To nie podejrzenia - cyt. z ogłoszenia "Obecnie pracujemy nad grą w uniwersum Warhammer Age of Sigmar: Tmepestfall, oraz innymi niezapowiedzianymi tytułami VR"
Jak bede miec potwierdzenie, tak jak z Rockbridge to cos wrzuce. A tak niech trolle spadziowe pracuja, moze ktos jeszcze kupi taniej na finiszu. Ja i tak jestem na LT wiec mi kurs nie wadzi, a nie bede publikowac informacji ktorych nie mam potwierdzonych.
Zrozum smutny człowieku, że wystarczy nawet 1 indywidualny inwestor z grubszym portfelem, który będzie chciał mieć CARBON i będą wzrosty bo nie ma akcji zbyt wiele w tych cenach! Twoja teoria jest warta tyle co ty czyli NIC.
Przyprowadz tutaj tego czlowieka z grubszym portfelem i zobaczyc co sie stanie. Akcje sa dokladane. Jesli tego nie widzisz to juz twoj problem. Powtarzam: kurs nie wzrosnie poki sie pewne sprawy nie zakoncza.
Dziwnym trafem nie bylo przebicia 63 zl mimo zejuz czescosob oglosila tutaj zmiane kierunku. Wiem, ze jest to niewygodna sytuacja i widze jak wielu tutaj puszczaja nerwy. Taka gielda.
Twoj poziom kultury a raczej jej brak bardziej moze ciebie definiowac okresleniem z konca twojej wypowiedzi.
Nie czytaj moich wpisow jesli ci nie pasuja. Latwo mozesz je pominac bo nie publikuje pod wieloma nickami jak niemtorzy tutaj.
Idz po tego inwestora z grubszym portfelem.
Mówisz, że akcje są dokładane, komu to się opłaca w takim razie? Z każdy dniem jesteśmy bliżej premiery, zyski coraz większe i coraz większa świadomość wśród inwestorów. Komu się opłaca ryzykować oddanie akcji na takim poziomie i tak późno przy tak małej ilości akcji w obrocie. Wytłumacz proszę laikom, bo nie rozumiem.
Nie chcesz zrozumiec. Smart money akumuluja ZAWSZE na nizszych poziomach. Poczytaj, juz bylo tutaj pisane kilka razy.
Zastanow sie tez dlaczego nie pyklo 63 zl? Przeanalizuj sobie jak wygladaly te sesje i pomysl czemu zbili nizej? Korzystaja, ze nie ma „jednego z grubszym portfelem”.
Ja bym chcial widziec tutaj juz 100+ ale uwazam, ze ten poziom bedzie osiagniety w ostatnim kwartale twgo roku. Czas zweryfikuje.
CRB fix ogladales?
Nie pyklo 63.6. Dokladanki widziales? najpierw 48 sztuk a potem kolejne 20.
Trendu wzrostowego technicznie nadal brak. Tak wiem to tylko 68 szt. W tej sytuacji napisze ze az.
Jak znajdziesz kogos z wiekszym kapitalem to daj znac. Poogladam ten spektakl.
To ja dobrałem dzisiejszą stówę i delikatnie skubnąłem akcje za 63,6. Faktycznie, dziwne. Tylko Akcje nie są z gumy. Nie szkoda im akcji po tej cenie, czasu coraz mniej do dobrych informacji. No nic, ja robię tak, że jak zamykam gdzieś zyskowne inwestycje to dobieram Carbon.
A wiesz kto jest zleceniodawca? Moze animator ma trzymac? Moze fundusze cos robia? Ja nie wiem. Widze tylko co kreski pokazuja a wszystko inne to moje przypuszczenia.
Jesli nie bedzie artykulow o VR i rynek nie pomoze to nie sadze. Premiera na koniec sierpnia wiec dopiero w Q4 cos sie ruszy. Wczesniej musi byc duzy impuls i niekoniecznie musza to byc wyniki za Q2. Skokowe wyniki beda od Q3. Tak uwazam. Moze juz zespol bedzie w komplecie. Program motywacyjny jest bardzo wazny i pierwszy dodruk akcji bedzie po 100 zl.
Zagadka jest co zrobi zarzad zeby byla plynnosc i wiecej akcji na glownym. Chetnych do oddania nie ma. Do kupna tez nie zreszta
Chłopy, co wy tu kminicie. Pod co to ma teraz rosnąć i kto to niby misternie zaniża? Ani daty premiery ani info o kolejnym tytule czy rekordach sprzedaży. Każdy z nas tu siedzi na akcjach ale cudów nie ma sie co spodziewać, trzeba faktów żeby ubić jeden poziom i ruszyć po następny. Obroty są żadne i to się nie zmieni jeśli nic nowego nie wyjdzie.
To jest właśnie dziwne, bo kupujemy na giełdzie przyszłość, a zwłaszcza w gamingu. C/Z 44 żaden balon, premiera tuż za rogiem, zespół stale powiększany, nowe projekty, tryb co-op to The Wizards jeszcze w tym roku. Paliwa jest mnóstwo. Na co czekać w takim razie? Po co hamulcowy dusi kurs jeśli mało kto już chce oddać na tym poziomie, a sporo z nas podejrzewam chciałoby jeszcze dokupić jeśli spadnie więc sternikowi nie opłaca się tracić akcji na zaniżanie, żeby mu akcje podbierali. Musi ruszyć i może zbierać na wyższym poziomie. Nie mogę tego pojąć.
Czy mozesz wskazac jak sie orzeklada ta coraz wyzsza swiadomosc wsrod inwestorow? Nie widze kupna akcji ulicy z grubszym portfelem. Widze tylko wiecej trollingu na forum wiec jakis to znak, ale zbyt wielkiej wagi bym temu nie przypisywal.
Z Rockbridge trafiłeś w dziesiątkę,ale jak już zacząłeś ,a jak mężczyzna zaczyna to musi skończyć.Wiec pochwał się proszę tymi niepotwierdzonymi informacjami? Nowy projekt,może Avatar?