Dnia 2021-06-17 o godz. 12:43 ~Niewiem napisał(a): > Ale do oddawania też nie ma aż tak wielu chetnych
aż tak? Powiedziałbym, że kilku zmęczonych zamknęło pozycję - 87k (z czego tylko połowa poniżej 22PLN). Ale jednocześnie kilku z wiarą je nabyło!!!! Po co kupują jak to taki gniot?!!! Wolę być z tymi co kupują, niż z tymi co sądzą, że odkupią znacznie niżej. Ja trzymam
Dnia 2021-06-17 o godz. 13:32 frajer58 napisał(a): > Dnia 2021-06-17 o godz. 12:43 ~Niewiem napisał(a): > > Ale do oddawania też nie ma aż tak wielu chetnych > > aż tak? Powiedziałbym, że kilku zmęczonych zamknęło pozycję - 87k (z czego tylko połowa poniżej 22PLN). Ale jednocześnie kilku z wiarą je nabyło!!!! > Po co kupują jak to taki gniot?!!! > Wolę być z tymi co kupują, niż z tymi co sądzą, że odkupią znacznie niżej. > Ja trzymam =================================
nie trzeba być zmęczonym jak się gra strategicznie / kółka ja sprzedałem wszystko w Poniedziałek po > 23,05 pln, nie dlatego że byłem zmęczony, tylko dlatego, że uważałem iż zbliża się cofka o której informowałem delikatnie i zamknąłem moje 2 pozycje z ładnym zarobkiem : 17,55 pln i 20,18 pln = kasa na koncie :))
Wczoraj otworzyłem nową pozycję = średnia cena 21,78 pln
Ale jednocześnie kilku z wiarą je nabyło!!!! > Po co kupują jak to taki gniot?!!!
może to drezyna jest tym kupującym? więc pytanie do niego, raczej
Dnia 2021-06-17 o godz. 14:12 ~drezyna napisał(a): > Wierzyłem, że dzięki naganiaczom na spadki wpadnie mi więcej po 21,5 ale chyba będę musiał wyżej się ustawić
Dnia 2021-06-17 o godz. 14:12 ~drezyna napisał(a): > Wierzyłem, że dzięki naganiaczom na spadki wpadnie mi więcej po 21,5 ale chyba będę musiał wyżej się ustawić
to właśnie, tak miało tylko wyglądać i wyglądało dla mniej spostrzegawczych :( i pisałem o tym wiele razy, że ktoś spóźnialski chciał wyjść z papiera, ale nie miał jak, bo nie było prawdziwego popytu przez długi czas . . .
Dnia 2021-06-17 o godz. 13:32 frajer58 napisał(a): > Dnia 2021-06-17 o godz. 12:43 ~Niewiem napisał(a): > > Ale do oddawania też nie ma aż tak wielu chetnych > > aż tak? Powiedziałbym, że kilku zmęczonych zamknęło pozycję - 87k (z czego tylko połowa poniżej 22PLN). Ale jednocześnie kilku z wiarą je nabyło!!!! > Po co kupują jak to taki gniot?!!! > Wolę być z tymi co kupują, niż z tymi co sądzą, że odkupią znacznie niżej. > Ja trzymam
Dnia 2021-07-26 o godz. 21:47 ~black944 napisał(a): > to właśnie, tak miało tylko wyglądać i wyglądało dla mniej spostrzegawczych :( > i pisałem o tym wiele razy, że ktoś spóźnialski chciał wyjść z papiera, > ale nie miał jak, bo nie było prawdziwego popytu przez długi czas . . . >
Dnia 2021-07-27 o godz. 18:30 ~black944 napisał(a): > nie mam . . . > > ps. > pisałem o 3 falach spadków - pierwsza była, > a teraz chyba rusza druga fala i real chyba sam tego nie wybroni > kupując akcje aby bronić kurs . . . > > ps. > naprawdę żałuję, że nie umiałem przekonać Ciebie i innych, aby uciec powyżej 22 pln > jak było jeszcze wtedy tyle okazji :(( > > Chciałem dobrze
Dnia 2021-07-26 o godz. 21:47 ~black944 napisał(a): > to właśnie, tak miało tylko wyglądać i wyglądało dla mniej spostrzegawczych :( > i pisałem o tym wiele razy, że ktoś spóźnialski chciał wyjść z papiera, > ale nie miał jak, bo nie było prawdziwego popytu przez długi czas . . . >