• KUP Pan Sanwil !! Autor: ~jonas [37.47.23.*]
    Podobno płacą dywidendy za ten i poprzednie lata !!!!
  • Re: KUP Pan Sanwil !! Autor: cmpunk [37.47.2.*]
    Scett, jak już chcesz naganiać, to na innych forach :-D.
  • Re: KUP Pan Sanwil !! Autor: ~scettino [83.28.217.*]
    Nie siej cm ... .defetyzmu
    ktoś tu pisał , że snw reklamuje sie w TV POLSAT ,.....
    no, cóż jest wiele sposobów na wyprowadzenie (zupełnie legalne) kasiory , ....
    niektóre były tu już z sukcesem trenowane ,....
  • Re: KUP Pan Sanwil !! Autor: cmpunk [37.47.2.*]
    Dnia 2021-06-11 o godz. 12:26 ~scettino napisał(a):
    > Nie siej cm ... .defetyzmu
    > ktoś tu pisał , że snw reklamuje sie w TV POLSAT ,.....
    > no, cóż jest wiele sposobów na wyprowadzenie (zupełnie legalne) kasiory , ....
    > niektóre były tu już z sukcesem trenowane ,....

Ty lepiej idź i wyprowadź się sam na spacer, bo już zaczyna być u ciebie widoczne niedotlenienie :-).
    Dnia 2021-06-11 o godz. 13:29 cmpunk napisał(a):
    > Dnia 2021-06-11 o godz. 12:26 ~scettino napisał(a):
    > > Nie siej cm ... .defetyzmu
    > > ktoś tu pisał , że snw reklamuje sie w TV POLSAT ,.....
    > > no, cóż jest wiele sposobów na wyprowadzenie (zupełnie legalne) kasiory , ....
    > > niektóre były tu już z sukcesem trenowane ,....
    >
    > Ty lepiej idź i wyprowadź się sam na spacer, bo już zaczyna być u ciebie widoczne niedotlenienie :-).

tak , tak spacer jest bardzo dobry, a najlepszy spacer byłby w .... Lublinie
    juz cię jakieś 1/2 h prosiłem o fachową analizę 4 Mass i przy okazji Brass
    za dziś zarobiona kasę na bilet do j.w. nawet 1 klasy powinno wystarczyć , a na snw ,,........ b/z

Pod jakie info gracie? scettino [83.28.217.*] 2021-06-11 13:02

cmpunk napisał(a): Pojedź do Lublina, to się przekonasz :-). Pójdziecie do knajpki, dostaniecie paragony grozy, ale przynajmniej się pogodzicie :-D.

zanim pojadę j.w. to powiedź mi co to się dziś wyprawia na twoim ulubionym 4Mass ,....
    i nie zapomnij dodać , że mam (4Mass) po 4 zł i napisz coś przy okazji o Brasie ,.....
    HAHAhhaaaaaaaaa
  • Re: KUP Pan Sanwil !! Autor: cmpunk [83.243.34.*]
    Dnia 2021-06-11 o godz. 13:47 ~scettino napisał(a):
    > Dnia 2021-06-11 o godz. 13:29 cmpunk napisał(a):
    > > Dnia 2021-06-11 o godz. 12:26 ~scettino napisał(a):
    > > > Nie siej cm ... .defetyzmu
    > > > ktoś tu pisał , że snw reklamuje sie w TV POLSAT ,.....
    > > > no, cóż jest wiele sposobów na wyprowadzenie (zupełnie legalne) kasiory , ....
    > > > niektóre były tu już z sukcesem trenowane ,....
    > >
    > > Ty lepiej idź i wyprowadź się sam na spacer, bo już zaczyna być u ciebie widoczne niedotlenienie :-).
    >
    > tak , tak spacer jest bardzo dobry, a najlepszy spacer byłby w .... Lublinie
    > juz cię jakieś 1/2 h prosiłem o fachową analizę 4 Mass i przy okazji Brass
    > za dziś zarobiona kasę na bilet do j.w. nawet 1 klasy powinno wystarczyć , a na snw ,,........ b/z
    >
    > Pod jakie info gracie? scettino [83.28.217.*] 2021-06-11 13:02
    >
    > cmpunk napisał(a): Pojedź do Lublina, to się przekonasz :-). Pójdziecie do knajpki, dostaniecie paragony grozy, ale przynajmniej się pogodzicie :-D.
    >
    > zanim pojadę j.w. to powiedź mi co to się dziś wyprawia na twoim ulubionym 4Mass ,....
    > i nie zapomnij dodać , że mam (4Mass) po 4 zł i napisz coś przy okazji o Brasie ,.....
    > HAHAhhaaaaaaaaa

No nie wiem scett, no nie wiem... Oświecisz mnie z tym 4mass? A może prezes chce sobie dorobić do pensji kolejną emisją?

Dnia 2021-06-11 o godz. 15:08 cmpunk napisał(a):
    > Dnia 2021-06-11 o godz. 13:47 ~scettino napisał(a):
    > > Dnia 2021-06-11 o godz. 13:29 cmpunk napisał(a):
    > > > Dnia 2021-06-11 o godz. 12:26 ~scettino napisał(a):
    > > > > Nie siej cm ... .defetyzmu
    > > > > ktoś tu pisał , że snw reklamuje sie w TV POLSAT ,.....
    > > > > no, cóż jest wiele sposobów na wyprowadzenie (zupełnie legalne) kasiory , ....
    > > > > niektóre były tu już z sukcesem trenowane ,....
    > > >
    > > > Ty lepiej idź i wyprowadź się sam na spacer, bo już zaczyna być u ciebie widoczne niedotlenienie :-).
    > >
    > > tak , tak spacer jest bardzo dobry, a najlepszy spacer byłby w .... Lublinie
    > > juz cię jakieś 1/2 h prosiłem o fachową analizę 4 Mass i przy okazji Brass
    > > za dziś zarobiona kasę na bilet do j.w. nawet 1 klasy powinno wystarczyć , a na snw ,,........ b/z
    > >
    > > Pod jakie info gracie? scettino [83.28.217.*] 2021-06-11 13:02
    > >
    > > cmpunk napisał(a): Pojedź do Lublina, to się przekonasz :-). Pójdziecie do knajpki, dostaniecie paragony grozy, ale przynajmniej się pogodzicie :-D.
    > >
    > > zanim pojadę j.w. to powiedź mi co to się dziś wyprawia na twoim ulubionym 4Mass ,....
    > > i nie zapomnij dodać , że mam (4Mass) po 4 zł i napisz coś przy okazji o Brasie ,.....
    > > HAHAhhaaaaaaaaa
    >
    > No nie wiem scett, no nie wiem... Oświecisz mnie z tym 4mass? A może prezes chce sobie dorobić do pensji kolejną emisją?
    >

Nie wiem o czym tam (na 4mass i Brasie) marzą prezesi , ale 12% dziś zarobione i na bilet first class do Lublina , a nawet do Szczecina (bo 2xdalej i chyba? droższy) Pendollino w 2 strony wpadło ,....
    A na snw jałowe jak zwykle rozmowy o np. reklamie w Polsacie i jak to przy piątku sesja na czerwono ?? , i która to już ?? policzysz sam , czy przy pomocy np. wolnego+/- ??
    Dnia 2021-06-11 o godz. 15:21 ~scettino napisał(a):
    > Dnia 2021-06-11 o godz. 15:08 cmpunk napisał(a):
    > > Dnia 2021-06-11 o godz. 13:47 ~scettino napisał(a):
    > > > Dnia 2021-06-11 o godz. 13:29 cmpunk napisał(a):
    > > > > Dnia 2021-06-11 o godz. 12:26 ~scettino napisał(a):
    > > > > > Nie siej cm ... .defetyzmu
    > > > > > ktoś tu pisał , że snw reklamuje sie w TV POLSAT ,.....
    > > > > > no, cóż jest wiele sposobów na wyprowadzenie (zupełnie legalne) kasiory , ....
    > > > > > niektóre były tu już z sukcesem trenowane ,....
    > > > >
    > > > > Ty lepiej idź i wyprowadź się sam na spacer, bo już zaczyna być u ciebie widoczne niedotlenienie :-).
    > > >
    > > > tak , tak spacer jest bardzo dobry, a najlepszy spacer byłby w .... Lublinie
    > > > juz cię jakieś 1/2 h prosiłem o fachową analizę 4 Mass i przy okazji Brass
    > > > za dziś zarobiona kasę na bilet do j.w. nawet 1 klasy powinno wystarczyć , a na snw ,,........ b/z
    > > >
    > > > Pod jakie info gracie? scettino [83.28.217.*] 2021-06-11 13:02
    > > >
    > > > cmpunk napisał(a): Pojedź do Lublina, to się przekonasz :-). Pójdziecie do knajpki, dostaniecie paragony grozy, ale przynajmniej się pogodzicie :-D.
    > > >
    > > > zanim pojadę j.w. to powiedź mi co to się dziś wyprawia na twoim ulubionym 4Mass ,....
    > > > i nie zapomnij dodać , że mam (4Mass) po 4 zł i napisz coś przy okazji o Brasie ,.....
    > > > HAHAhhaaaaaaaaa
    > >
    > > No nie wiem scett, no nie wiem... Oświecisz mnie z tym 4mass? A może prezes chce sobie dorobić do pensji kolejną emisją?
    > >
    >
    > Nie wiem o czym tam (na 4mass i Brasie) marzą prezesi , ale 12% dziś zarobione i na bilet first class do Lublina , a nawet do Szczecina (bo 2xdalej i chyba? droższy) Pendollino w 2 strony wpadło ,....
    > A na snw jałowe jak zwykle rozmowy o np. reklamie w Polsacie i jak to przy piątku sesja na czerwono ?? , i która to już ?? policzysz sam , czy przy pomocy np. wolnego+/- ??

Gdybym ciebie nie znał, to bym uwierzył w te 12%,serio :-). Sądzę,że raczej na PKS zarobiłeś,ale dojedziesz bez problemu,bo prezes przecież reaktywował ten środek komunikacji :-).
    Dnia 2021-06-11 o godz. 15:30 cmpunk napisał(a):
    > Dnia 2021-06-11 o godz. 15:21 ~scettino napisał(a):
    > > Dnia 2021-06-11 o godz. 15:08 cmpunk napisał(a):
    > > > Dnia 2021-06-11 o godz. 13:47 ~scettino napisał(a):
    > > > > Dnia 2021-06-11 o godz. 13:29 cmpunk napisał(a):
    > > > > > Dnia 2021-06-11 o godz. 12:26 ~scettino napisał(a):
    > > > > > > Nie siej cm ... .defetyzmu
    > > > > > > ktoś tu pisał , że snw reklamuje sie w TV POLSAT ,.....
    > > > > > > no, cóż jest wiele sposobów na wyprowadzenie (zupełnie legalne) kasiory , ....
    > > > > > > niektóre były tu już z sukcesem trenowane ,....
    > > > > >
    > > > > > Ty lepiej idź i wyprowadź się sam na spacer, bo już zaczyna być u ciebie widoczne niedotlenienie :-).
    > > > >
    > > > > tak , tak spacer jest bardzo dobry, a najlepszy spacer byłby w .... Lublinie
    > > > > juz cię jakieś 1/2 h prosiłem o fachową analizę 4 Mass i przy okazji Brass
    > > > > za dziś zarobiona kasę na bilet do j.w. nawet 1 klasy powinno wystarczyć , a na snw ,,........ b/z
    > > > >
    > > > > Pod jakie info gracie? scettino [83.28.217.*] 2021-06-11 13:02
    > > > >
    > > > > cmpunk napisał(a): Pojedź do Lublina, to się przekonasz :-). Pójdziecie do knajpki, dostaniecie paragony grozy, ale przynajmniej się pogodzicie :-D.
    > > > >
    > > > > zanim pojadę j.w. to powiedź mi co to się dziś wyprawia na twoim ulubionym 4Mass ,....
    > > > > i nie zapomnij dodać , że mam (4Mass) po 4 zł i napisz coś przy okazji o Brasie ,.....
    > > > > HAHAhhaaaaaaaaa
    > > >
    > > > No nie wiem scett, no nie wiem... Oświecisz mnie z tym 4mass? A może prezes chce sobie dorobić do pensji kolejną emisją?
    > > >
    > >
    > > Nie wiem o czym tam (na 4mass i Brasie) marzą prezesi , ale 12% dziś zarobione i na bilet first class do Lublina , a nawet do Szczecina (bo 2xdalej i chyba? droższy) Pendollino w 2 strony wpadło ,....
    > > A na snw jałowe jak zwykle rozmowy o np. reklamie w Polsacie i jak to przy piątku sesja na czerwono ?? , i która to już ?? policzysz sam , czy przy pomocy np. wolnego+/- ??
    >
    > Gdybym ciebie nie znał, to bym uwierzył w te 12%,serio :-). Sądzę,że raczej na PKS zarobiłeś,ale dojedziesz bez problemu,bo prezes przecież reaktywował ten środek komunikacji :-).

Jak zwykle uśmiałem się do rozpuku,.....
    ty mógłbyś tam się wybrać na hulajnodze , szkoda tylko ,że ograniczyli prędkość ,....

a następnym razem , na pewno spytam sie ciebie kiedy sprzedać ?, czy może potrzymać 14 lat ??
    i się zastanawiać o czym marzą prezesi
    Dnia 2021-06-11 o godz. 15:37 ~scettino napisał(a):
    > Dnia 2021-06-11 o godz. 15:30 cmpunk napisał(a):
    > > Dnia 2021-06-11 o godz. 15:21 ~scettino napisał(a):
    > > > Dnia 2021-06-11 o godz. 15:08 cmpunk napisał(a):
    > > > > Dnia 2021-06-11 o godz. 13:47 ~scettino napisał(a):
    > > > > > Dnia 2021-06-11 o godz. 13:29 cmpunk napisał(a):
    > > > > > > Dnia 2021-06-11 o godz. 12:26 ~scettino napisał(a):
    > > > > > > > Nie siej cm ... .defetyzmu
    > > > > > > > ktoś tu pisał , że snw reklamuje sie w TV POLSAT ,.....
    > > > > > > > no, cóż jest wiele sposobów na wyprowadzenie (zupełnie legalne) kasiory , ....
    > > > > > > > niektóre były tu już z sukcesem trenowane ,....
    > > > > > >
    > > > > > > Ty lepiej idź i wyprowadź się sam na spacer, bo już zaczyna być u ciebie widoczne niedotlenienie :-).
    > > > > >
    > > > > > tak , tak spacer jest bardzo dobry, a najlepszy spacer byłby w .... Lublinie
    > > > > > juz cię jakieś 1/2 h prosiłem o fachową analizę 4 Mass i przy okazji Brass
    > > > > > za dziś zarobiona kasę na bilet do j.w. nawet 1 klasy powinno wystarczyć , a na snw ,,........ b/z
    > > > > >
    > > > > > Pod jakie info gracie? scettino [83.28.217.*] 2021-06-11 13:02
    > > > > >
    > > > > > cmpunk napisał(a): Pojedź do Lublina, to się przekonasz :-). Pójdziecie do knajpki, dostaniecie paragony grozy, ale przynajmniej się pogodzicie :-D.
    > > > > >
    > > > > > zanim pojadę j.w. to powiedź mi co to się dziś wyprawia na twoim ulubionym 4Mass ,....
    > > > > > i nie zapomnij dodać , że mam (4Mass) po 4 zł i napisz coś przy okazji o Brasie ,.....
    > > > > > HAHAhhaaaaaaaaa
    > > > >
    > > > > No nie wiem scett, no nie wiem... Oświecisz mnie z tym 4mass? A może prezes chce sobie dorobić do pensji kolejną emisją?
    > > > >
    > > >
    > > > Nie wiem o czym tam (na 4mass i Brasie) marzą prezesi , ale 12% dziś zarobione i na bilet first class do Lublina , a nawet do Szczecina (bo 2xdalej i chyba? droższy) Pendollino w 2 strony wpadło ,....
    > > > A na snw jałowe jak zwykle rozmowy o np. reklamie w Polsacie i jak to przy piątku sesja na czerwono ?? , i która to już ?? policzysz sam , czy przy pomocy np. wolnego+/- ??
    > >
    > > Gdybym ciebie nie znał, to bym uwierzył w te 12%,serio :-). Sądzę,że raczej na PKS zarobiłeś,ale dojedziesz bez problemu,bo prezes przecież reaktywował ten środek komunikacji :-).
    >
    > Jak zwykle uśmiałem się do rozpuku,.....
    > ty mógłbyś tam się wybrać na hulajnodze , szkoda tylko ,że ograniczyli prędkość ,....
    >
    > a następnym razem , na pewno spytam sie ciebie kiedy sprzedać ?, czy może potrzymać 14 lat ??
    > i się zastanawiać o czym marzą prezesi

Jeśli przez tyle lat potrzymasz mocz, to naprawdę będę z ciebie dumny :-).
  • Re: KUP Pan Sanwil !! Autor: ~Scettino [37.47.24.*]
    cmpunk
    Właśnie sprzedałem Brasa po 0,58,... {kupione po ~48 gr}
    Żebyś nie jęczał o jakiś hakach, jak to ty masz w zwyczaju.
  • Re: KUP Pan Sanwil !! Autor: cmpunk [37.47.12.*]
    Dnia 2021-06-14 o godz. 09:40 ~Scettino napisał(a):
    > cmpunk
    > > Właśnie sprzedałem Brasa po 0,58,... {kupione po ~48 gr}
    > > Żebyś nie jęczał o jakiś hakach, jak to ty masz w zwyczaju.

Heh, no widzisz scett, jesteś jak wróżka bezzębuszka- przynosisz szczęście. To kupuj teraz Sanwil, zrobisz windę do nieba :-).
  • Re: KUP Pan Sanwil !! Autor: sandman76 [78.11.110.*]
    Dnia 2021-06-11 o godz. 12:26 ~scettino napisał(a):
    > Nie siej cm ... .defetyzmu
    > ktoś tu pisał , że snw reklamuje sie w TV POLSAT ,.....
    > no, cóż jest wiele sposobów na wyprowadzenie (zupełnie legalne) kasiory , ....
    > niektóre były tu już z sukcesem trenowane ,....

masz
    oglądaj

https://www.youtube.com/watch?v=8dmlA-Javh0
  • Re: KUP Pan Sanwil !! Autor: cmpunk [37.47.12.*]
    Na Ukrainie towar zachwalany.
    https://www.youtube.com/watch?v=pq5m-qQ04ns
    https://mebeltkani.com.ua/mebelnaya-tkan/?features_hash=18-407

• Re: KUP Pan Sanwil !! Autor: ~J-23 [31.61.234.*]
    Taaaaka OKAZJA zdarza się Raz na ,.. 16,5 roku ! ! !

BATON (15,5 tys.) póki co nic nie dał , ...
    ciągle brak amatorów na zakupy po taniości

HAHAHAAHAHAhhaaaaaaaa
  • Re: KUP Pan Sanwil !! Autor: ~J-23 [31.61.232.*]
    Dnia 2022-08-09 o godz. 13:17 ~J-23 napisał(a):
    > Taaaaka OKAZJA zdarza się Raz na ,.. 16,5 roku ! ! !
    >
    > BATON (15,5 tys.) póki co nic nie dał , ...
    > ciągle brak amatorów na zakupy po taniości
    >
    > HAHAHAAHAHAhhaaaaaaaa

I zaklęcia o "kupującym" bolllo i tadziku też nie pomogły

HAHAhhhaaaaaaaaaaaa
  • Re: KUP Pan Sanwil !! Autor: ~jonas [31.61.184.*]
    Może to ten Tadzik co kupił po 1,43 teraz wywala po 1,39.
    Takie biznesy na SNW to norma od lat
  • Re: KUP Pan Sanwil !! Autor: cmpunk [31.61.239.*]
    Dnia 2022-08-10 o godz. 16:53 ~jonas napisał(a):
    > Może to ten Tadzik co kupił po 1,43 teraz wywala po 1,39.
    > > Takie biznesy na SNW to norma od lat

Scett, już się dwoisz, ciekawe, kiedy będziesz się troić? A rozumku nawet na jeden nick brakuje :-).
  • Re: KUP Pan Sanwil !! Autor: ~tadzik [46.134.103.*]
    Zaskoczę Cię bo nie ja :)
  • Re: KUP Pan Sanwil !! Autor: ~J-23 [31.61.228.*]
    Dnia 2022-08-10 o godz. 17:23 ~tadzik napisał(a):
    > Zaskoczę Cię bo nie ja :)

Hmmmm
    Ja nie wie, o co chodzi z tym "zaskoczeniem" j.w. ??? , ale mnie na holdzie snw nic nie jest w stanie z a s k o c z y ć,
  • Re: KUP Pan Sanwil !! Autor: cmpunk [31.61.235.*]
    Dnia 2022-08-11 o godz. 09:50 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2022-08-10 o godz. 17:23 ~tadzik napisał(a):
    > > Zaskoczę Cię bo nie ja :)
    >
    > Hmmmm
    > Ja nie wie, o co chodzi z tym "zaskoczeniem" j.w. ??? , ale mnie na holdzie snw nic nie jest w stanie z a s k o c z y ć,

Spokojnie scett, zaskoczy ciebie SADS, ale fakt, nie jest to związane z Sanwilem :-).
  • Re: KUP Pan Sanwil !! Autor: ~J-23 [31.61.228.*]
    Dnia 2022-08-11 o godz. 10:25 cmpunk napisał(a):
    > Dnia 2022-08-11 o godz. 09:50 ~J-23 napisał(a):
    > > Dnia 2022-08-10 o godz. 17:23 ~tadzik napisał(a):
    > > > Zaskoczę Cię bo nie ja :)
    > >
    > > Hmmmm
    > > Ja nie wie, o co chodzi z tym "zaskoczeniem" j.w. ??? , ale mnie na holdzie snw nic nie jest w stanie z a s k o c z y ć,
    >
    > Spokojnie scett, zaskoczy ciebie SADS, ale fakt, nie jest to związane z Sanwilem :-).

wcsedes,...
    SPOKOJNY, to ja jestem od czasu jak się pozbyłem 'walorków' holdu snw po 5,xx
    i nie strasz kolejną FALĄ (już 7 czy 8 na której hold snw dorobi się KROCI) teraz o nazwie SEDES
    Dnia 2022-08-11 o godz. 10:45 ~J-23 napisał(a):
    > Dnia 2022-08-11 o godz. 10:25 cmpunk napisał(a):
    > > Dnia 2022-08-11 o godz. 09:50 ~J-23 napisał(a):
    > > > Dnia 2022-08-10 o godz. 17:23 ~tadzik napisał(a):
    > > > > Zaskoczę Cię bo nie ja :)
    > > >
    > > > Hmmmm
    > > > Ja nie wie, o co chodzi z tym "zaskoczeniem" j.w. ??? , ale mnie na holdzie snw nic nie jest w stanie z a s k o c z y ć,
    > >
    > > Spokojnie scett, zaskoczy ciebie SADS, ale fakt, nie jest to związane z Sanwilem :-).
    >
    > wcsedes,...
    > SPOKOJNY, to ja jestem od czasu jak się pozbyłem 'walorków' holdu snw po 5,xx
    > i nie strasz kolejną FALĄ (już 7 czy 8 na której hold snw dorobi się KROCI) teraz o nazwie SEDES

Kolejna fala to będzie VSE (rozszyfruj sobie), a covid dalej z nami zostanie, zrobi się ciut chłodniej i będzie jazda.
  • Re: KUP Pan Sanwil !! Autor: ~przemyśl [5.173.57.*]
    Jedziemy na KOPIEC TATARSKI.
  • Re: KUP Pan Sanwil !! Autor: ~ktoś [46.134.187.*]
    Kopiec tatarski 352 m n.p.m czyli jedziemy na godziwą 3.52 pln. Może być :-)
    Dnia 2022-08-11 o godz. 11:06 ~ktoś napisał(a):
    > Kopiec tatarski 352 m n.p.m czyli jedziemy na godziwą 3.52 pln. Może być :-)

Lepiej byłoby 35,2 pln :-).
  • Re: KUP Pan Sanwil !! Autor: ~ktoś [46.134.187.*]
    Niech 3.52 będzie pierwszym przystankiem w drodze na 35.2, a kto wie może i z czasem na 352 :-))))))))))))
  • Re: KUP Pan Sanwil !! Autor: ~bhi [94.254.233.*]
    O czym mowa, jak ten syf nie może przebić na stałe poziomu 1,5 zł....
    Dnia 2022-08-11 o godz. 11:51 ~bhi napisał(a):
    > O czym mowa, jak ten syf nie może przebić na stałe poziomu 1,5 zł....

Kiedyś też nie mógł przebić i to przez wiele lat.
    https://www.biznesradar.pl/notowania/SANWIL-HOLDING#max_lin_lin
    Niestety, póki Niedziel nie odpali pandemii na fulla z wszystkimi tego aspektami, to ciężko będzie rozruszać towar.
  • Re: KUP Pan Sanwil !! Autor: ~hmm [178.42.51.*]
    Czyli co? Mowisz że mozna o wzrostach na Sanwilu zapomniec? Bo przecież nawet najwiekszy głupek wie (albo powinien wiedziec) że takich obostezen jak były to juz nie będzie?
  • Re: KUP Pan Sanwil !! Autor: cmpunk [31.61.164.*]
    Dnia 2022-08-12 o godz. 22:52 ~hmm napisał(a):
    > Czyli co? Mowisz że mozna o wzrostach na Sanwilu zapomniec? Bo przecież nawet najwiekszy głupek wie (albo powinien wiedziec) że takich obostezen jak były to juz nie będzie?

Zdziwisz się, jak będą, być może nawet większe. Jest taka fajna piosenka Tilt "Nie wierzę politykom", a tam jest takie zdanie:
    "I nie chcę Was straszyć, ale zobaczycie sami, że najciekawsze dopiero przed nami". Słowo "najciekawsze" można zastąpić innym, bardziej dosadnym.
    Ciesz się chłopcze, póki jeszcze ciepło, a statystyki covidowe podają raz w tygodniu, bo wkrótce może to ulec zmianie. No i ciesz się wogóle, że jeszcze dane jest ci żyć po przyjęciu szprycy, jesteś jeszcze "szczęściarzem".
    A ty jesteś theBilem, ktoremu sanwilowa strata już ostatecznie zlasowala zwoje mózgowe. Przykro mi to pisać, ale udowadniasz to kazdego dnia. Mam nadzieję że poza kilkoma omamionych przypadków już nikt nie traktuje Cię powaznie.
    Dnia 2022-08-13 o godz. 09:36 ~hmm napisał(a):
    > A ty jesteś theBilem, ktoremu sanwilowa strata już ostatecznie zlasowala zwoje mózgowe. Przykro mi to pisać, ale udowadniasz to kazdego dnia. Mam nadzieję że poza kilkoma omamionych przypadków już nikt nie traktuje Cię powaznie.

W twej wypowiedzi wyczuwam ton rozpaczy. Tylko nie wiem, czego dotyczy- tego, że masz marne szanse dokupić taniej, czy dociera powoli, że dałeś się zrobić w bambuko z preparatem? :-)
    :):):) ty się lepiej trochę uspokój, bo po żarcie ze nie mam szans dokupić taniej to się mało nie zakrztusiłem ze smiechu. Taniej od czego? Od tych 6pln przy których robiles ludziom wodę mózgu że warto kupować? Powtarzam po raz kolejny nie mialem sanwila, nie mam i nie nie bede miał bo nie inwestuje w spółki złodziei pokroju B. Ps. To nie rozpacz... to zazenowanie.
    Dnia 2022-08-13 o godz. 11:58 ~hmm napisał(a):
    > :):):) ty się lepiej trochę uspokój, bo po żarcie ze nie mam szans dokupić taniej to się mało nie zakrztusiłem ze smiechu. Taniej od czego? Od tych 6pln przy których robiles ludziom wodę mózgu że warto kupować? Powtarzam po raz kolejny nie mialem sanwila, nie mam i nie nie bede miał bo nie inwestuje w spółki złodziei pokroju B. Ps. To nie rozpacz... to zazenowanie.

Rozpacz chłopie, to widać, słychać i czuć :-).
    Samarytanin się znalazł :-D.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [178.42.51.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~hmm [178.42.51.*]
    Jesteś za "goopi" aby to zrozumiec
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: cmpunk [31.61.164.*]
    Dnia 2022-08-13 o godz. 19:03 ~hmm napisał(a):
    > Jesteś za "goopi" aby to zrozumiec

Mnie wystarczy to, że ty wierzysz te pierdy, które przekupione pseudodoktory ci wciskają do główki. Już ci napisałem- nie zdałeś ogólnoświatowego testu na inteligencję, a powtórki nie będzie. Przeczytaj sobie to, co kiedyś napisał Jacques Attali i dopasuj swoją osobę do grupy, które wymieniał. Ja wiem, do której pasujesz. Konsekwencje będą niezależnie od tego, czy masz papier Sanwila, czy też nie :-).
    A to, że jest spokój na płaszczyźnie epidemiologicznej to tylko kwestia czasu. Jesień się zbliża i w związku z tym temat wróci na wokandę. Ty ze swoim zdewastowanym układem odpornościowym też uważaj na siebie.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~hmm [46.204.68.*]
    Gamoniu moj układ odpornościowy dzięki sportowi który poza praca zawodowa uprawiam na wyczynowym poziomie jest sto razy silniejszy niż takiej mamyly jak ty, poza tym wyniki które aktualnie osiagam są najlepsze w moim życiu, wiec skoncz to bezsensownę paplaninę bo nie sposob cie wogole traktowac powaznie
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: cmpunk [31.61.162.*]
    Dnia 2022-08-14 o godz. 17:08 ~hmm napisał(a):
    > Gamoniu moj układ odpornościowy dzięki sportowi który poza praca zawodowa uprawiam na wyczynowym poziomie jest sto razy silniejszy niż takiej mamyly jak ty, poza tym wyniki które aktualnie osiagam są najlepsze w moim życiu, wiec skoncz to bezsensownę paplaninę bo nie sposob cie wogole traktowac powaznie

Łoj, Pudzian forumowy, co tam trenujesz? Kutarate i hudo?
    A twój popisowy cios to pewnie strzał z potylicy w kostkę? :-D
    Nawet srednio inteligentny człowiek by się domyślil po moim wpisie, że nie chodzi o sporty siłowe, ani sporty walki, reszta jest forumowym klaunem na forum sanwila.
    Dnia 2022-08-14 o godz. 19:01 ~hmm napisał(a):
    > Nawet srednio inteligentny człowiek by się domyślil po moim wpisie, że nie chodzi o sporty siłowe, ani sporty walki, reszta jest forumowym klaunem na forum sanwila.

Rozumiem. Machasz łopatą i masz świetne wyniki. Bardzo dobrze, że masz się w czym spełniać poważny człowieku na forum Sanwila X-D.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~hmm [37.30.101.*]
    Nie mierz wszystkich własną miara. Uwierz mi że sport to dużo szersza dziedzina niż ta która znasz ty osobiscie czyli przewalanie zelastwa w przyosiedlowej silowni, machanie łopatą, czy przerzucanie gnoju widlami. A co do reszty...Ja spełniam się w życiu na wielu polach i na pewno nie jest to forum sanwila. Ty za to sie spełniasz w robieniu wody z mózgu ludziom i sanitarnym stand-upie o moczu i kale.
    Dnia 2022-08-14 o godz. 22:48 ~hmm napisał(a):
    > Nie mierz wszystkich własną miara. Uwierz mi że sport to dużo szersza dziedzina niż ta która znasz ty osobiscie czyli przewalanie zelastwa w przyosiedlowej silowni, machanie łopatą, czy przerzucanie gnoju widlami. A co do reszty...Ja spełniam się w życiu na wielu polach i na pewno nie jest to forum sanwila. Ty za to sie spełniasz w robieniu wody z mózgu ludziom i sanitarnym stand-upie o moczu i kale.

Ojojoj, spełniaj się dalej, bo coraz mniej czasu ci już zostało. I tak dla rządzących należysz do "useless class" czy tam "useless eaters" i nikt nie będzie po tobie płakać. Test na IQ oblałeś i nic już tego nie zmieni.
    A ja pakuję się i powoli na rybki się zbieram :-).
    Po tobie glupcze za to na pewno ktoś zapłacze. O testach IQ sie lepiej nie wypowiadaj bo cale forum Cię tu po prostu wyśmieje.
    Dnia 2022-08-15 o godz. 18:29 ~hmm napisał(a):
    > Po tobie glupcze za to na pewno ktoś zapłacze. O testach IQ sie lepiej nie wypowiadaj bo cale forum Cię tu po prostu wyśmieje.

Ja się dobrowolnie nie dam zabić lub pozbawić wolnej woli, niezależnie od sposobu, jaki ktoś będzie próbował zastosować :-).
    Ty już czekasz w kolejce, cieszysz się i dalej do ciebie to nie dociera.
    Patrząc na wiele osób, nawet ze swojego otoczenia stwierdzam, że Jacques Attali ma trochę racji, manipulować można masami, jak się chce. Także żyj sobie radośnie stojąc nad przepaścią, widać, że taki los jest ci przeznaczony.
    Useless class, useless eaters, slave class- tak wypowiadają się elity.
    https://www.bitchute.com/video/fkldR31m7KP4/

"Patrząc na wiele osób, nawet ze swojego otoczenia…" tu masz odpowiedz… kazdy sie otacza ludzmi na swoje podobienstwo. Ja otaczam sie ludzmi madrymi I wyksztalconymi dlatego nie mam zadnych fobii, lęków i urojeń… no I nie mam tez Sanwila, a ty I twoi znajomi musicie wiesc bardzo nieszczesliwe zycie. 
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: cmpunk [31.61.175.*]
    Dnia 2022-08-15 o godz. 22:07 ~hmm napisał(a):
    > "Patrząc na wiele osób, nawet ze swojego otoczenia…" tu masz odpowiedz… kazdy sie otacza ludzmi na swoje podobienstwo. Ja otaczam sie ludzmi madrymi I wyksztalconymi dlatego nie mam zadnych fobii, lęków i urojeń… no I nie mam tez Sanwila, a ty I twoi znajomi musicie wiesc bardzo nieszczesliwe zycie. 

Właśnie dlatego pierwszy pójdziesz na "pożarcie"- zero instynktu samozachowawczego :-).
    Już niedługo odbiorą ci komfort kupowania tego, co zwykle, wtedy zaczniesz się miotać i zastanawiać, co się dzieje. Powoli stracisz to, co dawało ci komfort życia. I jeśli wcześniej nie padniesz jak ten gościu na plaży w Stegnie, to wyjdą z ciebie najgorsze instynkty. Taka jest psychologia człowieka- zabranie strefy komfortu zniszczy jego psychikę. Można wiele na ten temat napisać.
    Ewentualnie zostaniesz sterowanym zombiakiem. Już wujek Klaus zadba o to, żebyś był szczęśliwy nie posiadając niczego :-).
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [193.102.79.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
SANWIL 0,00% 1,32 2026-05-22 09:18:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.