Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  57,00 zł , zmiana od tamtej pory: -91,82%

Re: wyczyszczenie stop

Tego co będzie dalej nawet wróżbita Maciej nie wie. To giełda i kupujemy marzenia. Natomiast z dużym prawdopodobieństwem można zakładać że Carbon jest skazany na sukces i nie będę po raz n-ty przynudzał dlaczego. Ja to wiem, Ty to wiesz, John i wiele innych osób które zainwestowały w te spółkę. Te kultowe już "Spokój i cierpliwość" przez jednych kwitowane uśmieszkiem politowania, a przez drugich traktowane co najwyżej jako element giełdowego folkloru, jest jedną z podstawowych zasad inwestowania (i to nie tylko na giełdzie) ale tu wciąż ludzie pozostają głusi na te słowa. Jak czytam te wszystkie teksty kąpanych w gorącej wodzie, co zyski chcą mieć "na wczoraj" i płaczą, że gra już powinna być wydana to się nawet nie zastanawiam czy oddacie papier innym tylko jak szybko to nastąpi. Czasem aż mnie skręca aby zrzucić trochę swoich kwitów jak kurs ląduje w granicy 50 aby sprawdzić jak nisko można jeszcze kogoś wyczyścić ale z moja ilością byłaby to dość niebezpieczna gra i nie przystająca do mojej giełdowej filozofii, której dużo bliżej do mantry Johna. Pozdro :)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CARBONSTU 5,47% 3,28 2026-02-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.