• Ankieta Autor: ~hub [37.109.33.*]
    Zainwestowane w FINVENTUR pieniądze:

a) odzyskam
    b) stracę
    c) pomnożę

Pytam, ponieważ mam akcje, wiarę w "spoko" i wątpliwości po zawieszeniu notowań.
  • Re: Ankieta Autor: ~Gas [188.147.0.*]
    C x100 kwestia czasu
  • Re: Ankieta Autor: ~Roman [188.146.103.*]
    Zdecydowanie „C”, wysokie „C”!
  • Re: Ankieta Autor: ~KobiBe [89.64.89.*]
    Masz akcje i wątpliwości? Tu będzie kosmos.
  • Re: Ankieta Autor: ~hub [37.109.33.*]
    O giełdzie wiem niestety niewiele, nie znam mechanizmów, zasad działania itp., dlatego zdanie pewnych osób m. in. Twoje jest dla mnie ważne, tym bardziej że obserwuję forum regularnie od dłuższego czasu i różni ludzie z różnymi poglądami i intencjami się tu pojawiają i znikają. Ty masz poglądy stałe od dawna. Dzięki za odpowiedź.
  • Re: Ankieta Autor: ~KobiBe [89.64.89.*]
    Ja też nie jestem specem od giełdy. Opieram się głównie na tym co dana spółka sobą prezentuje, co robi, czy jest to przyszłościowe, czy i jak się rozwija. Przy tym nauczyłem się cierpliwości i gaszenia emocji. I ważne, im więcej troli chcących zniechęcić do spółki tym lepiej. Nikt normalny nie traci czasu na babraniu się w g... od rana do wieczora.
  • Re: Ankieta Autor: ~X100 [31.0.60.*]
    Już było kilka spółek które dały zysk od 2019r. x 20-30....
    To i x 100 mnie nie dziwi. :)
  • Re: Ankieta Autor: ~X100 [31.0.60.*]
    A i ponad x 35 też !!!!
  • Re: Ankieta Autor: ~Nowy [31.0.25.*]
    Jeżeli nie ufasz wycenie z listu, spróbuj sam oszacować wartość "Spoko" przez porównanie firmy z podobnymi, dla których znajdziesz informacje o ich wartości, przychodach, itp. Pamiętaj też, że na rynku większość rzadko kiedy ma racje :)
  • Re: Ankieta Autor: ~Robek [5.173.170.*]
    Ostudzę trochę gorące głowy.Po pierwsze to startup,ryzyko duże,po drugie to new connect,ryzyko duże,po trzecie makro może być nieciekawe,ale jeśli masz kasę którą możesz stracić bez wielkiej szkody,to w perspektywie może tu być niezły zarobek.To spółka dla wyjątkowo cierpliwych.
  • Re: Ankieta Autor: ~Mateusz [31.0.33.*]
    Wycena rynkowa to jedno, ale sami wiecie ile jest przykładów przejęć przez gigantów za każde pieniądze, byle wyeliminować konkurencje. Do tego dochodzi prognoza wzrostu o 50% w 9 miesięcy. Wygląda na to że Spoko trafiło w 10!
  • Re: Ankieta Autor: ~Fatality [51.174.93.*]
    C C i tylko C. Jestem tu od ponad 4 lat zanim było SPOKO i wogule, poczekam i kolejne 4 lata i jestem spokojny o kurs, a zawieszenie jest mi osobiście bardzo na rękę dzieki temu kurs stabilny a nie dołowany kilokoma złotymi, to jest celowe działanie zarządu z tym zawieszeniem i jest i będzie SPOKO.
    Tu gra idzie vabank .. Ci co są ubrani będą albo milionerami albo bankrutami... innej drogi nie ma albo zarzad wykręci jakiś numer i wszyscy toniemy albo szybko skończą się akcje na F i za 2-3 lata spotkamy się na imprezie w najlepszym hotelu ..to jest POKER jak mówił wielki SZU
  • Re: Ankieta Autor: ~Wincent [109.233.88.*]
    Nie ma jak się ubrać a tymczasem alipay jest sponsorem na euro 2020
  • Re: Ankieta Autor: ~adam [77.46.83.*]
    C
  • Re: Ankieta Autor: ~Xyz [37.30.24.*]
    Jeżeli nie stanie się żadna katastrofa lub nas Szwedzi nie wykiwają to raczej C, ale to jest giełda, zwłaszcza GPW!
    Sponsorem żenady....super reklama zwlaszcza w Polsce jak nasi szykują kolejną kompromitację
  • Re: Ankieta Autor: ~Lasse [83.137.1.*]
    Ja raczej opuszczę pokład gdy będę mógł. Jestem tu już za długo i za mało się dzieje. Pozdrawiam.
  • Re: Ankieta Autor: ~xyz [83.7.56.*]
    To dopiero, jak odwieszą spółkę, czyli po 30 września. Raczej nie ma się co spodziewać, że raport za 2020 r. przyspieszą?!
  • Re: Ankieta Autor: ~Gas [37.109.33.*]
    Wiesz jak to działa... przetrwałeś marazm i oddasz tym co zarobią..przerabiałem to kupe razy .. na giełdzie można grać albo inwestować..chciałeś zagrać źle trafiłeś
[x]
LUDUS 1,11% 0,28 2024-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.