No i co, zrzuce 300, zbije cene, w co zrobie z reszta papiera? Pozostaje mi czekac na wiekszy popyt i uciec, bo plynnosci na tej spółce nie ma w ogóle.
Aaa dobra źle popatrzyłem, już domkniete
Weź na te moje posty nawet nie patrz bo głupi dziś jestem jakiś, słonko za mocno przygrzało
Trzymaj pakiet bo to dobra spółka jest
Zapytaj Maliniaka Theo DFV lub innych uczonych w piśmie. Oni są tutaj ekspertami i chętnie pomogą Cię przekonać że kurs nie ma znaczenia i płynność bo kupujesz firmę a nie jej kurs. Kurs może być nawet 1 grosz to nie ma żadnego znaczenia ważne że firma się rozwija co można podeprzeć wieloma wklejonymi na tym forum artykułami
Dnia 2021-06-22 o godz. 13:53 ~AtlasAnusow napisał(a): > Ale ja tylko przedstawiłem najbardziej dominującą na tym forum opinie "ekspertów"
Przekleje z wczesniejszego wątku...bo jakoś nie raczyłeś się ustosunkować :
Dnia 2021-06-16 o godz. 18:19 ~AtlasAnusow napisał(a): > Zwykły akcjonariusz gówno z tego będzie miał. Kurs się zakisil i nie widać poprawy...
Odniosę się do kilku kwestii : 1. Zwykły akcjonariusz gówno z tego będzie miał. - jeśli tak naprawdę twierdzisz to zastanawiam się czemu jeszcze należysz do grona akcjonariuszy 2."wianuszek wyznawców" - ja optymistycznie patrzę na spółkę ale jako pewne prawdopodobieństwo pozytywnego rozwoju sytuacji....w mojej ocenie kilka czynników wpływa , że prawdopodobieństwa wzrostu kursu akcji rośnie ( Diagnostyka zwiększyła udział , sekwencjonowanie jest ważnym kierunkiem - co wczoraj zostało potwierdzone na konferencji w Olsztynie itd ) 3. "Niektórzy tak mają że jak kupią akcje to wypierają wszystko co negatywne na ich temat. To trochę tak jakbyś prowadził firmę i krzyczał dookoła , że masz bardzo kiepskie produkty........może ludzi patrzą krytycznie ale nie dzielą się oficjalnie bo "nie srają we własne gniazdo" - jeśli są akcjonariuszami to chyba chcą te akcje sprzedać drożej ....
Jeśli tak bardzo to kiepska firma , tak kiepsko kurs się zachowuje....to zastanawiam się czemu nie sprzedasz...rozumiem , że to każdy z nas decyduje co robi ze swoimi akcjami...
Ja pamietam jak miales spór na forum z niejakim Sss .... on już widział 100 zł ..Ty zerkałeś krytycznie...(kurs była jak pamietam w okolicach 35-37 zł ) - miales racje co do krotkiego terminu (czy zarobiles na tym - Twoja sprawa oczywiscie)- tylko czy jestes spekulantem czy inwestorem....ja jestem inwestorem i spadki wykorzystalem do zwiekszenia zaangazowania Pozdrawiam
Powiem tak. Jestem tutaj inwestorem długoterminowym ale tylko dlatego że inwestycja średnioterminowa w tą spółkę była pudłem a patrząc na zachowanie kursu i obrotu w odpowiedzi na informacje spływające ze spółki bycie tu długodystansowcem też niczego nie gwarantuje. Daje sobie czas do końca roku tutaj.