Dnia 2021-06-22 o godz. 13:53 ~AtlasAnusow napisał(a):
> Ale ja tylko przedstawiłem najbardziej dominującą na tym forum opinie "ekspertów"
Przekleje z wczesniejszego wątku...bo jakoś nie raczyłeś się ustosunkować :
Dnia 2021-06-16 o godz. 18:19 ~AtlasAnusow napisał(a):
> Zwykły akcjonariusz gówno z tego będzie miał. Kurs się zakisil i nie widać poprawy...
Odniosę się do kilku kwestii :
1. Zwykły akcjonariusz gówno z tego będzie miał. - jeśli tak naprawdę twierdzisz to zastanawiam się czemu jeszcze należysz do grona akcjonariuszy
2."wianuszek wyznawców" - ja optymistycznie patrzę na spółkę ale jako pewne prawdopodobieństwo pozytywnego rozwoju sytuacji....w mojej ocenie kilka czynników wpływa , że prawdopodobieństwa wzrostu kursu akcji rośnie ( Diagnostyka zwiększyła udział , sekwencjonowanie jest ważnym kierunkiem - co wczoraj zostało potwierdzone na konferencji w Olsztynie itd )
3. "Niektórzy tak mają że jak kupią akcje to wypierają wszystko co negatywne na ich temat.
To trochę tak jakbyś prowadził firmę i krzyczał dookoła , że masz bardzo kiepskie produkty........może ludzi patrzą krytycznie ale nie dzielą się oficjalnie bo "nie srają we własne gniazdo" - jeśli są akcjonariuszami to chyba chcą te akcje sprzedać drożej ....
Jeśli tak bardzo to kiepska firma , tak kiepsko kurs się zachowuje....to zastanawiam się czemu nie sprzedasz...rozumiem , że to każdy z nas decyduje co robi ze swoimi akcjami...
Ja pamietam jak miales spór na forum z niejakim Sss .... on już widział 100 zł ..Ty zerkałeś krytycznie...(kurs była jak pamietam w okolicach 35-37 zł ) - miales racje co do krotkiego terminu (czy zarobiles na tym - Twoja sprawa oczywiscie)- tylko czy jestes spekulantem czy inwestorem....ja jestem inwestorem i spadki wykorzystalem do zwiekszenia zaangazowania
Pozdrawiam