• Co robic? Autor: ~Nagoniony [5.173.41.*]
    Kupiłem 3 tyś sztuk po 30 zł. Co mam robić? Nie mogę nawet uciąć strat, bo sprzedaż takiej ilości spowoduje spadek do 23 zł...
  • Re: Co robic? Autor: ~ojoj [5.184.68.*]
    Sprzeda i dać sobie spokój z giełdą...
  • Re: Co robic? Autor: ~up [37.248.212.*]
    Sprzedaj i nie marudź
  • Re: Co robic? Autor: ~ojoj [5.184.68.*]
    Ach i jeszcze jedno: zazdroszczę średniej ;)
  • Re: Co robic? Autor: ~up [37.248.212.*]
    ojoj jak wysoko zawisłeś skoro zazdrościsz średniej 30?
  • Re: Co robic? Autor: ~Ehhh [46.204.17.*]
    Wal 300 sztuk pkc żeby poniżej 25.80 zeszło
  • Re: Co robic? Autor: ~Nagoniony [5.173.41.*]
    No i co, zrzuce 300, zbije cene, w co zrobie z reszta papiera? Pozostaje mi czekac na wiekszy popyt i uciec, bo plynnosci na tej spółce nie ma w ogóle.
    Tak zrób ale domknij nam luke bo przeciąg jest
    Aaa dobra źle popatrzyłem, już domkniete
    Weź na te moje posty nawet nie patrz bo głupi dziś jestem jakiś, słonko za mocno przygrzało
    Trzymaj pakiet bo to dobra spółka jest
  • Re: Co robic? Autor: ~AtlasAnusow [188.146.71.*]
    Zapytaj Maliniaka Theo DFV lub innych uczonych w piśmie. Oni są tutaj ekspertami i chętnie pomogą Cię przekonać że kurs nie ma znaczenia i płynność bo kupujesz firmę a nie jej kurs. Kurs może być nawet 1 grosz to nie ma żadnego znaczenia ważne że firma się rozwija co można podeprzeć wieloma wklejonymi na tym forum artykułami
    Anusiak tobie też chyba w głowke za mocno przygrzało, ubieraj chłopie czapkę bo to nie ma żartów, udaru można dostać
    Ale ja tylko przedstawiłem najbardziej dominującą na tym forum opinie "ekspertów"
  • Re: Co robic? Autor: obserwator82 [193.33.1.*]
    Dnia 2021-06-22 o godz. 13:53 ~AtlasAnusow napisał(a):
    > Ale ja tylko przedstawiłem najbardziej dominującą na tym forum opinie "ekspertów"

Przekleje z wczesniejszego wątku...bo jakoś nie raczyłeś się ustosunkować :

Dnia 2021-06-16 o godz. 18:19 ~AtlasAnusow napisał(a):
    > Zwykły akcjonariusz gówno z tego będzie miał. Kurs się zakisil i nie widać poprawy...

Odniosę się do kilku kwestii :
    1. Zwykły akcjonariusz gówno z tego będzie miał. - jeśli tak naprawdę twierdzisz to zastanawiam się czemu jeszcze należysz do grona akcjonariuszy
    2."wianuszek wyznawców" - ja optymistycznie patrzę na spółkę ale jako pewne prawdopodobieństwo pozytywnego rozwoju sytuacji....w mojej ocenie kilka czynników wpływa , że prawdopodobieństwa wzrostu kursu akcji rośnie ( Diagnostyka zwiększyła udział , sekwencjonowanie jest ważnym kierunkiem - co wczoraj zostało potwierdzone na konferencji w Olsztynie itd )
    3. "Niektórzy tak mają że jak kupią akcje to wypierają wszystko co negatywne na ich temat.
    To trochę tak jakbyś prowadził firmę i krzyczał dookoła , że masz bardzo kiepskie produkty........może ludzi patrzą krytycznie ale nie dzielą się oficjalnie bo "nie srają we własne gniazdo" - jeśli są akcjonariuszami to chyba chcą te akcje sprzedać drożej ....

Jeśli tak bardzo to kiepska firma , tak kiepsko kurs się zachowuje....to zastanawiam się czemu nie sprzedasz...rozumiem , że to każdy z nas decyduje co robi ze swoimi akcjami...

Ja pamietam jak miales spór na forum z niejakim Sss .... on już widział 100 zł ..Ty zerkałeś krytycznie...(kurs była jak pamietam w okolicach 35-37 zł ) - miales racje co do krotkiego terminu (czy zarobiles na tym - Twoja sprawa oczywiscie)- tylko czy jestes spekulantem czy inwestorem....ja jestem inwestorem i spadki wykorzystalem do zwiekszenia zaangazowania
    Pozdrawiam

Powiem tak. Jestem tutaj inwestorem długoterminowym ale tylko dlatego że inwestycja średnioterminowa w tą spółkę była pudłem a patrząc na zachowanie kursu i obrotu w odpowiedzi na informacje spływające ze spółki bycie tu długodystansowcem też niczego nie gwarantuje. Daje sobie czas do końca roku tutaj.
  • Re: Co robic? Autor: obserwator82 [193.33.1.*]
    Czy odniesiesz się do kwestii "srania we własne gniazdo" ?
    W takie gniazdo można tylko nasrac co innego zostało.
    I będę tu walil kloce codziennie aż się rozpadnie ze smrodu brudu i ubóstwa....
  • Re: Co robic? Autor: ~nowicjusz [62.141.203.*]
    A wtedy będziesz piał z zachwytu? Idź dzieciaku do piaskownicy, babki porób, odstresuj się.
  • Re: Co robic? Autor: ~GX1 [89.151.47.*]
    To jeszcze mała prośba żebyś już do końca roku przestał marudzić i stękać
  • Re: Co robic? Autor: ~Nagoniony [5.173.41.*]
    Przestancie sypac!
    Będą walić w dół bo tu sami leszcze w różowych okularach..
  • Re: Co robic? Autor: ~Pyton [81.25.187.*]
    Ja mam srednià 25zł.
    Pakiet duży,trzymam do koñca roku.
    Wyrwie kurs ,to kapcie pospadajà…
    70zł tyle mnie interesuje
  • Re: Co robic? Autor: mariuszs75 [31.0.121.*]
    ja kupiłem za 34zł, a sprzedałem za 27zł. Może znowu kupię jak będzie poniżej 15zł. tj. 3-krotność wartości księgowej na akcje.
[x]
GENXONE 6,30% 5,74 2025-10-20 15:11:06
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.