szczerze mówiąc wqria mnie ten z kolorowym nickiem . może puszczę połowę pakietu. zwalę wszystko do 4 zł. pewnie się posra z tym swoim odkupionym pakietem po 5zł
No nie tylko bialoczerwony by się posral... Wiemy ze winstrol nie żartuje ale z drugiej strony byś uwalił kurs do 1.00 i wyszłoby że steve miał rację....
@winstrol Dawaj, tylko powiedz kiedy! Sprzedam MCI i PLI i odbiorę :) Ale widzę, że ty ciśnienia nie trzymasz, bo ani z tego wyjść ani pospekulować przycinając dodatkowe % Czymaj* czymaj* i nie popuść czasem :) Idż pobiegaj polecam naprawdę pomaga. Tak z 5km więcej nie proponuję bo jeszcze zejdziesz bez treningu. Ale ja też kiedyś zaczynałem od 5km a trening czyni miszcza :) *z premedytacją użyte
Jak to pewnie nie winstrol, z tego co pamietam, to dużo mądrzej się wypowiadał i pod wpływem emocji i to takich blachych by nie sprzedawał swojego pakietu.
Dnia 2021-06-19 o godz. 07:30 ~Olo napisał(a): > No nie tylko bialoczerwony by się posral... Wiemy ze winstrol nie żartuje ale z drugiej strony byś uwalił kurs do 1.00 i wyszłoby że steve miał rację....
Nie chcę Was martwić,ale widzicie co się dzieje...Wychodzi jeden rozemocjonowany,robi młyn na forum i w końcu wychodzi drugi który mu teraz coś udowodni.I już macie grunt przygotowany do dołowania.Technika stara jak świat.Radze przygotować się na solidne trzepanie od poniedziałku,może trochę później.Zanim zejdzie na złotówę będzie wiele fałszywych dołków.Tak uważam.
Dobrze trafiłem z kwotą, jak ostatnio pisałeś o okrągłej sumie, którą osiągnął Twój pakiet w pewnym momencie :-) Nie boisz się, że Ci ktoś to kupi po te 5.50 ;-) ?
nie wiem, może tak. ale nawet jeśli ktoś zabierze ten pakiet, a ja nie odkupię, to i tak będę szczęśliwy. j jestem tu tak zarobiony ze połowę mogę puścić w tej cenie. ktoś kto go odbierze też musi mieć perspektywę dobrego zarobku. ja niestety nie należę (jak co niektórzy na tym forum) do tych co sprzedają po maksach i kupują po minimalnych.
stoję sobie, bez większej nadziei na k po 4.5
Nie masz szans na 1zł EBITDA za ostatni rok to 20 baniek, a przy kursie 1zł wycena SFD to 45mln zł = 2,2x EBITDA. C/Z=3 Nie możliwe nawet na bananie :) tym bardziej, że mamy emisje i będziemy mieć mocniejszy akcjonariat.
I to jest konkret odpowiedź. Trole chcą kupić za pół darmo akcje taka jest prawda. Być może zejdzie do 4.70 w najbliższym czasie ale będzie odbijać od sierpnia/września jak ludzie wroca na siłownię ( teraz oblozenie to 20%) więc trend będzie wzrostowy
Dnia 2021-06-22 o godz. 12:30 ~Longterm napisał(a): > przecież ten steve2 to jest jakiś totalny czubek....żeby CZUB nie powiedzieć.
No widzisz synku - znowu leków nie wziąłeś...Matka się martwi o ciebie a ty sobie lekceważysz.Szanuj Ją,bo będziesz miał macochę. I nie bierz sobie tak bardzo do głowy co ja tu piszę o tobie,to nie jest tak bardzo na serio.Robisz co możesz i jak możesz.Zarób,czego ci życzę,i ciesz się życiem.