a ile tego masz? :) ja mam tyle ze sprzedawałbym miesiac :D ale to nie jest prawda raz upłynniłem 5k akcji w ciagu 2 dni jak trzeba bylo tylko cena zaniżyłem trochę. tutaj nie kupujesz dla 10-20% tylko dla 300-400% ;) ja trzymam od 7zł i myśle że do 20zl spokojnie bym sprzedał całosc ;) dzisiaj ciekawa sytuacja bo bardzo odbudował sie popyt to tych paru próbach sprzedania. Wyniki i perspektywy są więc myśle że 60zl zobaczymy w tym roku :) ale i tak czekam na wiecej :)
Dnia 2021-06-24 o godz. 18:44 ~Konek napisał(a): > a ile tego masz? :) > ja mam tyle ze sprzedawałbym miesiac :D > ale to nie jest prawda raz upłynniłem 5k akcji w ciagu 2 dni jak trzeba bylo tylko cena zaniżyłem trochę. > tutaj nie kupujesz dla 10-20% tylko dla 300-400% ;) > ja trzymam od 7zł i myśle że do 20zl spokojnie bym sprzedał całosc ;) > dzisiaj ciekawa sytuacja bo bardzo odbudował sie popyt to tych paru próbach sprzedania. > Wyniki i perspektywy są więc myśle że 60zl zobaczymy w tym roku :) ale i tak czekam na wiecej :)
Dnia 2021-06-25 o godz. 11:44 ~elo-helo napisał(a): > pojawia sie info o tym ze najwiekszy rynkowy znak zapytania dla spolki znika a ty piszesz ze chcesz wyjsc? dlaczego???
Skracam się na wielu pozycjach. Kupuję złoto. Czuję problemy rynkowe od sierpnia. Dupnie, że aż strach.
myslisz ze beda chcialie bronić walut? nie wierze, a cloud ma sporo do nadrobienia. Co do plynnosci to fakt. Robia co moga PRowo a jest jak jest. Może wyniki ich wyciagna. To masz podobna ilosc do mnie