• A kiedy będzie po 60 gr? Autor: ~Powiedznam [89.64.16.*]
    bys se kupiuł?
  • Re: A kiedy będzie po 60 gr? Autor: ~Smniało [89.64.16.*]
    kto wie kiedy, powiedzcie mu
  • Re: A kiedy będzie po 60 gr? Autor: ~xxx [89.151.46.*]
    Szybciej niż się wydaje innym
  • Re: A kiedy będzie po 60 gr? Autor: ~Exciter1975 [188.33.35.*]
    Już nigdy!
  • Re: A kiedy będzie po 60 gr? Autor: ~xxx [89.151.46.*]
    Zobaczymy czy nigdy.
  • Re: A kiedy będzie po 60 gr? Autor: ~Pejsi [185.55.64.*]
    Dnia 2021-06-23 o godz. 09:05 ~xxx napisał(a):
    > Zobaczymy czy nigdy.

panowie bądźmy poważni, słyszę te bzdury od roku czasu, 1zł jak najbardziej ale nie 0,60gr a gdyby tak było to zapakowałbym do wora ile wlezie (jeśli ktoś wogóle by mi oddał w tej cenie) Na poprzednim wezwaniu po 0,67gr Gl zebrało 500 akcji (jak dobrze pamiętam) to czemu akurat teraz ktoś miałby sprzedawać po 0,60 gr jak firma jest w całkiem innym miejscu niż rok temu jak była bankrutem? Proszę o merytoryczne wypowiedzi a nie typu " będzie 0,60 gr i już"
  • Re: A kiedy będzie po 60 gr? Autor: ~Exciter1975 [85.221.197.*]
    Merytorycznie - nie będzie nigdy po 60 gr, ponieważ zabiorę wszystko co jest po 79 gr...

Exciter1975
  • Re: A kiedy będzie po 60 gr? Autor: ~Miki [94.254.188.*]
    To się exciter 1975 zdecyduj najpierw mówisz 2 zł potem że weźmiesz po 79 groszy. Tak na prawdę to póki co 2 zł tak z niczego nie będzie, ponieważ jest to skutecznie i świadomie blokowane. Jak widać pampersy niektórym przebrały lub przebierają i systematycznie sprzedaja co widać sukcesywnie na wykresie. Widać jak na dłoni że spadki są i najprawdopod będą w okolice 1 zł. Póki nie otrzymamy jako mniejszościowi konkretnej informacji od zarzadu nic w tej Kwestii się nie zmieni.Na pewno w worku pracują nad tym jak wyjść z giełdy najniższym kosztem. Pytanie co zaoferują dalej. Na tą chwilę bym się cudów nie spodziewał..
  • Re: A kiedy będzie po 60 gr? Autor: ~Ida [79.188.94.*]
    Gdybym to ja chciała wyjść z giełdy najniższym kosztem to "wymęczyła" bym towarzystwo brakiem informacji - bez nich kurs będzie się osuwał do pewnie okolicy 1,10. Wymęczenie musi być długotrwałe, żeby ludzie chcieli oddać w kolejnym wezwaniu. No i kolejne wezwanie zrobiłabym za 1,50 ewentualnie, żeby to głupio nie wyglądało za 1,60 (max).
    Tylko czy oni faktycznie dalej myślą o zdjęciu worka z giełdy.
    Dla mnie jako akcjonariusza lepszą opcją jest zostanie worka na giełdzie i poczekanie ze 2 lata ze sprzedażą akcji, żeby ich wartość wzrosła. Work się rozwija więc z czasem cena powinna pójść do góry.

• Re: A kiedy będzie po 60 gr? Autor: ~Pejsi [185.55.64.*]
    Dnia 2021-06-23 o godz. 13:14 ~Ida napisał(a):
    > Gdybym to ja chciała wyjść z giełdy najniższym kosztem to "wymęczyła" bym towarzystwo brakiem informacji - bez nich kurs będzie się osuwał do pewnie okolicy 1,10. Wymęczenie musi być długotrwałe, żeby ludzie chcieli oddać w kolejnym wezwaniu. No i kolejne wezwanie zrobiłabym za 1,50 ewentualnie, żeby to głupio nie wyglądało za 1,60 (max).
    > Tylko czy oni faktycznie dalej myślą o zdjęciu worka z giełdy.
    > Dla mnie jako akcjonariusza lepszą opcją jest zostanie worka na giełdzie i poczekanie ze 2 lata ze sprzedażą akcji, żeby ich wartość wzrosła. Work się rozwija więc z czasem cena powinna pójść do góry.
    >

Należy sobie zadać pytanie po co było wezwanie i czy Gl osiągnęło swój cel, przed wezwaniem mieli ponad 50% akcji, teraz mają 75%, czy to coś zmieniło i Gl osiągnął to co chce osiągnąć???? Jeśli chcą ściągnąć WS z giełdy potrzebują 95%, w obiegu ff jest jeszcze jakies 16mln akcji , jeśli kolejne wezwanie będzie po 1,5zł jak myślisz ile akcjonariuszy odda akcję po tej cenie??
    W tej chwili pozostaje nam czekać na koleje komunikaty i raporty i dopiero wtedy coś się może ruszyć, ja na razie czekam, mam czas, kupując te akcję byłem świadomy że będzie długotrwały proces żeby zarobić , nie panikuję, nie potrzebuję na razie tych pieniędzy, gdyby było inaczej sprzedał bym w wezwaniu
  • Re: A kiedy będzie po 60 gr? Autor: ~xxx [188.146.167.*]
    https://www.rp.pl/Rynek-pracy/310019884-Work-Service-zastoj-w-pracy-tymczasowej.html?gclid=CjwKCAjwt8uGBhBAEiwAayu_9RD96tNrij-srFtgwD1JkGBaVnZgQRFg8SbkcpMW2nsE__pUjuYARBoC6dkQAvD_BwE
  • Re: A kiedy będzie po 60 gr? Autor: ~Pejsi [85.202.157.*]
    kolego dlaczego wklejasz link z pażdzienika 2019, przecież to czysta manipulacja z twojej strony, po drugie przeczytaj jeszcze raz ze zrozumienem to co napisałem o WS, gdzie firma była rok temu a gdzie jest teraz.

A tu masz aktualny link z wczoraj odnośnie rynku pracy

https://forsal.pl/biznes/firma/artykuly/8195414,29-proc-firm-zamierza-zwiekszyc-zatrudnienie-w-ciagu-najblizszego-polrocza.html
  • Re: A kiedy będzie po 60 gr? Autor: ~jam [178.37.174.*]
    makaron bardzo sie stara aby obnizyć kurs, na razie baaaardzo słabo mu idzie, bo rynek z perspektywami, takiej ceny (60 gr) nie osiągnie nigdy
  • Re: A kiedy będzie po 60 gr? Autor: ~Ida [89.64.75.*]
    No właśnie nie mieli pewnych "50%" akcji bo jednak postępowanie z Misiakiem się nie skończyło i nie jest przesądzone. Teraz dopiero nawet bez Misiaka (w razie czego) mają większość (ponad 50%) i myślę, że właśnie o to im chodziło. Ściągnięcie z giełdy wcale nie jest teraz już takie pewne.
  • Re: A kiedy będzie po 60 gr? Autor: ~Smith [171.25.230.*]
    Sprawa też jest tego rodzaju, że jeszcze 2 miesiące temu było w obrocie ponad 16 mln akcji więcej.. Te, które zakupiło teraz GI w wezwaniu znika z obrotu, prawo popytu i podaży jest nieuniknione, siłą rzeczy przy takim FF nie powinno spadać za nisko. Chyba, że po prostu jakieś słupy przerzucają z wora do wora na małym wolumenie, żeby zbijać kurs ale w razie czego za dużo nie oddać gdyby chciał ktoś skupować.
[x]
GIGROUP 1,49% 2,05 2025-07-23 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.