jak zawsze spóźniony z informacjami jesteś :( sprawą zajmują się już trzy prokuratury (Wrocławska , Krakowska i Opolska - każda swoim wątkiem ) nie wspominając o ABW i KNF ;)
kto posiedzi to zobaczymy :) ogłoszenie wyroku po sprawie ( z apelacji FF ) przed Sądem Apelacyjnym z dnia 9/06/2021 nastąpi 28/06/2021 jeszcze odrobinę cierpliwości ;)))
No i wiemy teraz kim jest Koniuszko (to taki mały koniuszy) Karmę dla koni dowoził Żukiem (to taki mały samochód dostawczy bardzo polskiej produkcji , więc nie produkowany od 1991roku) i dlatego wie jak plandeka się napina. Przyszła "dobra zmiana" i koniuszy przestał zajmować się końmi (:(((( ) ale zajął się finansjerą oraz "biznesem" w szerokim tego pojęcia znaczeniu. Jedynym błędem było, że nie był w odpowiednim momencie burmistrzem Pcimia (albo chociaż vice) żeby naprawdę zabłysnąć Należy stwierdzić, że jest znakomitym prawnikiem z zacięciem detektywistycznym godnym Sh. Holmesa. Mam nadzieję, że jednak był chociaż gdzieś sołtysem i jeszcze zabłyśnie (nie tylko na tym forum ) i to nie tylko na GPW. Takie umysły nie mogą się marnować. A ja tak się "naprężyłem" że pękłem :( .....i już mnie nie ma)