• Google Autor: ~Elo-helo [188.146.104.*]
    Swiezutki news:
    https://www.cnet.com/news/google-delays-chromes-cookie-blocking-privacy-plan-by-nearly-2-years/
    Co myslicie?
  • Re: Google Autor: ~wiemto [95.49.25.*]
    Myślę, że wdepnąłem w zupełnie nie płynny walor. I nie mam jak sensownie wyjść.
  • Re: Google Autor: ~Konek [80.68.231.*]
    a ile tego masz? :)
    ja mam tyle ze sprzedawałbym miesiac :D
    ale to nie jest prawda raz upłynniłem 5k akcji w ciagu 2 dni jak trzeba bylo tylko cena zaniżyłem trochę.
    tutaj nie kupujesz dla 10-20% tylko dla 300-400% ;)
    ja trzymam od 7zł i myśle że do 20zl spokojnie bym sprzedał całosc ;)
    dzisiaj ciekawa sytuacja bo bardzo odbudował sie popyt to tych paru próbach sprzedania.
    Wyniki i perspektywy są więc myśle że 60zl zobaczymy w tym roku :) ale i tak czekam na wiecej :)
  • Re: Google Autor: ~wiemto [95.49.156.*]
    Dnia 2021-06-24 o godz. 18:44 ~Konek napisał(a):
    > a ile tego masz? :)
    > ja mam tyle ze sprzedawałbym miesiac :D
    > ale to nie jest prawda raz upłynniłem 5k akcji w ciagu 2 dni jak trzeba bylo tylko cena zaniżyłem trochę.
    > tutaj nie kupujesz dla 10-20% tylko dla 300-400% ;)
    > ja trzymam od 7zł i myśle że do 20zl spokojnie bym sprzedał całosc ;)
    > dzisiaj ciekawa sytuacja bo bardzo odbudował sie popyt to tych paru próbach sprzedania.
    > Wyniki i perspektywy są więc myśle że 60zl zobaczymy w tym roku :) ale i tak czekam na wiecej :)

Ponad 13K
  • Re: Google Autor: ~elo-helo [94.240.34.*]
    pojawia sie info o tym ze najwiekszy rynkowy znak zapytania dla spolki znika a ty piszesz ze chcesz wyjsc? dlaczego???
  • Re: Google Autor: ~wiemto [95.49.156.*]
    Dnia 2021-06-25 o godz. 11:44 ~elo-helo napisał(a):
    > pojawia sie info o tym ze najwiekszy rynkowy znak zapytania dla spolki znika a ty piszesz ze chcesz wyjsc? dlaczego???

Skracam się na wielu pozycjach. Kupuję złoto. Czuję problemy rynkowe od sierpnia. Dupnie, że aż strach.
  • Re: Google Autor: ~Konek [80.68.231.*]
    myslisz ze beda chcialie bronić walut? nie wierze, a cloud ma sporo do nadrobienia. Co do plynnosci to fakt. Robia co moga PRowo a jest jak jest. Może wyniki ich wyciagna. To masz podobna ilosc do mnie
  • Re: Google Autor: ~klocek [81.18.213.*]
    Przy takim obrocie ja będę sprzedawał tak ze 3 lata...
  • Re: Google Autor: ~klocek [81.18.213.*]
    Dobrze, że nie spada i szkoda, że nie rośnie...
  • Re: Google Autor: ~konek [80.68.231.*]
    spokojnie wyniki zrobia swoje.

• Re: Google Autor: ~Fanpan [178.235.180.*]
    jakiś ktoś postawił prawie 3k na sell po 22 - zdążyłem wciągnąć tylko 670akcji niestety ale już batonik znikł
[x]
CLOUD 4,96% 72,00 2026-05-20 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.