Na gieldzie jak w zyciu - swoja szanse w koncu dostaje kazdy. W pewnym momencie spolka dostaje okolicznosci, ktore sa szansa na jej sukces. I wtedy okazuje sie ktora byla na to gotowa. Ktora budowala (bez kamer) swoj potencjal. Kiedy rynek dowiaduje sie o rekordowych kontraktach i zyskach nikt nie pamieta o tych drobnych ruchach do przodu. Widzi sie tylko spektakularne zdarzenia. O tym lubimy czytac. Ale kiedy w jakims wywiadzie, dziennikarz zapytal CEO, nie pamietam jakiej spolki, ktora byla juz poza konkurencja w swojej branzy, co spowodowalo, ze tak odjechali, to ten powiedzial, ze tylko troche udoskonalali kazde zagadnienie swojego biznesu. Robili male postepy, poprawiali odrobine, temat po temacie, nie spektakularnie. I w pewnym momencie po prostu osiagneli punkt ciezkosci. Blirt i inne biotechy maja kase z covidu (przynajmniej czesc z nich), przeszli ostra lekcje jak to jest bawic sie w duzej piaskownicy. I albo zbuduja teraz swoj potencjal na trwale albo nie.
W Blirta niezmiennie wierze i to jest tez oparte ostatnio o raczej drobne zdarzenia (ale bardzo spojne), ktore maja miejsce od wielu tygodni, Pati dzis zalaczyla jedna z nich. Spolka mocno skupia sie na wszystkim co dotyczy jakosci. Blirt nie musi szukac na siebie pomyslu. Blirt juz ma katalog wlasnych wysokomarzowych produktow, ktorych zostosowanie w nowoczesnej diagnostyce i terapiach rosnie dynamicznie (pomijajac covid). Wiec taki niepozorny atest jest milowym krokiem. Bez rygorystycznych atestow jakosci Blirt mial ograniczone mozliwosci na globalnym rynku odczynnikow. Tylko i az tyle. Certyfikat jest. I bardzo dobrze. Kolejna pileczka do koszyka w budowaniu swojego potencjalu. A co do koszyka, to Jordan powiedzial, ze im ciezej trenowal, tym w meczach coraz czesciej mial farta. :) Taki paradoks. Tego zycze Blirtowi i akcjonariuszom.
Dnia 2021-06-15 o godz. 09:05 ~Pati napisał(a): > Cześć, cofam pytanie. To było coś jak "niemoralna propozycja". Sorry. :)
oj tam :) mnie to po głowie chodzi stworzenie grupy mastermindowej, tylko dla zaproszonych :D gdzie można się wymieniać pomysłami i spostrzeżeniami. Dedykowane dla osób dojrzałych gdzie nie spotkamy się z retoryką "gdzie są moje piniundze" oddawaj! :D Bo mają świadomość, że samodzielnie podejmują decyzje :D ale to marzenia :D
Abesiak, chyba to jeszcze nie ten czas na prywatne forum. Byłam kiedyś na takim, więc jakieś tam doświadczenie mam. Poza tym trzy razy byłam banowana za niesubordynację. :) Może jak Blirt wejdzie na rynek główny, to wtedy.
Dnia 2021-06-15 o godz. 10:56 stachsgh napisał(a): > Ale Nas wczoraj Słowacja spłukała, a dziś na giełdzie leci i tak to wygląda... > https://www.youtube.com/watch?v=XLfrojesa74
Mnie piłka nożna nie interesuje, uważam, że nie mamy predyspozycji narodowej ale kibicuje siatkarzom zawsze prezentują wysoki poziom i emocje na meczach są ogromne. A nasz Kubuś zgubił się chyba w lesie ! :))
Siema. Pati nie odpisywalem, bo sie zastanawialem co, a ponizewaz dziele czas na za duzo spraw teraz, to tak zawislo. Nie odebralem tego jak napisalas, nie przejmuj sie. :) Tak jak napisal Abiesiak to wydaje sie naturalne, ze jesli kilka osob chce sobie zrobic grupe do wymiany opinii, to moze to zrobic, ale ma to swoje dylematy. Stach chociaz padam na pysk ze zmeczenia to usmialem sie Twoja spluczka, trolowanie moze byc czasem z poczuciem humoru :) (widzialem Twoj filmik z odplywem z wanny na innych spolkach, dobre, zajmujesz sie hydraulika w wolnym od inwestowania czasie czy odwrotnie? ;)) Mars to moje marzenie zeby mozna bylo pisac o pociagach, ale to chyba juz passe, bo nie widze tego na forum spolek, chociaz zima konduktorow bylo tu wiecej niz inwestorow. :D Pati jak to bylas banowana, na takim forum, jakie masz doswiadczenia?