• No chłopaki ja nie jestem zadowolony z tej inwestycji Autor: ~GiełdowyAmator [89.64.43.*]
    Niby gaz to przyszłość ale tutaj trochę mały potencjał jest. Narazie trzymam bo może wystrzeli kiedyś ale obecnie część przeniosłem na vee bo ich produkt ma dużo większe zastosowanie i jest mega innowacyjny. Zapraszam do obejrzenia prezentacji

https://youtu.be/odLehMVm6-A
  • Re: No chłopaki ja nie jestem zadowolony z tej inwestycji Autor: ~ppp [107.181.177.*]
    Dnia 2021-06-24 o godz. 16:38 ~GiełdowyAmator napisał(a):
    > Niby gaz to przyszłość ale tutaj trochę mały potencjał jest. Narazie trzymam bo może wystrzeli kiedyś ale obecnie część przeniosłem na vee bo ich produkt ma dużo większe zastosowanie i jest mega innowacyjny. Zapraszam do obejrzenia prezentacji
    > >
    > > https://youtu.be/odLehMVm6-A
    Jakby nie te ciągłe sypania zarządu to możliwe że całkiem inaczej by było a tak zniechęcili inwestorów bo co ruch w górę był to zbywali. Ogłoszenia o skupie miało przynieść nadzieję że zbiorą ładnie z prawej jak na porządny skup przystało a tu dalej zwała była na kursie i zbywanie akcji a nabywanie okłapów, wyglądało jak by celowo komuś zbyto a ten zaniżał.
    Ile już takich spółek było co drukowali infa a ludzie jak pelikany łykały to a kurs tonął

Czemu nie zrobia jakiegos czatu ,pewnie sporo pytań by było a o te sypanie szczególnie.
    Nie ma co ukrywac siedzimy po uszy w g..... .

Dziś dwie transakcje : 1 i 2 akcje.

W zeszłym roku w lipcu poszybował na zloty i od tego czasu mamy zwałe kurs o połowę mniejszy i jakiś smieszny skup.
    W ten sposób moga sobie skupowac latami bo kazdy wzrost jest im nie na rękę a raczej do nie go nie dopuszczą ,zresztą zainteresowanie tym czymś to jest poraźką.
    Może cudem kiedyś wyjdziemy z tego. Kolejny gniocik co wszedł na giełdę i guzik się dzieje ale do roku jak tonie piszą niektórzy jak to fajnie że tracą.
    Mistrzowie zbywania to tak.

https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_284c51ded4ef0d13fa96fcaef779bd8f.png

Życzmy sobie szczęścia :)

• Re: No chłopaki ja nie jestem zadowolony z tej inwestycji Autor: ~200mln [188.146.255.*]
    Kolejny frustrat wylewa żale na forum.

Trzeba było jechać w poniedziałek do Torunia i publicznie odpytać prezesa.

Jak nie masz odwagi w realu to odpuść sobie bicie piany w necie.
    Jak widziałeś że prezes sypie to jie trzeba było kupować a teraz się żalić.

Chcesz się wykazać to napisz coś złego o spółce albo o raporcie za 1kw
  • Re: No chłopaki ja nie jestem zadowolony z tej inwestycji Autor: ~invest1 [89.228.47.*]
    Zgadzam sie w całosci z przedmowcą,dwie transakcje na dzien to sukces,wlazłem w to gó--no od ponad półtora roku,troche sprzedałem reszte trzymam bo innego wyjscia nie mam ale 200mil dalej bedzie chwalił jakie to cudo,choc mowiac szczerze to ta cała giełda to kompletne dno,nie tylko ta społka ale wiele innych szoruje po dnie i konca nie widac.
  • Re: No chłopaki ja nie jestem zadowolony z tej inwestycji Autor: ~200mln [188.146.253.*]
    Obroty siadły i z tym nie sposób dyskutować.
    Natomiast stwierdzenie że spółka to dno to już ocena nie poparta żadnym uzasadnieniem.
    Masz prawo tak oceniać jeżeli jesteś w stanie to poprzeć argumentami.
    Inaczej nic nie wnosisz do dyskusji takimi wpisami.

O 2 w nocy podali nowe espi o nowej umowie 3.3 mln netto.

Można się przyczepić do godzin podawania espi. Dlaczego nie podają ich w ciągu dnia a zwykle okolice północy lub teraz środek nocy.

Co nie zmienia faktu że nowa umowa to ponad 25% sprzedaży ubiegłego roku i firma rośnie
  • Re: No chłopaki ja nie jestem zadowolony z tej inwestycji Autor: ~pawelkot [87.75.55.*]
    dokladnie umowa za umowa jak spolka zacznie byc grana to ciezko bedzie kupic , nawet z sypaniem prezesa , tak jest ze 99% czasu wiekszosc spolek lezy odlogiem ale nic nie trwa wiecznie kiedys zacznie sie walka o wyzsze poziomy jak nie fundamentalnie to spekulacyjnie ale w koncu ruszy
  • Re: No chłopaki ja nie jestem zadowolony z tej inwestycji Autor: ~pawelkot [87.75.55.*]
    moze tak ciezko pracuja ze tak pozno wrzucaja :)

mam pytanko ktore mnie od dluzszego czasu zastanawia , maja tylko kontraktow do realizaji zawartych jeszcze w czasach male inflacji , jak myslicie jak to sie przelozy na biezace ceny i czy nie poplyna na tych starych kontraktach ?
  • Od 1zl 200mln udajesz a kurs juz polowa, rok mija Autor: ~Odezwslsie [157.90.249.*]
    Nie flustrat tylko prawde pisze a ty atak tak od 1zl to robisz, plujesz na kazdego co stwierdza co sie dzieje.

Co boli cie ze na wykresie pokszano jak to leci w dół, udajesz czy co ze walczysz z cały forum od 1zl dzien w dzień.
    To ty 200mln udajesz ze fajnie jest jak kurs spadł połowę.
    To ty naganiales na pompie jakie to cudo, to ty po infie o skupie bredziles ze fajnie, okazja?
    Albo ci płaca za kolorowanie alno masz klapy na oczach.
    Ktoś pisze jak jest a ty 24h zaraz atak.
    Czemu sam nie pojechałeś, wisisz na haku, tracisz, wymyslasz bajki co chwile.
    A jak co chwile ktos wytyka twoje ujadanie to milczysz.
    Gniot przez rok spadł pooowe i to jest ok, do tego pseudo skup i zbywanie i zjazd a ten udaje ze fajnie.
    Siedzisz ubrany po uszy w bagnie jak wiekszosc ino honoru ci brak przyznać się do błędu jak ini.

No czemu nie pojechałeś pochwalic zarząd za sypanie i spadek przez rok kursu o połowę, tak tu rok zaklinasz.

Przykład a na forum wiele.

https://m.bankier.pl/forum/temat/10109309
  • Re: Od 1zl 200mln udajesz a kurs juz polowa, rok mija Autor: ~pawelkot [87.75.55.*]
    ja tam jestem zadowolony z inwestycji nie wiem skad te zale , jak ktos jest krotko na gieldzie i liczy na jazdy typu doge coin to sorry
  • Re: Od 1zl 200mln udajesz a kurs juz polowa, rok mija Autor: ~pawelkot [87.75.55.*]
    co za trol wyciaga stare tematy na gore ? jaki masz w tym cel chlopie
  • Re: Od 1zl 200mln udajesz a kurs juz polowa, rok mija Autor: ~Hehe [157.90.249.*]
    Oo poklepywacz się odezwał co gdy kurs byl znacznie wyzej zaklinał wzrosty.
    Zrobili cie na pompie jak tego 200mln.
    Zadowolony jest z inwestycji na ktorej kurs od zeszlego roku spada, zarząd sypal akcjami a skup okazał się kontynuacja i spadkow.
    Niech przypominają jak tu zaklinali spadki trole czyli 200mln i tp haha
    Jak 200mln naganis to go klepiesz a jak przypominają to ci zle. Manipulacje trzeba nagłaśniać!
  • Re: Od 1zl 200mln udajesz a kurs juz polowa, rok mija Autor: ~200mln [188.146.255.*]
    Miałeś wrócić trolu jak kurs spadnie na 30gr

Na Starhedge pisałeś o spadku na 40gr. Dzisiejsza sesja tam pokazuje ile warte są Twoje teorie
  • Jakbym utopił 200mln to też bym płakał Autor: ~Extans [89.64.89.*]
    Wyobraźcie to sobie.
    Kupić akcji gunwospółki za 200mln i stracić połowę kasy.

Nic, tylko się rozpić albo leczyć po takim upadku :)

Ja mam tylko mały pakiecik do wywalenia na podbitce. 200mln, kupisz ode mnie, jak skoczy do 80gr?
    Wiesz, jak uśrednisz to strata będzie mniejsza :)
  • Re: Jakbym utopił 200mln to też bym płakał Autor: ~200mln [46.204.48.*]
    Właśnie tacy najbardziej płaczą. Kupi mały pakiecik za kasę pożyczoną od teściowej, a potem płacze na forum, że gniot, że nie rośnie a teściowa windykuje.
    Sprzedaj leszczu i się nie męcz.
  • Re: Jakbym utopił 200mln to też bym płakał Autor: ~Extans [89.64.89.*]
    Dnia 2021-06-25 o godz. 22:37 ~200mln napisał(a):
    > Właśnie tacy najbardziej płaczą. Kupi mały pakiecik za kasę pożyczoną od teściowej, a potem płacze na forum, że gniot, że nie rośnie a teściowa windykuje.
    > > Sprzedaj leszczu i się nie męcz.

Na twoim miejscu wyszedłbym częścią i kasę przeznaczył na terapeutę.
    Mroczne muszą być twoje samotne noce.
  • Re: Jakbym utopił 200mln to też bym płakał Autor: ~200mln [46.204.48.*]
    Marna prowokacja.
    Tyle warta co twój pakiecik.
    Jedyne co istotne w twoich wypocinach to stwierdzenie że liczysz na wybicie na 80gr.
    To pokazuje prawdziwe oblicze wszystkich piszących tu troli.
    Narzekacie, kłamiecie a po cichu każdy czeka na wybicie

Trzymaj się pakiecik i graj za swoje, nie pożyczaj od teściowej
  • Re: Jakbym utopił 200mln to też bym płakał Autor: ~pawelkot [87.75.55.*]
    i jak nastroje po weekendzie ? moze w tym tygodniu gora ?
  • Re: Jakbym utopił 200mln to też bym płakał Autor: ~GiełdowyAmator [89.64.45.*]
    Szczerze mówiąc to tu wzrost będzie powiązany z wynikami. Więc do raportu raczej stagnacja a potem wzrost kursu w miarę wzrostu przychodów i zysku
  • Re: Jakbym utopił 200mln to też bym płakał Autor: ~98765ghjk [46.227.240.*]
    tutaj wzrost nigdy nie był powiązany z wynikami...... zobacz sobie historię kursu i daty publikacji raportów (z zyskami),
[x]
GENRG -3,76% 0,18 2024-11-15 16:46:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.