• Będzie wzrost ? Autor: kazex144 [83.16.135.*]
    http://infostrefa.com/infostrefa/pl/wiadomosci/39486761,gtc-planuje-emisje-zielonych-obligacji-o-lacznej-wartosci-500-mln-euro
  • Re: Będzie wzrost ? Autor: ~xx [83.24.191.*]
    O!!!! I kolejne info TEŻ Z DZIŚ NA GTC o przyznaniu pozytywnego ratingu korporacyjnego !
    CZYLI MOODY'S PRZYZNAŁ GTC RATING ''Ba1'' z perspektywą pozytywną proponowanej emisji zielonych obligacji itp.
  • Re: Będzie wzrost ? Autor: ~Hans [5.173.97.*]
    I co z tego kurs leci
  • Re: Będzie wzrost ? Autor: ~Gietek [185.72.34.*]
    Może kolejne infa będą miały wpływ na kurs:) teraz nie było żadnego ruchu. 20k obroty to nic. Czekam na
    mocniejsze info.
  • Re: Będzie wzrost ? Autor: ~Hans [89.64.47.*]
    Czyli jakie?
    Dobrze wiesz Hansie,odpowiadający sam do siebie jako Gietek , i przesuwający do dołu pozytywne infa GTC.że JUŻ LATEM 2021R szykuje się NA GTC TRANSACJA PIĘCIOLECIA NA RYNKU EUROPY ŚRODKOWO-WSCHODNIEJ GTC SPRZEDAJE BELGRADZKIE PORTFOLIO 11 BIUROWCÓW ZA 267,6 MLN EURO WYRÓŻNIAJĄE SIĘ WYSOKIM WSKAŻNIKIEM OBŁOŻENIA.
    TRANSAKCJA SPRZEDAŻY TYCH NIERUCHOMOŚCI ZA 267,6 MLN EURO BĘDZIE LIPIEC-SIERPIEŃ-WRZESIEŃ 2021R A MOŻE WTEDY PRZEKROCZĄ JUŻ SWOJE 66% I ZROBIĄ WEZWANIE? W CIĄGU 3 MIESIĘCY? OSTATNIE BYŁO PO 8,76ZŁ,TO NA WYKUP 100% CIEKAWE ILE BY BYŁO?W KOŃCUOFE PZU MA 10%GTC I OFE AVIVA SANTANDER MA 7,7% WIĘC RACZEJ TANIO NIE ODDADZĄ!
    To ze bedzie transakcja to juz wszyscy wiemy i kurs leci.W sierpniu np bedzie info ze sprzedali to kurs nie podskoczy po od ponad kwartalu wiadomo ze chca sprzedac za 267mln euro to jakie to zaskoczenie.To juz jest w cenie
    UMOWA NA 265,6MLN EURO ZOSTAŁA ZAWARTA DOPIERO 21MAJA 2021R A TRANSAKCJA BĘDZIE LIPIEC-SIERPIEŃ-WRZESIEŃ,DZISIAJ POINFORMOWALI O ZIELONYCH OBLIGACJACH ZA 500MLN EURO,DZIŚ GTC OTRZYMAŁ RATING BBB- Z PERSPEKTYWĄ STABILNĄ OD AGENCJI FITCH ORAZ RATING Ba1/OD AGENCJI MOODY' S Z PERSPEKTYWĄ POZYTYWNĄ.//ODPOWIADAJĄC TOBIE HANS,KTORY NIE MASZ TU ANI JEDNEJ AKCJI,TYLKO W OK. 100% SWYCH WYPOWIEDZI NAGANIASZ NA SPADKI ,TO GDYBY GTC PRZEKROCZYŁO 66% ,TO MUSI OGŁOSIĆ WEZWANIE W CIĄGU 3 MIESIĘCY NA WSZYSTKIE POZOSTAŁE AKCJE TEJ SPÓŁKI. ALE CIEBIE HANS TO NIE DOTYCZY.//WIĘCEJ O TOBIE W WĄTKU NA GTC PT,,A JA WAM MÓWIĘ..''itd...
    A ty ciagle naganiasz na wzrosty od pazdziernika .tylko ci nie wychodzi.bo kurs jest nizej niz w pazdzierniku 2020r.a pisales ze to szczepionki i ze tylko wzrost ktorego nie ma.Po co maja przekraczac 66%i robic wezwanie ? To chyba nie oplacalne?a jak zrobia wezwanie to jak sie ma to do tego powrotu na 58zl?
  • Re: Będzie wzrost ? Autor: ~Gietek [31.0.53.*]
    Poczekamy zobaczymy kto straci kto zyska. Czas pokaże kto ma racje.
    Tzn kto straci kto zyska?
  • Re: Będzie wzrost ? Autor: ~Gietek [31.0.53.*]
    Straci ten kto straci zyska ten co z zyskiem sprzeda:)
    I MAMY WŁAŚNIE NA GTC JUŻ TRZECIE POZYTYWNE INFO Z DZIŚ!!!! AGENCJA FITCH RATINGS PRZYZNAŁA GTC RATING''BBB-'' Z PERSPEKTYWĄ STABILNĄ.!!!! CHOWAJ HANS SZYBKO TEN WĄTEJ,BO CI JESZCZE KURS GTC WZROŚNIE DO 10,38ZŁ ,CZYLI SWEJ CENY SPRZED COVIDOWEGO SPADKU !!!!
    Nie kapuje teraz ostatnie wezwanie bylo po 8.76zl a teraz jak przekrocza 66%to musza zrobic wezwanie 100 %akcji? Ale po co im by bylo przekroczenie tego 66%i robienie wezwania?
  • Re: Będzie wzrost ? Autor: ~moc [31.135.192.*]
    Dziwna jest ta sytuacja tutaj - mamy boom na nieruchomości wszelkie , ceny szybują wszystkiego , pieniądze parzą i w końcu doprowadza rządzący że będą nic nie warte a tutaj ..... Spółka siedzi na najgoretszym towarze , typowo nieruchomościowa a kurs leży i kwiczy
    O przynajmniej jeden pisze normalnie tak jak jest a nie xx od pazdziernika 2020 pisze ze trend wzrostowy ze swiece ze galerie ze szczepionki.Jak on ta spolke chwali a kurs w czarnej dupie.A spolka ani dywidendy nie wyplacila za 2020 a 2019 nie wspomne
    HANS,jak ty to robisz,że im więcej narzekasz,to póżniej tym większe wzrosty Hansie???(Obserwator,Męczysław).Jak WYMĘCZYŁEŚ WĄTEK NA GLOBAL COSMED W CZERWCU 2020R PISZĄC MOŻLIWE DOLNE WIDŁY ,SŁABO TO WYGLĄDA I ŻE GLOBAL COSMED ZLECI DO 60GR TO DO DZIŚ SIĘ PODNIÓSL PLUS 47,16%,NA KTÓREJŚ SPÓŁCE TO NAWET PLUS OK 800% OD TWOICH NARZEKAŃ BYŁO,A MERCATOR MEDICAL JAK ZACZĄŁĘŚ WYPISYWAĆ ŻE MOGĄ POŚNIĆ O 500ZŁ TO JUŻ CHYBA PO 2 TYGODNIACH 31.05 201R SKUP OGŁOSILI PO 500ZŁ.WIĘC HANSIE-MĘCZYSŁAWIE PRZESTAŃ PRZESUWAĆ WCIĄŻ TE TRZY NOWE INFA Z DZIŚ NA GTCW TYM OD AGENCJI FITCH,KTÓRA WYDAJE DLA GTC DZIŚ RATING DLA GTC Z PERSPEKTYWĄ STABILNĄ ORAZ OD AGENCJI MOODY'S Z PERSPEKTYWĄ POZYTYWNĄ ITP I Z 21 MAJA O NADCHODZĄCEJ TRANSAKCJI NA GTC ZA 265,6 MLN EURO,BO P R A W D Y NIE SCHOWASZ,JEJ NIE DA SIĘ UKRYĆ.!!! ZACHĘCASZ,NAWET TYM PRZESUWANIEM DOBRYCH INF .SERIO.
    I co masz po tych dzisiejszych infach? Minus.A co z tym drugim moim pytaniem o wezwanie?
    Nie wiem po co o to pytasz,AKCJI GTC NIE MASZ chcesz hans ukryć te 3 NOWE INFA GTC I TE O TRANSAKCJI SPRZEDAŻY NIEDŁUGO 11 BIUROWCÓW??,,zapytaj niżej marka,on się pewnie lepiej zna się lub ty sam się lepiej znasz NIŻ JA Wezwanie po przekroczeniu 66% może nastąpić np w wyniku między innymi objęcia akcji nowej emisji,nabycia akcji w wyniku zmiany statutu spółki,podwyższenia kapitału zakladowego,wygaśnięcia uprzywilejowania jego akcji,nabycia akcji,wnoszenia ich do spółki jako wkladu,art 74,być może co wynika z art 79 cena nie może być między innymi!!! niższa od najwyższej zapłaconej za akcje w ciągu ostatnich 12 miesiecy,a w przypadku gtc to jest chyba obecnie te 8,76zł z pażdziernika 2020r.,bo 10,38zl na gtc bylo na początku 2020r.Warto to jednak sprawdzić,bo może się mylę,albo nie wiem o czymś,np.uchylili 20listopada 2020r jakiś pkt.19 art.9 na podstawie art.430 statutu spólki,nie wiem co tam było? może jakaś drobnostka,A MOŻE CHCĄ NAS WYCISNĄĆ??? Hans ty nie masz akcji,to pewnie wiesz,TO WYTŁUMACZ MI co z tym wezwaniem ,czy wogle i kiedy? jakaś emisja dla wybranych prywatnych czy euroobligacje mają z tym związek? W KOŃCU NISKA OBECNA CENA GTC NISKIE C/WK ZACHĘCA DO PRZEJĘĆ spólek publicznych.WYTLUMACZ MI
    Dobrze że,np. OFE PZU ma 10% akcji GTC I OFE AVIVA SANTANDER ma.7,7% to chyba tanio skóry nie sprzedadzą.
    Tanio tzn ike za akcje 11zl a ty chcesz 58
  • Re: Będzie wzrost ? Autor: ~xx [83.24.200.*]
    Wezwanie na gtc bylo po 8,76zł w pażdzierniku 2020r,i wtedy wartość akcji gtc zdaniem zarządu była do 10,67zł.A że wezwanie na 100% akcji powinno być korzystne to ja oczekuję tak jak piszesz Hans,chociaż minimum 11zł za akcję i nie mniej!. Nawet mieli nadpłynność,dopoki nie kupili biuroPo pierwszym kwartale gtc 2021r wskażnik wynajęcia obiektów biurowych piszą,że wyniósł 90%,a obiektów handlowych 96%.Saldo środków pieniężnych gtc na koniec marca 2021r piszą,że wyniosło 254mln euro,czyli dużo więcej niż rok wcześniej.WCZORAJ GTC OTRZYMAŁ OD AGENCJI MOODY'S POZYTYWNY RATING KORPORACYJNY Ba1 oraz też WCZORAJ OD FITCH POZYTYWNY RATING KORPORACYJNY BBB-Z PERSPEKTYWĄ STABILNĄ.W LIPCU-SIERPNIU-WRZESNIU 2021R ZAMIERZA SPRZEDAĆ SWOJE BELGRADZKIE PORTFOLIO 11 BIUROWCÓW ZA 267,6 MLN EURO.PODSUMOWJĄC CENA AKCJI GTC JEST OBECNIE BARDZO NISKA,jJAK I C/WK PONIŻEJ 1 PONIŻEJ WARTOŚCI KSIĘGOWEJ JEST ATRAKCYJNE WIĘC MOGĄ CHCIEC OGŁOSIĆ WEZWANIE(a może nawet JUŻ muszą? ,niech się ktoś obeznany wypowie ),CHYBA,ŻE SIĘ MYLĘ.
    I DLATEGO TEŻ OCZEKUJĘ,ŻE GTC WRÓCI Z OBECNEJ MIZERNEJ DO SWEJ NORMALNEJ CENY 10,38ZŁZ POCZĄTKU 2020R ,CZYLI SPRZED COVIDOWEGO ZJAZDU// NOWE RATINGI OD SCOPE RATINGS PIERWSZY NA KONIEC 2020R,KOLEJNE POZYTYWNE Z WCZORAJ OD FITCH I MOODY;S,NOWE UMOWY,KUPNA,ZBLIŻAJĄCA SIĘ TRANSAKCJA ZA 267,6MLN EURO NA SPRZEDAŻ 11 NIERUCHOMOŚCI O WYSOKIM WSKAŻNIKU OBŁOŻENIA ITD.ITD.
  • Re: Będzie wzrost ? Autor: ~Hans [5.173.107.*]
    Nic to nie da te 267 to juz wszystko wiemy i jest w cenie.Widzisz chyba jaki kurs i jaki obrot .Jeszcze raz 3 infa z wczoraj splynely po inwestorach maja gtc w dupie .A te twoje 267mln euro juz jest w cenie .wiemy ze sprzedadza .i potem tylko info o sprzedazy i kurs bez zmian.Czego nie rozumiesz? To rynek wycenia akcje i ich zdaniem to ponizej 7 zl .A ta twoja ipopema strzelila sobie z ta rekomendacja w kolano
    No tak,ipopema ma czas jeszcze do grudnia 2021r na swoje 8,48zł dla gtc ze swej rekomendacji.Nawet nie dali 10,38zł ,które bylo w 2020r na gtc,a przez ostatni czas tyle inwestycji,do tego 90% i 96% wskażnik obłożenia nieruchomości//GTC,zakończył kwartał z bardzo wysoką płynnością,lecz po zamknięciu kwartału zainwestował 212mln euro w trzy wegierskie biurowce(info z 17maja 2021r)//,gtc zamknął rok 2020r z 272 mln euro środków pieniężnych,których miała więcej niż krótkoterminowych zobowiązań.Saldo środków pieniężnych tylko na koniec marca 2021r wyniosło 254mln euro.WSZYSTKIE RATINGI GTC SĄ POZYTYWNE.TO CO hans,wracając do rozmowy z wczoraj tu z postu z godz 21.27 to się szykuje wezwanie gtc,czy chcą nas wycisnąć? i sprzedać gtc?Chyba będzie ciężko ofe wycisnąć z 17,7%,które jest na gtc.JAK WIDAĆ BARDZO DOBRZE IDZIE TO WYCIŚNIĘIE Z CENY 10,38ZŁ Z 2020R,WSZYSTKO BYLO NA HOSSIE,mwig przymierza się już nawet do spadku,a gtc jak ta sierota z tą obecną ceną,bo nie brał udziału ani w podejściu mwig nawet gdy mial zielone swiatlo do swingu zmieniającego kierunek na północny, chyba wszyscy o podobnym profilu już są w chmurach obecnie,nawet echo.A TU NIERUCHOMOŚCI DO GÓRY GTC DO DOLU.PIĘKNIE,PIĘKNIE,BRAWO.
  • Re: Będzie wzrost ? Autor: ~Hans [5.173.108.*]
    Co oznacza dla nas ze nas chca wycisnac i sprzedac?
    A KTO TAM ICH WIE,CHYBA ŻE TYLKO TY ,BO TYLKO TY NAGANIASZ TU NA SPADKI Z 99% POSTÓW NEGATYWNYCH BO TEN JEDEN CAŁKIEM POZYTYWNY JAK NA CIEBIE JEST TU WYŻEJ TYLKO W TYM WĄTKU.MOŻE W TYM ROKU NP PRZEKROCZĄ 66%,A MOŻE JUŻ PRZEKROCZYLI,TYLKO JA TEGO NIE WIDZĘ ,np w wyniku podwyższenia kapitału zakładowego?,emisji akcji?to wtedy chyba nie może być niższa niż z ostatniego wezwania czyli ponad 8,76,tak podobnie jak rekomendacja ipopemy na 8,48zł,która się pomyliła???a może te podwyższenie kapitału ma związek z planowaną niedługo transakcją GTC na 267,6mln euro.???KURS AKCJI GTC JEST NADAL UWALONY Z NISKĄ CENĄ PRZY TAKICH INFACH ,HOSSIE,POZYTYWNYCH RATINGACH OD SCOPE RATINGS DLA GTC Z PERSPEKTYWĄ INWESTYCYJNĄ STABILNĄ BBB- , z WCZORAJ RATINGACH POZYTYWNYCH DLA GTC OD FITCH I MOODY'S .A NISKA CENA AKCJI + WYŻSZE OGÓLNIE CENY NIERUCHOMOŚCI,KTÓRE TO STRASZNIE UROSŁY W COVIDZIE = WYCOFANIE I ?SPRZEDAŻ? ZA DOBRĄ KASĘ???NIE WIEM TEGO KOMPLETNIE CO MOŻE BYĆ,NIECH SIĘ WYPOWIE KTOŚ KTO ZNA SIĘ NA TYM,BO JA SIĘ NIE ZNAM,TYLKO MOGĘ SOBIE WYOBRAŻAĆ CO BY BYŁO GDYBY...ALE ZAZWYCZAJ WEZWANIA NA 100% akcji powinny być OK,bo zależy kupującem na skupie i odpowiedzi,np przez fundusze. CHYBA.
    Więc Hans podsumowując tą odpowiedż wyżej do ciebie to tylko według mnie w ciągu 12 miesięcy od wezwania na akcje gtc po 8,76 zł(od pażdziernika 2020) ogłaszający wezwanie nie może zaoferować ceny niższej.Statut spółki publicznej nie jest funduszowi potrzebny,więc być może gtc zdejmą z gpw. Najniższą ceną jest obecnie 8,76zl,a powinno być 10- 10,5-11 by może fundusze odpowiedziały. Jak tak by było ,to nic tam może jednak nie sprzedadzą,tylko się będą prężnie nadal rozwijać,bo WIDZĘ TERAZ ŻE JUŻ PISZĄ, czego to jeszcze nie wybudują,więc sprzedać jednak raczej nie sprzedadzą.
    A jakby chcieli znieac gtc z gieldy to musza nam akcje odkupic? Jak tak to za ile?
    Tobie Hans jak ich nie masz to nie odkupią,ale Wygląda na to,że w ciągu 12 miesięcy od ostatniego wezwania cena nie może być niższa niż ostatnia w wezwaniu ,więc nie niższa niż 8,76zł,a żeby fundusze zadowolić i żeby odpowiedziały to pewnie 10-10,5-11zł. NIE PYTAJ MNIE O TO WIĘCEJ BO JA NIE WIEM I MOGĘ SIĘ ZRESZTĄ MYLIĆ.NIECH NAPISZE TEN ,KTO SIĘ ZNA..a może ten kurs gtc ruszy się W R E S Z C I E jak wcześniej wszystkie inne spółki na hossie i,nie tylko te o podobnym profilu,a tym bardziej po tylu infach!!! i pozytywnych ratingach!!!,nawet z wczoraj.
    Hmm.A moze byc tak ze jak bylo wezwanievpo 8.76 i to jest wazne rok to oni jak minie rok zrobia sobie wezwanie ale ze sredniego kursu rocznego i to juz nie bedzie 8.76 tylko np 6.2?
    hmm...MYŚLĘ HANS,ŻE DO LISTOPADA 2021R KIEDY JUŻ MINIE ROK TO KURS UROŚNIE BARDZO WYSOKO...BO PATRZ POST WYŻEJ NA TYM WĄTKU GTC Z DNIA 08.06.2021R Z GODZ 21:27///,A JAK NIE TO PO CO ROBIĆ Z JAKIEGOŚ ROCZNEGO,CZY 3 MIESIĘCZNEGO,NAJLEPIEJ OD RAZU USTALIĆ WYKUP PO 0ZŁ TO WSZYSCY ODPOWIEDZĄ NA NIE ,A I OFE SIĘ UCIESZĄ HA,HA,HA LUB OGŁOSIĆ PRZYMUSOWY WYKUP BY UZYSKAĆ PEŁNĄ KONTROLĘ NAD FIRMĄ,TO WTEDY OFE i WSZYSCY TEŻ SIĘ PEWNIE UCIESZĄ. można hans to wszystko,my mówimy o tym co będzie do pażdziernika,jeżeli wogle coś będzie,bo to bardzo dziwne,że WSZYSTKO DO GÓRY,NIERUCHOMOSCI DO GÓRY,HOSSA NA GPW DO GÓRY, INFA DO GORY NA GTC RATINGI DO GÓRY,PRZYSZŁE INFA TEŻ DO GÓRY,A GTC BYŁO DO DOŁU.WIĘC??CO? USTALANIE ŚREDNIEJ OSTATECZNEJ CENY EMISJI DLA WYBRANYCH PRYWATNYCH?i W POROZUMIENIU Z INNYMI ,CHYBA ZA WCZEŚNIE?(to se można ustalać do końca 2021r) WIĘC CO???
    Nie wiem.zygac mi sie chce juz ta spolka
    Hmm..Hans..,te twoje objawy już są w cenie jak to ty zawsze powtarzasz, w cenie jak w poście gtc z 2021-06-08 godz 21.27 ,nie podoba się już tani wykup? A GDZIE TWOJE JAZDA ZE SMIECIEM,BADZIWIEM GTC NA 5ZŁ RAZ DWA,NA,4ZŁ,NA 3ZŁZŁ.PRZECIEŻ TO TY.TAK PISAŁAŚ HANS. TAK POŚMIEJMY SIĘ Z TWOICH WPISÓW HA,HA,HA,A JAKIE TO BYŁO ZABAWNE,JA DO DZIŚ SIĘ ŚMIEJĘ I NIE MOGĘ PRZESTAĆ,JAK PATRZĘ NA KURS.
    Może na te mdłości przypomnij wątek na gtc pt.,,A ja wam mówię'',
  • Re: Będzie wzrost ? Autor: ~Hans [88.156.130.*]
    Jak patrzysz na kurs to sie smiejesz chyba przez lzy.A co ty mozesz miec akcji.Kupiles przed covidem po 10zl za 10 tys i sie podniecasz teraz
  • Re: Będzie wzrost ? Autor: ~Gietek [31.0.59.*]
    Czy to kiedyś ruszy ?? Czy będzie boczniakiem przez lata?
    Nigdy nie ruszy bo nie ma pod co
  • Re: Będzie wzrost ? Autor: ~Gietek [83.28.81.*]
    Może pod dywidendę ruszy?
    Gietek bierzesz coś? Jaką dywidendę?Ogarnij sie
    I co xx kto mial racje ja czy ty?i nie pisz o naganianiu .Poczawszy od pazdziernika 2020r xx napisal juz szczepionki sa beda wzrosty -a nie bylo.Potem xx powiedzial ipopema dala rekomendacja beda wzrosty a nie bylo, potem xx powiedzial jest trend wzrostowy beda wzrosty a nie bylo, potem xx powiedzial luty 2021 otwieraja galerie beda wzrosty a nie bylo, potem drugi raz w maju powiedzial otwieraja galerie beda wzrosty a nie bylo, potem xx powiedzial zielone tarasy beda wzrosty a nie bylo, potem powiedzial reitingi dobre beda wzrosty a nie bylo , potem xx powiedzial spolka ma duzo pieniedzy beda wzrosty a nie bylo a co ja napisalem to ze nie urosnie bo to wszystko w cenie jest.I co moze ty sie nie nadajesz na gpw jak wszystkie twoje posty wzrostowe sa chybione.A teraz piszesz ze sprzedaz budynkow za 267mln euro beda wzrosty a ja mowie ze nie bedzie i znowu bede miec racje.Cienki bolek z ciebie z tymi twoimi wzrostami.Ani razu trafna.
    Ale juz przestan gadac ze to urosnie bo to juz stara plyta jest.2020 pazdziernik zaczoles mowic ze urosnie a mamy polowe czerwca 2021 i jest nizej jak w pazdzierniku.Takze wez wrzuc na luz serio.9 miesiecy nie uroslo a teraz chcesz w 3 zeby uroslo.Wez przestan.Bo znowu wszyscy beda sie z ciebie smiac.A tego chyba nie chcesz?
  • Re: Będzie wzrost ? Autor: ~xx [79.184.66.*]
    Odpowiadając na pytanie z tematu ,to czekamy. Tak trole,czyli Hans wielonicowy (a niców ma mnóstwo!!) GŁOŚNO I TAK DŁUGO piszczą NA GTC NA SPADKI,że wzrosty muszą BYĆ SPORE. PISZCZĄ ICH IP. JUŻ OD CENY NA GTC OD 2020R OD CENY 10,38 ZŁ (od dnia spadku na wszystkich spółkach spowodowanych covidem),więc poczekamy, zobaczymy czy swig80 uwolni wreszcie cenę GTC do góry
  • Re: Będzie wzrost ? Autor: ~xx [83.24.203.*]
    j/w
    Cena gtc malała w ostatnim czasie,rsi jest mniejsze niż 30 co oznacza sygnał kupna.Dla przypomnienia gtc wpoczątku 2020r kosztował 10,38zł
  • Re: Będzie wzrost ? Autor: ~xx [83.24.209.*]
    jak wyżej do potwierdzenia wzrostowego harami jeszcze 3 białych żołnierzy się pojawia na gtc
  • Re: Będzie wzrost ? Autor: ~Hans [89.64.46.*]
    Skacz naganiac na wzrosty
    Nie trzeba nigdzie skakać,KUPNO AKCJI GTC PRZEZ PREZESA ZARZĄDU GTC W OSTATNIM INFIE GTC -- dn.25.06.2021r jest faktem i tego nie zmienisz.INFO DOSTĘPNE NA STRONIE GŁÓWNEJ GTC I NIE TYLKO TAM,WIĘC TANIEJ LUDZIOM AKCJI N I E ODBIERZESZ.OPRÓCZ NA GTC SĄ DODATKOWO POZYTYWNE FORMACJE.
[x]
GTC 0,37% 2,70 2026-03-06 14:31:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.