• Scenariusz się realizuje... Autor: rs18 [45.87.35.*]
    Ruch się zaczyna... do końca roku widzę tu koło 20 groni
  • Re: Scenariusz się realizuje... Autor: ~Roch [87.11.203.*]
    Ewidentnie kurs czwarty miesiąc trzyma się blisko 6-stki i jakby pachniało wybiciem powyżej ostatniego maxa przy prawie 8 gr. Tu zawsze wszystko szło powoli, albo nie szło w ogóle. To, że ktoś zbierał akcje, było od wieeeelu miesięcy widać. Po mojemu dalej są zbierane, a przez to i lud z haków wieloletnich zdjęty chyba cały. Teraz taki poziom, za kilka miesięcy może i dwa razy taki i będą uklepywać tam. Nikt nie sypie, to też wiele znaczy. Jakby ten cały Stanuch przekraczał próg pod wywałkę, dawno byłby komunikat o zejściu. A tu i Kunik odkupuje po cenie pow. 5 groszy, może tylko i na papierze ale trzymanie poziomu jest. I jak na wstępie, jeśli idzie lepsze, to tu to trwa i nie znasz dnia ani godziny i nagle z 6 będzie 12 na jednej sesji, bo ktoś coś komuś... a jak pójdzie przejęcie to idę o zakład, że tu nikogo już nie będzie ze starych i obecnych, bo każdy odda jak odpali kolejne 100% do góry. A później to już będzie inna spóła, inna rzeczywistość i nowe pokolenia kolarzy :)
  • Re: Scenariusz się realizuje... Autor: rs18 [45.87.35.*]
    Kolego, ja od 2 tygodni kupuję, mam tego zaledwie 300k, ze średnią 0,533 dzisiaj dokupiłem po 6 groszy i 12 sztuk mi nie weszło, a myślałem że ktoś będzie chciał wychodzić i spokojnie ze 100k wezmę, tych poziomów nie będziemy widzieć raczej, jak mistrzu 2,5 mln kupił pewnie po średniej cenie z 6 gr, to nie odda, ja też nie oddam, przy 50 groszach będę myślał. Nie zdziwię się, jak otworzy się w poniedziałek z luką hossy, poziom 8 groszy w zasięgu (w arkuszu do górnych wideł 43 tys zł. ) a jedno pozytywne info i witamy 10 groszy.
  • Re: Scenariusz się realizuje... Autor: ~444 [185.35.198.*]
    Przy jednym info, bo w pozytywne nie wierzę i tobie też odradzam, to ci ten arkusz zapchają wszyscy z FF. Tak więc sienie jaraj, bo kwit był dobry kilka lat temu gdy ty jeszcze na stojąco pod stół wchodziłeś. Teraz to padlina do potraktowania "na wesoło" a nie do wkładania kapitału w wieczną zmarzlinę.
    Stanach też nabił się na widły, szkoda chłopa
    Nie wiem do kogo masz żal, widocznie zbyt duży kapitał wsadziłeś bez fundamentów, AT i nie znając trendów, to nie musi być rentowna spółka żeby rosło, jak już nie masz akcji to po prostu tu nie wchodź, a może już się wyzerowałeś i nie masz kapitału... dlatego napisałem tego posta, żeby sprawdzić ile % pójdzie na koniec roku... jak zejdzie na zero, potraktuję to jako stratę i błąd, bez żalu i rzygania kolego. Pozdrawiam.
  • Re: Scenariusz się realizuje... Autor: ~mn [5.173.236.*]
    Jeśli Stanach z Kunickim odbiorą resztę do 0.14 to będą mogli zrobić z kursem wszystko bo tam już nie ma nikogo, być może już teraz nie ma podaży i mogą... Po czym info o przejęciu
    No to by był idealny scenariusz jednak mało realny, przy 6 groszach podaży nie ma a tego się spodziewałem, ciekawe czy przy 8 groniach się pojawi.
  • Re: Scenariusz się realizuje... Autor: ~Implant [31.0.43.*]
    Taki sam był na dentamed a eurodental gabinety dentynstyczne są lepsze 10 razy
    A oni tego nie sprzedali? Na biznesradarze i bankierze zupełnie inne informacje, tak samo jak akcjonariat, strona EUROINVESTMENT bardzo słaba, a najlepsze jest to, że ich ciężko znaleźć na giełdzie bo nie zmienili kodu z VIV na coś bardziej kojarzącego się, także spokojnie... :)
  • Re: Scenariusz się realizuje... Autor: ~Rudi [94.246.133.*]
    Jesli w poniedziałek nie będzie decyzji gpw o zmianie systemu notowań na VIV od 1 lipca(a wierze ,że będzie)to dalej będzie tu spokój.
[x]
VISION 0,00% 0,02 2023-05-16 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.