• Uwaga ważne info dla niezdecydowanych Autor: ~Alex [176.221.120.*]
    Jeśli czujesz się niepewnie z tym walorem to w ciągu najbliższych dni, tygodni masz możliwość "ewakuacji" i tak jak pisałem nie wracaj już tutaj, szkoda Twoich nerwów.

Widać po arkuszu, że chyba to klepnięcie dywi na 0,20zł/akcja przekonało ostatecznie niezdecydowanych :-)
  • Re: Uwaga ważne info dla niezdecydowanych Autor: ~max [89.228.99.*]
    Ja dodam od siebie ,że za rok dywidenda będzie jeszcze wyższa:)
  • Re: Uwaga ważne info dla niezdecydowanych Autor: ~Alex [176.221.120.*]
    Wydaje mi się, że ostatnie ruchy Pana Nadolskiego mogą oznaczać chęć większego rozruszania tego papieru i zainteresowania nowych inwestorów. Trochę mi to zaczyna przypominać GTS jak startował od poziomów złotówkowych :-) Ma gość nosa do inwestycji długoterminowych i obecne poziomy to jeszcze nie ten pułap jaki chce osiągnąć. Wystarczy pomyśleć co będzie jeśli wejdą w serwisowanie tych ostatnio nowomodnych gadżetów jak np. hulajnogi. Dróg i możliwości dla spółki otwiera się wiele. Oj może być ciekawie :-)
  • Re: Uwaga ważne info dla niezdecydowanych Autor: ~Max [89.228.99.*]
    Pisałem już podobnie o tym kilka miesięcy temu jak Nadolski wchodził a spółka chodziła około 1 zl :)
  • Re: Uwaga ważne info dla niezdecydowanych Autor: ~wuj91 [91.198.217.*]
    Dnia 2021-06-21 o godz. 23:31 ~Max napisał(a):
    > Pisałem już podobnie o tym kilka miesięcy temu jak Nadolski wchodził a spółka chodziła około 1 zl :)

wszedł Nadolski
    teraz jest Nagórski :)
[x]
CCS -1,75% 0,56 2025-10-08 14:14:22
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.