Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,88 zł , zmiana od tamtej pory: -53,73%

Re: KUP Pan Sanwil !!

Dnia 2021-06-11 o godz. 15:21 ~scettino napisał(a):
> Dnia 2021-06-11 o godz. 15:08 cmpunk napisał(a):
> > Dnia 2021-06-11 o godz. 13:47 ~scettino napisał(a):
> > > Dnia 2021-06-11 o godz. 13:29 cmpunk napisał(a):
> > > > Dnia 2021-06-11 o godz. 12:26 ~scettino napisał(a):
> > > > > Nie siej cm ... .defetyzmu
> > > > > ktoś tu pisał , że snw reklamuje sie w TV POLSAT ,.....
> > > > > no, cóż jest wiele sposobów na wyprowadzenie (zupełnie legalne) kasiory , ....
> > > > > niektóre były tu już z sukcesem trenowane ,....
> > > >
> > > > Ty lepiej idź i wyprowadź się sam na spacer, bo już zaczyna być u ciebie widoczne niedotlenienie :-).
> > >
> > > tak , tak spacer jest bardzo dobry, a najlepszy spacer byłby w .... Lublinie
> > > juz cię jakieś 1/2 h prosiłem o fachową analizę 4 Mass i przy okazji Brass
> > > za dziś zarobiona kasę na bilet do j.w. nawet 1 klasy powinno wystarczyć , a na snw ,,........ b/z
> > >
> > > Pod jakie info gracie? scettino [83.28.217.*] 2021-06-11 13:02
> > >
> > > cmpunk napisał(a): Pojedź do Lublina, to się przekonasz :-). Pójdziecie do knajpki, dostaniecie paragony grozy, ale przynajmniej się pogodzicie :-D.
> > >
> > > zanim pojadę j.w. to powiedź mi co to się dziś wyprawia na twoim ulubionym 4Mass ,....
> > > i nie zapomnij dodać , że mam (4Mass) po 4 zł i napisz coś przy okazji o Brasie ,.....
> > > HAHAhhaaaaaaaaa
> >
> > No nie wiem scett, no nie wiem... Oświecisz mnie z tym 4mass? A może prezes chce sobie dorobić do pensji kolejną emisją?
> >
>
> Nie wiem o czym tam (na 4mass i Brasie) marzą prezesi , ale 12% dziś zarobione i na bilet first class do Lublina , a nawet do Szczecina (bo 2xdalej i chyba? droższy) Pendollino w 2 strony wpadło ,....
> A na snw jałowe jak zwykle rozmowy o np. reklamie w Polsacie i jak to przy piątku sesja na czerwono ?? , i która to już ?? policzysz sam , czy przy pomocy np. wolnego+/- ??

Gdybym ciebie nie znał, to bym uwierzył w te 12%,serio :-). Sądzę,że raczej na PKS zarobiłeś,ale dojedziesz bez problemu,bo prezes przecież reaktywował ten środek komunikacji :-).

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SANWIL -2,26% 1,29 2026-01-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.