Silnik rakiety po starcie zachłysnął sie labrygą, stracił moc i zamilkł. Kto mógł dokonac tego aktu sabotażu, wlewając do nadchlorku kilka litrów parującej labrygi? Pewnie moder, jak znam życie.
Dzień dobry wisielce! Jak po tygodniu szalonych wzrostów? Dzisiejsza piękna pogoda, zaprasza wręcz do grillowania. Wszak w grilowaniu macie wieloletnie doświadczenie, hehe. Przypominam tylko, żeby nie zapchać się dokumentnie świniną, urozmaicić posiłek warzywami i ziarnistym pieczywem. Zawiera ono błonnik , niezbędny do prawidłowej detonacji w latrynie.
swojak, spójrz na swój rachunek maklerski. Ja zrobiłem to samo i z rozpaczą zauważyłem brak akcji naszego Fluidu! Okazało się, że 7 czerwca KDPW podjęła uchwałę o dematerlizacji akcji naszej przeperły! Teraz jedynie możemy wybączyć żałobną pieśń na cztery takty, zwaną Marszem Pogrzebowym niejakiego Szopina. Światowa technologia uwęglania krówskiego łajna na wągiel do grilla okazała się być tyle wart co ów surowiec. Widzicie jakieś analogie do eksporciny, wisielcy?
Dnia 2021-06-14 o godz. 12:48 ~46-204-16 napisał(a): > Dnia 2021-06-14 o godz. 12:42 ~193-200-82 napisał(a): > > Dzisiaj mam mega zyski zdematerjalizowałem klocka > > Czy poród odbył się siłami natury, czy wspomagałeś wodą z ogórków? >
Dnia 2021-06-15 o godz. 10:34 ~193-200-82 napisał(a):
> Po szklance moczu z pieguskami
Tej kompozycji nie znałem, dość zaskakująca mieszanka - przypominam, spożywanie ekskrementów to objaw choroby psychicznej, nie idź tą drogą, zdesperowany wisielcu.