zakladam ze nie ostatnia.
  • Re: wyczyszczenie stop Autor: ~Wu [185.112.126.*]
    Tomku poraz kolejny czapki z głów. Tym razem już posłuchałem twoich słów i znowu przygarnąłem trochę taniego papiera. Także serdeczne dzięki :) Oczywiście jak wtopie to będzie twoja wina :P
    To bedzie nas dwoch. Tyle ze ja na poziomie 55-59 kosmetyke wziolem zgodnie z przyjeta strategia.
    Bedzie nizej beda zakupy. Nie bedzie zostane z tym co mam.
    Do konca 2023 jest troche czasu.
    Wu mysle ze i Ty i John dobrze wiecie co bedzie dalej. Jak ruszy to po tym wymeczeniu i tak bardzo wiele osob odda do 90 i ci co tak akumuluja dostana czesc akcji po taniosci. Tak to juz jest, ze starczy pomeczyc i oddaja ksiazkowo.
    Malo osob potrzyma, a szkoda. Skoro juz tyle wytrzymali to szkoda oddac jak juz ruszy.
  • Re: wyczyszczenie stop Autor: ~Wu [62.122.236.*]
    Tego co będzie dalej nawet wróżbita Maciej nie wie. To giełda i kupujemy marzenia. Natomiast z dużym prawdopodobieństwem można zakładać że Carbon jest skazany na sukces i nie będę po raz n-ty przynudzał dlaczego. Ja to wiem, Ty to wiesz, John i wiele innych osób które zainwestowały w te spółkę. Te kultowe już "Spokój i cierpliwość" przez jednych kwitowane uśmieszkiem politowania, a przez drugich traktowane co najwyżej jako element giełdowego folkloru, jest jedną z podstawowych zasad inwestowania (i to nie tylko na giełdzie) ale tu wciąż ludzie pozostają głusi na te słowa. Jak czytam te wszystkie teksty kąpanych w gorącej wodzie, co zyski chcą mieć "na wczoraj" i płaczą, że gra już powinna być wydana to się nawet nie zastanawiam czy oddacie papier innym tylko jak szybko to nastąpi. Czasem aż mnie skręca aby zrzucić trochę swoich kwitów jak kurs ląduje w granicy 50 aby sprawdzić jak nisko można jeszcze kogoś wyczyścić ale z moja ilością byłaby to dość niebezpieczna gra i nie przystająca do mojej giełdowej filozofii, której dużo bliżej do mantry Johna. Pozdro :)
    Wu, przedzial 40-45 jest obstawiony wiec cos bys sprzedal, mysle ze mocnejszym reka :) Czekanie jest najtrudniejsze, zaraz po wyborze wlasciwej spolki. Mysle, ze czeka nas ciekawy czas, troche nerwowy ale jak ktos chce komus kwita odebrac na niskim ff to gladko nie bedzie. Pozdro!
  • Re: wyczyszczenie stop Autor: ~marcin [31.0.55.*]
    lepiej niech gra bedzie zrobiona na 10000% bo juz mielismy pokaz na cdr pozdro
  • Re: wyczyszczenie stop Autor: ~Krzysztof [46.174.3.*]
    Czekali na korektę w USA do wywołania paniki na akcjach ale Jankesy mają inne plany,wiec próbują z paniką bez pomocy USA,zresztą nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.0.37.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
CARBONSTU -5,00% 1,90 2026-05-21 16:46:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.