• Bitcoin - pozew zbiorowy Autor: ~Szczepan [165.225.206.*]
    Szukam osób zainteresowanych złożeniem pozwu zbiorowego przeciwko giełdom kryptowalut oraz naszemu KNF. Zainwestowałem oszczędności życia, pieniądze które miały pójść na zakup domu, prawie 800k PLN. Kupowałem Bitcoin gdy był w okolicach 240k PLN za sztukę. Nikt nie ostrzegał mnie że kurs może tak mocno spaść i że jest to piramida finansowa. Obecnie stoję pod ścianą, boję się że kurs spadnie jeszcze bardziej i nie zostanie mi nic. Skłonny jestem przystąpić wraz z innymi oszukanymi do pozwu zbiorowego, pytanie jedynie przeciwko komu? Brak kampanii edukacyjnych i ostrzeżeń ze strony rządu sprawia że wiele osób jest w takiej sytuacji jak ja, i to nie tylko w Polsce. Czy istnieje coś takiego jak pozew międzynarodowy? Jak długo jeszcze chcecie to akceptować? Dlaczego banki nie blokują przelewów do podejrzanych giełd? Kto dopuścił do tego że stała się taka sytuacja? Pytanie jeszcze, ile może wziąć prawnik za poprowadzenie tego typu sprawy? Nie chcę się ładować w kolejne koszty, dlatego też szukam chętnych do pozwu zbiorowego aby podzielić się tymi kosztami. Może ktoś ma znajomego prawnika który by się podjął takiej sprawy i żeby się "dogadać" że w przypadku wygranej dostaje od nas nie wiem 3-5%? Proszę o kontakt wszelkie pokrzywdzone osoby zainteresowane tematem pod adres sszczepan54xkow@wp.pl
  • Re: Bitcoin - pozew zbiorowy Autor: ~MIŁY [5.174.82.*]
    ZAKUP BITCOINA TO TWOJA DECYZJA I TO JEST WAŻNE TAK TRZYMAJ
  • Re: Bitcoin - pozew zbiorowy Autor: ~Zygzer [89.72.168.*]
    Myślałem o tym, ale przeciwko komu ten pozew? Mediom którym daliśmy się zmanipulować? Naprawdę myślisz ze jest szansa aby państwo nam pomogło tak jak np frankowiczom? Oni potrafili połączyć siły i coś osiągneli, przydało by się aby ktoś powołał jakaś grupę osób poszkodowanym na bitcoinie. Rząd potrafi rozdawać pieniądze na lewo i prawo a ile z tego trafia do uczciwych ludzi?
  • Re: Bitcoin - pozew zbiorowy Autor: ~Rafał [5.173.105.*]
    Tak wcale nie ostrzegali:
    https://www.knf.gov.pl/o_nas/komunikaty?articleId=57363&p_id=18 - i to juz w 2017

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.0.37.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [212.180.252.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Bitcoin - pozew zbiorowy Autor: stevehoward [181.215.204.*]
    Witam @Szczepan. Wyczuwam, jak trudno byłoby ci stracić tak dużą sumę pieniędzy. Nie znam nikogo osobiście i przepraszam, że nie mogłem ci teraz pomóc. Mam nadzieję, że wszystko się wkrótce ułoży.
  • Re: Bitcoin - pozew zbiorowy Autor: waldi1225 [185.252.183.*]
    TO TYLKO TWOJA DECYZJA JAK WCHODZISZ NA GIELDE TO JEST TYLKO I WYLACZNIE TWOJE RYZYKO
  • Re: Bitcoin - pozew zbiorowy Autor: ~zdzichu [93.175.161.*]
    czlowieku czy dobrze sie czujesz?!!! do kogo masz pretensje? kto ci kazał inwestowac w krypto? a zydostwo amerykanskie juz sie obudziło i sra ...ją.
  • Re: Bitcoin - pozew zbiorowy Autor: juanitawaters [122.180.34.*]
    Kiedy wchodzisz na rynek finansowy jako trader lub inwestor, zawsze istnieje ryzyko, że coś pójdzie nie tak. Należy być przygotowanym zarówno na dobre, jak i złe.
  • Re: Bitcoin - pozew zbiorowy Autor: ~uk [81.145.242.*]
    kiedy BTC byl po 240K ???/ hahahahah
    kolejny placzek jak frankowcy

AMATORZY
  • Re: Bitcoin - pozew zbiorowy Autor: ~Kazet [84.17.55.*]
    Warto spróbować
    FREE/chance/do not miss/TRY IT
    First Gamified Launchpad for Terra
    https://share-w.in/o3eug8-29694
    If You win this Public Sale You win a lot
    Gaming/Play2Earn/NewTrend 
  • Re: Bitcoin - pozew zbiorowy Autor: ~Woźny [91.237.79.*]
    opie, zapostowałeś czysty rigcz
    https://i.ytimg.com/vi/1CP9mxwAm1Y/hqdefault.jpg
  • Re: Bitcoin - pozew zbiorowy Autor: ~Oszust [109.196.114.*]
    Buahahaha
  • Re: Bitcoin - pozew zbiorowy Autor: ~Event [83.26.159.*]
    HAHAHAHAHA
    It made my day XDDD
  • Re: Bitcoin - pozew zbiorowy Autor: ~568u [77.255.52.*]
    Mam nadzieje, że nie sprzedałeś swoich coinów, bo wiem jak to mówi święta zasada - nie jesteś stratny dopóki nie sprzedasz na stracie, od czerwca gdy pisałeś ten post btc przebił już wartość 240k PLN więc powinieneś być już na zysku.
    Pozdrawiam.
  • Re: Bitcoin - pozew zbiorowy Autor: ~Szczepan [165.225.206.*]
    Sprzedałem tydzień po opublikowaniu postu, aby chronić resztę oszczędności. W dalszym ciągu jestem zainteresowany międzynarodowym pozwem zbiorowym. Oprócz pozwu międzynarodowego chce również dochodzić rekompensaty, ponieważ jak się teraz okazuje cena za która odemnie kupiono bitcoiny nie była uczciwa. Byłem na policji ale mówią ze nie są w stanie namierzyć kupującego. Czy ktoś miał podobny przypadek? W dalszym ciągu szukam dobrego, najlepiej darmowego prawnika który die dopiero szkoli, śle z językiem angielskim i gotowością to delegacji gdyby sprawę przejął jakiś sąd za granica. Osoby chętne do przystąpienia do pozwu proszę o kontakt na adres w pierwszym poście
  • Re: Bitcoin - pozew zbiorowy Autor: ~TWÓJCHUJ [193.46.187.*]
    Ty tak na serio ?

Nikt Ci nie kazal kupywac ciasny byku :D::D:DD:D:D:D::D::D
  • Re: Bitcoin - pozew zbiorowy Autor: ~Mateusz [91.66.10.*]
    Nie żebym się czepiał ale inwestowanie wiąże się z ryzykiem utraty nawet 100 procent kapitału, a z resztą Bitcoin zrobił nowe ath to można teraz sprzedać xD a współczuję wchodzenie w aktywa o których nie ma się zielonego pojęcia
  • Re: Bitcoin - pozew zbiorowy Autor: ~Tom [89.64.81.*]
    Moim zdaniem 800k PLN można było o wiele lepiej zainwestowac. Inwestycja w Bitcoin jest dlugofalowa. To jest jak lokata tylko troche lepsza. Ja potrzymasz zakupione bitcoin-y na portfelu jeszcze z 5 lat to na pewno zarobisz. Mozesz tez sprzedac np 1 bitcoina teraz, aby zaiwestować dalej te pieniądze, np w koparki kryptowalut. Moim zdaniem o wiele lepiej opłacalne. Prawdopodobnie nie wygrasz sprawy, aby odzyskać stracone pieniadze.
    Pozdrawiam.
  • Re: Bitcoin - pozew zbiorowy Autor: ~ADAM [86.4.182.*]
    ha ha
    najpierw chcemy byc bogaci na skroty a potem placz
    teraz czekac nalezy i tyle nie starcisz ale trzeba poczekac
    pozew przeciw komu ?? swojemu egoizmowi hii
    a po drugie zrobiles jak uzalezniony od wygranej na automatach
    va bank ?? po co teraz na ta chwile jestes przegrany ale czas pokaze ze nie poczytaj i czytaj wiecej i wiecej :) bedzie dobrze

• Re: Bitcoin - pozew zbiorowy Autor: grane335 [195.189.197.*]
    Kiedy nie wiem, co robić wieczorem po pracy, gram, bo dla mnie jest to świetna opcja na relaks po ciężkim dniu. Jeśli nie grasz regularnie, to lepiej poszukaj platform do gier, które zapewniają bonus bez depozytu za rejestrację dla swoich graczy. To świetna okazja, aby poczuć się jak prawdziwy hazardzista w kasynie
  • Re: Bitcoin - pozew zbiorowy Autor: cpigroup1 [185.226.98.*]
    Szczepan, dobry troll jesteś :-D
  • Re: Bitcoin - pozew zbiorowy Autor: ~BTC [213.5.213.*]
    Hej. Widzę, że potrzebujesz środków aby złożyć pozew zbiorowy. Gdybyś potrzebował zarobić, zachęcam do skorzystania z oferty kantoru kryptowalut Warszawa 
  • Re: Bitcoin - pozew zbiorowy Autor: ~Mariusz [188.146.124.*]
    Teraz byś odrobił