Myślicie, że możemy liczyć na jakieś ożywienie na naszej cudownej bananowej GPW i NC jeśli tam będzie pogłębiać się korekta i marazm? Mi się wydaje, że tak. Niedawno trafiłem na artykuł na jednym portalu kryptowalutowym gdzie autor sugeruje czytelnikom przesiadkę więc kto wie. Sami zobaczcie https://gielda-kryptowaluty.pl/firma-z-potencjalem-do-rozwoju-i-wzrostu-na-2021-i-2022/
Ten artykuł jest całkiem sensowny i ciekawy. Zastanawia mnie jednak ile realnie ma i będzie miał odbiorców w kolejnych dniach i tygodniach. Jak myślicie? Jakie może mieć ruch? Ocen jest ponad 200 ale nie wiem czy to o czymś świadczy.
Amica jest w pieknym miejscu na kupno na tej korekcie, gdzie po odbiciu od poziomu ok 150zl bedzie zmierzala do 230zl . Na kryptowalutach beda duze wzrosty poki co I raczej bym nie liczyl na to ze inwestorzy z kryptowalut beda przechodzic na GPW w tym roku. Jednak nadzieja jest ze moze w przyszlym jak Bitcoin dobije do ok 800tys zl za jednego wtedy moze tak sie zaczac powoli dziac.
Widziałem chyba ten artykuł tylko w formie przedruku po angielsku na innym portalu. Ciekawe bo okazało się, że wlazł tam już jakiś czas temu jakiś inwestor z Chin
Na kryptowalutach jest korekta w ruchu wzrostowym konkretnie Bitcoin ktory steruje tym rynkiem. Spadki sa na koniec wrzesnia na wszystkich rynkach ale to wedle przewidywan I powtarzalnosci na rynkach. Na kryptowalutach beda potezne wzrosty jeszcze przez dlugi czas a przynajmniej przez kolejny rok zanim sie to troche uspokoi przed kolejnymi duzymi wzrostami.