... to człowiek całkowicie niewiarygodny. W ostatniej chwili przesunął prezentację nowego produktu pod całkowicie niewiarygodnym pretekstem pogody. I już widać efekty. Od lat nie było tak małej ilości zleceń kupna i przy najmniejszej chęci sprzedaży lecimy na 30 gr. Tam się zastawili spekulanci z większymi zleceniami. Jak widać do wszystkich dotarło, że prezes robi ich w owcę.
TakTaku nie jęczaj. Na Facebooku nadają na Tigusia. Masz? Ja to od 0,23 pierwsze wziątki miałam, a może i mniej, nie pamiętam :)) Się kółeczko zrobiło za kawałeczek, dokupiło na dolku i chyba będzie znów moooocny up ( cza na bhxa dobranie zarobić bo tu jazda daj boże na jesieni) Fajna spółka też wynalazki i technologie.
....
....
....
Ooo nie wiedziałam, ostatnio nie jestem na bieżąco z Binary, mam trochę zaległości:( Będzie można gdzieś obejrzeć ? Na YT? Zegar na stronie odlicza czas do prezentacji jak rozumiem ? Na szczęście mam czas, dostałam kosza od pana R. :))))
I naprawdę myślisz, że promowanie produktu, który jest zaawansowanym systemem AI na YT dla kilkunastu zaznajomionych osób na jakikolwiek sens? Co to zmieni?