• Tych 25% akcji nie mają przecież głupki! Autor: ~mmm [31.61.167.*]
    Ci ludzie na pewno nie zaspali na wezwaniu.
  • Re: Tych 25% akcji nie mają przecież głupki! Autor: ~tomasz [188.147.101.*]
    Tak -- zapewne ---
    - jednak z tym kursem, brakiem obrotu oraz mijającymi innymi "okazjami inwestycyjnymi" sporo osob zastanawia sie o co kaman....

A sporo z tych "25%" nie ma pojecia o skali problemu jaki istnieje na linii GI a TM ... w efekcie skutki tej potyczki o kase (bo przeciez nie o przekonanie ani pokoj na swiecie) odczuwa WSE....i uliczny akcjonariat ....

Trzeba bywać na walnych aby nie tylko to zobaczyc ale moze cos z tego zrozumiec ....Na ostatnim walnym ponownie padlo sporo pytan ze strony jednego z akcjonariuszy --- odp Spolki w ciagu 14 dni na ESPI ...

Na teraz najpierw musi dokonczyc sie temat 2-giej, nowej emisji .... mysle ze cena bedzie bardzo atrakyjna wzgledem (pierwszej za 0,39zl) oraz tego co obecnie jest na rynku (stawiam na 1zl +- 10%) .... wielka niewiadomą jest jej wielkosc oraz Nasz ewentualny udzial w tej emisji ...

Cos mi jednak podpowiada ze i tym razem bedzie ona bez PP ale za to z lepsza cena emisyjna (to takie argumenty na ewentualny proces)...
    - zakonczone wezwanie po 1,45zl oraz jego informacyjny rozmach rowniez wpisuja sie w retoryke WSE/GI w ewentualnym procesie ..
  • Re: Tych 25% akcji nie mają przecież głupki! Autor: ~Maciek [5.173.8.*]
    Byłeś na walnym? I jakie odczucia? Zarobimy czy nie
  • Re: Tych 25% akcji nie mają przecież głupki! Autor: ~Aleks [91.208.93.*]
    pewnie, że nie g...i, bo ja mam trochę:-)
  • Re: Tych 25% akcji nie mają przecież głupki! Autor: ~Trader2021 [62.133.129.*]
    Maciek, Ty nie zarobisz bo sprzedajesz przecież akcje Exciterowi! Więc skoncz już tu wylewać swoje żale!
[x]
GIGROUP 1,49% 2,05 2025-07-23 14:02:38
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.