Ja się też zastanawiam o co chodzi, to wszystko jest bez sensu. Po pierwsze, co im daje zawieszenie, nie mogą nawet ożenić tych akcji ulicy. Po drugie dlaczego mieliby podawać fałszywe wyniki, jeżeli chcieliby upchać akcje to Ja sam wymyśliłbym lepsze metody zanęcenia ulicy np. poprzez zawarcie jakiś listów intencyjnych umów, utrzymywanie tego stanu rzeczy przez co najmniej do roku czasu, nie byłoby z tym problemu i Prezes nie narażałby się na tak oczywistą odpowiedzialność karną jak w przypadku podania poświadczenia nieprawdy w sprawozdaniach finansowych . Po trzecie główny właściciel nie sprzedał tych akcji, przynajmniej nie ma takiej informacji. Z drugiej strony nie wierzę aby byli tak nieudolni aby nie potrafili z biegłym dogadać się co do raportu. Bez sensu, niestety zakupiłem tego trochu, dobry samochód zobaczymy. Mam nadzieje iż nie stracę więcej niż 50%. Wydaj się iż do połowy lipca Prezes, tak mi się zdaje musi przedłożyć raport nawet niezatwierdzony na Walnym do KRS pod rygorem odpowiedzialności karnej i później chyba do US. Tak więc to chyba będzie ten graniczny termin, jeżeli do tego czasu nic się nie wydarzy to już lipa na całego.
raport niby ma byc podany przed terminem walnego, ale miał byc wcześniej, co prawda niby wystąpiła okoliczność nadzwyczajna (choroba) ale to może tylko wymówka
Psychiatrę sobie załatw. Twoje brednie o raporcie ze wszystko wiesz i będzie publikowany!! To skandal i świadome publiczne wprowadzanie ludzi w błąd!! Jaki miałeś w tym cel?? Jestes KŁAMCĄ!!
Nie pękaj dostaniesz mleczka od mamusi, potem podadzą raport, odwiesza, sprzedaż po 1 zł i będziesz szczęśliwy:-) a my razem z Toba słodziaku nasz forumowy
Klamco zobacz ile moderator usunął Twoich wpisów. Twoj poziom to szkoła specjalna. Oszust co naganial na raport i pisał że będzie na 100 %! Tacy ludzie nie powinni mieć prawda wypowiadania się publicznie !
A widzę ze w PiS się grubo udzielasz, no cóż poziom twojej wiedzy i chęci poznawania/dowiadywania to dno, szuwart i wodorosty, telefon tylko na korbkę potrafisz obsługiwać więc nie dzwonisz nie pytasz się haha. Idź do mamusi da Ci kaszki na otarcie łez